Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 03 Μαρ, 2014 21:06

Ολα αυτα που λες μπορεις να τα κανεις εκτος του οτι ειναι ψεμάτα ..... η εισαγωγη του αγορα καινούριο εχει 240 € που με 4 τρύπες 6μμ δεν παθαινει τιποτα ... το καπακι 39 ευρω τιμες αγοράς χονδρικής με ΦΠΑ ...

Μπορεις να έρθεις με τα 2 χιλιαρικα και να βγάλεις εκτος όσες τρόμπες θες..... το μονο που κανεις εινσι να παραπληροφορείς και να κρίνεις κατι που δεν γνωρίζεις καθολου επειδή εσυ εχεις κανει τη λαθος επιλογη .... Όλες οι κατσίκες του γείτονα ειναι χάλια ....

Οσο αφορά τη καταναλωση με βενζίνα θα ήθελα βάση τρίπ 17 λιτρα /100 που πάντα εχει απόκλιση προς τα πανω κανά λίτρο ... ενω κατανάλωσα 21 λιτρα υγραεριο 18 € ......σε βενζινη θα ήθελα 29 ευρω.... Τιμη 1,66 ) ναι 4-5 € διαφορα .. Μαθηματικά ξυράφι .

Το 30 % που το βλέπεις δε ξερω πιο απαιτητική διαδρομη σε off road υπαρχει ; Στα 1300 μετρα ;
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Δευτ 03 Μαρ, 2014 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 03 Μαρ, 2014 21:23

Qgas έγραψε:Ολα αυτα που λες μπορεις να τα κανεις εκτος του οτι ειναι ψεμάτα ..... η εισαγωγη του αγορα καινούριο εχει 240 € που με 4 τρύπες 6μμ δεν παθαινει τιποτα ... το καπακι 39 ευρω τιμες αγοράς χονδρικής με ΦΠΑ ...

Μπορεις να έρθεις με τα 2 χιλιαρικα και να βγάλεις εκτος όσες τρόμπες θες..... το μονο που κανεις εινσι να παραπληροφορείς και να κρίνεις κατι που δεν γνωρίζεις καθολου επειδή εσυ εχεις κανει τη λαθος επιλογη .... Όλες οι κατσίκες του γείτονα ειναι χάλια ....

Οσο αφορά τη καταναλωση με βενζίνα θα ήθελα βάση τρίπ 17 λιτρα /100 ενω κατανάλωσα 21 λιτρα υγραεριο 18 € ......σε βενζινη θα ήθελα 29 ευρω.... Τιμη 1,66 ) ναι 4-5 € διαφορα .. Μαθηματικά ξυράφι . Το 30 % που το βλέπεις δε ξερω πιο απαιτητική διαδρομη σε off road υπαρχει ; Στα 1300 μετρα ;

viewtopic.php?f=14&t=10&start=340

τωρα που το πούλησα...μου μιλας έτσι...πριν λίγους μήνες όμως....εσένα και μερικούς άλλους σας πήγαινε αίμα...όταν προκαλούσα για ανοίγματα.
εκει...το κλείνατε το στοματάκι...τώρα...μου λες ότι εγώ παραπληροφορώ έ;;
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 03 Μαρ, 2014 21:29

σε ξαναρωτάω....
δέχεσαι να έρθω και να μου βάλεις το φτηνό το 800 ευρώ σε 20vt που έχω πλέον απείραχτο,
με υπογεγραμένο κείμενο απο εσένα με σαφέστατες υποσχέσεις όπως:
1) αύξηση κατανάλωσης ΤΟΣΗ
2) εγγύηση βαλβίδων, καπακιού, λ και πάσης ζημιας απο υγραέριο που σημαίνει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με έξοδα του εγκαταστάτη στην αντιπροσωπεία μετά απο σχετική έκθεση της αντιπροσωπείας η οποία θα λέει ρητά ότι φταίει η μετασκευή
3) ιπποδυναμη ΤΟΣΗ

αν κάτι συμβεί και δεν ισχύσουν τα υποσχόμενα στο 1) και 3) ξύλωμα το κιτ και αποκατάσταση του οχήματος στην αντιπροσωπεία (και θα σου πω εγώ αν κάνει 280 μόνο η εισαγωγή και 40 ευρώ το καπάκι...)

