Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 17 Φεβ, 2014 18:19

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Καλα στην opel εχουν χαζεψει, http://media.opel.com/media/intl/en/ope ... odels.html
τι 33% αυξηση καταναλωσης ειναι αυτα ρε παιδια?
Κατσε να στειλω ενα email σε αυτον τον Jean-Philippe Kempf (Manager Opel Product & Brand Communication Europe) να μας πει τι και πως,η αν δεν ξερει την δουλεια του τουλαχιστον να του δωσουμε κανα email απο το φορουμ μπας και μαθουν τιποτα εκει στην opel!
(πραγματικα θα του στειλω email αργοτερα σημερα για να μου λυθουν οι αποριες πως δηλ. γινετε αυτοι να μην μπορουν να πετυχουν καταναλωσεις κατω απο 25% αυξηση και εμεις εδω να εχουμε 10- και 12!)

μην το παμε στο πνευμα και την ειρωνια, γιατι πιστεψε με μπορω ευκολα να γινω πολυ μεγαλυτερος μαλακας απο σενα.

Tο πιστευω οτι ανετα μπορεις να γινεις!
Τωρα περα απο την πλακα