δέχεσαι;
να ξέρω μόλις έχω 800 ευρώ να σου έρθω... και μετά να πάω στο μπίρμπο να του πω...οτι με κορόιδεψε που μου είπε ότι σε τουρμπάτο μΟΝΟ ICOM.
δέχεσαι;
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 03 Μαρ, 2014 22:33

antonis8via έγραψε:σε ξαναρωτάω....
δέχεσαι να έρθω και να μου βάλεις το φτηνό το 800 ευρώ σε 20vt που έχω πλέον απείραχτο,
με υπογεγραμένο κείμενο απο εσένα με σαφέστατες υποσχέσεις όπως:
1) αύξηση κατανάλωσης ΤΟΣΗ
2) εγγύηση βαλβίδων, καπακιού, λ και πάσης ζημιας απο υγραέριο που σημαίνει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με έξοδα του εγκαταστάτη στην αντιπροσωπεία μετά απο σχετική έκθεση της αντιπροσωπείας η οποία θα λέει ρητά ότι φταίει η μετασκευή
3) ιπποδυναμη ΤΟΣΗ

αν κάτι συμβεί και δεν ισχύσουν τα υποσχόμενα στο 1) και 3) ξύλωμα το κιτ και αποκατάσταση του οχήματος στην αντιπροσωπεία (και θα σου πω εγώ αν κάνει 280 μόνο η εισαγωγή και 40 ευρώ το καπάκι...)

δέχεσαι;
να ξέρω μόλις έχω 800 ευρώ να σου έρθω... και μετά να πάω στο μπίρμπο να του πω...οτι με κορόιδεψε που μου είπε ότι σε τουρμπάτο μΟΝΟ ICOM.
δέχεσαι;

Άνετα με 730 συν ΦΠΑ .. Ολα τα v20 μεχρι 240-άλογα ... μαμα η ...βλέπε S 3 !!

Για σένα ομως δεν υπόρχει περίπτωση γιατι αν σκάσει το λάστιχο θα φταιει στο υγραεριο λογω βάρους της δεξαμενης ....

Υποψήφιοι πελάτες σαν εσένα χρήζουν ιδιαίτερης μεταχειρησης ..εξου και τα 2 χιλιαρικα ..

Ααα υπαρχει και ο 15 χρονια εγγύηση μοτέρ μηχανής κτλ στα βόρεια προαστεια !! Μπορεις να πας εκει ..

Στο μπιρμπο δεν εχεις λόγο να πας βάζει και omvl οπως και η skoda .. Μιας και είσαι των αντιπροσωπειών πως και δεν πας στη viagas ? εχει και εγγυση 2 έτη στο μοτέρ και σε ολα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 03 Μαρ, 2014 23:07

Επιβεβαιώνω και εγώ την αύξηση της καταναλωσης στο +30% - 40%με LPG.
(To trip computer στα 7-7.5 l/100 km βενζίνη) ενώ στην αντλία 10λ/100 km LPG μετρημενο 4-5 φορές έως σημερα .
Εγκατάσταση στον QGAS πριν από 1.5 μηνα περίπου.
RENAULT LAGUNA 1.8 16v (123 hp) MY2002 156000 km(προ κιτ LPG) με κιτ AEB + tomasseto + Hana
Και μένα μου φαίνεται ανέλπιστα Υψηλη η αύξηση της κατανάλωσης με LPG ειδικά με ΗΑΝΑ μπεκ και OBD σύνδεση.

Υποψιν, οτι το trip computer στο αυτοκίνητό μου ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ ου
τε 0,1 l/100km τουλάχιστον πριν βάλω αέριο στο αμάξι μετρημένο 12 χρόνια τώρα .!!!!!!
Και στον κομπρέσσορα (Μερσεντες) παρόμοια η αύξηση της κατανάλωσης ~35 % με μπεκ ηλεκτροβαλβίδας βέβαια +ΟΒD AEB + Wentgas πνευμονας.
Απ'οτι βλέπω στην αποδοση και στην οικονομια πρακτικα KAMMIA διαφορα τα φθηνά μπεκ ηλεκτροβαλβιδας (ΟΜVL REG FAST) απο τα ακριβα τυπου βενζίνης όπως τα ΗΑΝΑ . --> 35% αυξηση καταναλωσης και στα 2 αυτοκινητα . !!!! Στο megane poy eixa 1.6l 16V η αυξηση της καταναλωσης κυμαινοταν απο 20 - 25% και χωρίς OBD συνδεση (κιτ των 700 ευρω και οχι 950 ευρο οπως στα προαναφερθεντα οχηματα ). Τεινω να συμφωνησω με τον Valsam για την αυξηση της ταξεως του 30 %. Και οποιος εχει αντιρρησεις για την ακριβεια των λεγομενων μου ας ερθει ν' ανταλλαξουμε για 1 μηνα οχηματα και να δουμε ποιος καιει +10-15 % ΜΟΝΟ παραπανω και ποιος +30%!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιάυτο πριν μερικοι απο δω μεσα σχολιαζουν αρνητικα τον Valsam ή τον Αντωνη χωρις να μπορουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ να αποδειξουν τα αντιθετα να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ τι λενε γιατι μπορει τελικα οι χαρακτηρισμοι "τρολλ" και διαφοροι τετοιοι μπορει να τους γυρισουν "ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ".
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011. --> clio1.416V, MEgane 1.6 l 16 v, mercedes compressor 1.8l, και προσφατως laguna ii 1.8l 16V. KΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ +20% ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ LPG. :wave: GI' AYTO ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 10- 19,9 % ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣΗΣ KAI δεν KOMIZOYN άλλα συμφεροντα γυρω απο το υγραεριο......
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 03 Μαρ, 2014 23:54

Και ΟΣΟΙ εγκαταστατες υποστηρίζετε 0-20% αυξηση καταναλωσης ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ , ΔΕΝ TO καταλαβαινετε? Δειχνει ελλειψη αυτοεκτιμησης και αυτοσεβασμού. ΤΕΛΟΣ
Προς μερικους "καλοθελητές" (εξαιρειται ο "παππους" & ελαχιστοι ακομα :
Εχετε βαλθει καμμια 10αρια υγραεριοκινητοι εδω μεσα να βγαλετε "τρελους" τους υπολοιπους απλους χρηστες που απλως λενε την ΠΑΣΑ αληθεια περι αυξησης ~ + 25 - 40 %. ΓΙΑΤΙ???? Μηπως σας χαλανε τους τζιρους????????? ΕΓΩ εχω δωσει ψωμακι στους εγκαταστατες με 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυτοκινητα αλλα εχω σιχαθει τις ΨΕΥΤΙΕΣ και τις "λάσπες " μερικων απο ΕΣΑΣ εδω μεσα. ...
Διωχνετε κοσμο .... δεν το καταλαβαίνετε ?
Το πιο αξιόλογο ατομο που ηταν καποτε ενεργο στο φορουμ , ονοματι "Da Kanchoo" και συναδελφο φυσικο, τον "διωξατε" εσεις η μειοψηφια των αβανταδορων εδω μεσα με τις αβαντες και τη λασπολογια.
ΔΕΝ μιλαμε , δεν μιλαμε αλλα ΕΛΕΟΣ πια 2 μηνες τωρα βαλλετε εναντιον του VALSAM και οποιου σας χαλάει τη φασολαδα και τα "λιμναζοντα υδατα". ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ[size=150]ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ [/size] .
αυτα ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ .
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τρί 04 Μαρ, 2014 00:55

σςςςςςςς......Θα διώξεις την πελατεία!!!!! :shh: :shh: :shh:

=)) =)) =)) =)) +1000!!
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Μαρ, 2014 01:39

taxtsom φιλε τι να'πω ,χιλια Thank's και λιγα ειναι!
Που ησασταν ρε παιδια τοσο καιρο και ετρωγα τοσο ξυλο μονος!
Τρεις φορες ειπα "αντε γεια" αηδιασμενος απο την συμπεριφορα ορισμενων αλλα ξαναγυρισα η τεταρτη ομως που ερχοταν πολυ συντομα και θα ηταν και η οριστικη μολις πηρε αναβολη απο το ποστ υποστηριξης σου,και που'σε μην εξαφανιστεις γιατι αυτο θελουν και αυτο τους βολευει,δεν μας διωχνουν ρε φιλε ας το παρουν χαμπαρι ουτε τα λαμογια ουτε οι ψευτες !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 04 Μαρ, 2014 05:37

Εχω 15-20% αυξηση καταναλωσης. Σε ανοιχτα ταξιδια κυμαινομαι στο +20%. Στην πολη και στα ζορικα τμηματα στο +15%. Δεν ξερω που οφειλεται αυτη η διακυμανση.
4.5 χρονια υγραεριο, κοντα 100.000 κμ με συνολικα καμια 150 ευρω εξοδα συντηρησης του κιτ. Το αν με συμφερε εμενα προσωπικα δεν νομιζω να σηκωνει κουβεντα.

Το υγραεριο πρεπει να μπαινει σε οχηματα με χωρις μοτερ σε μαυρες λιστες, απο σωστο μαστορα, και σε οχηματα που κανουν πανω απο 15.000 κμ το χρονο. Μονο τοτε φενεται το οφελος. Οσοι δεν πληρουν κατι απο τα παραπανω να κοιταξουν εναλλακτικη λυση, γιατι οντως το υγραεριο δεν θα βοηθησει καθολου.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 04 Μαρ, 2014 07:22

Όπως και να το κάνουμε σήμερα συμφαίρει ειδικά σε αυτοκίνητα που μπορείς να κάνης τη μετατροπή με ένα
αξιόπιστο φτηνό κιτ 600 - 800 ευρώ.
Με 15 -20χιλ.χιλιόμετρα που οι περισσότεροι κάνουμε σε ένα χρόνο τόχης ξεχρεώσει.Πριν΄2-3 χρόνια ένα
ανάλογο κιτ είχε 1500 έως 2000 ευρώ και τα πράγματα ήταν διαφορετικά ειδικά για κάποιον που έκανε ας
πούμε 10 - 15.000 χιλ το χρόνο και έπρεπε να περάσουν χρόνια να το ξεχρεώσει και να δει κέρδος στη
τσέπη του.

Από την άλλη πέστε μου ένα λόγο να μην ρισκάρω να κάνω τη μετατροπή και να παραμείνω με τη βενζίνα.
Έχω ένα αυτοκίνητο 1600 έως 2000 κυβικά 7-8 ετών και πάνω με μηδενική σχεδόν αξία στην αγορά το οποίο
ποτέ μα ποτέ πλέον δεν πρόκειται να πάω σε πρατήριο να το φουλάρω.

Προσωπικά με τη μετατροπή ξανακέρδισα το αυτοκίνητό μου.Πριν ένα χρόνο με 3700 ευρώ (τόσα τόφτασα στην
αγγελία αλλά ούτε τηλέφωνο δε με πήρε κανείς) θα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό να βρω αγοραστή.
Σήμερα μετά από ένα σχεδόν χρόνο 20.000 χιλιόμετρα με lpg και 5000 ευρώ να μου δώσει κάποιος δεν
πρόκειται να το πουλήσω.

Δεν θα διαφωνήσω με τους παραπάνω συμφουρμίτες ούτε θα βγάλω μαχαίρια ούτε όμως θα συμφωνήσω και
με τις απόψεις τους για το υγραέριο.
Έτσι με απλά λόγια που τα καταλαβαίνουν όλοι και όχι με αναλυτικές μετρήσεις χιλιοστά,εκατοστά, δέκατα,
μέτρα ,χιλιόμετρα και πάει λέγοντας που λίγοι τα διαβάζουν και ελάχιστοι τα καταλαβαίνουν.

Δεν έχω κάτι με τους εγκαταστάτες του φόρουμ ,αλλά βρε παιδιά αφήστε κατά μέρος τις κόντρες και τις
διαφωνίες με κάποια μέλη ,τα οποία πιθανώς έχουν δίκιο γιατί μπορεί να πλήρωσαν σε κάποιο δικό σας
εγκαταστάτη ένα κιτ πανάκριβο και νάχουν και προβλήματα λειτουργίας και μιλήστε με απλά αληθινά
λόγια και σταράτες κουβέντες.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 17 επισκέπτες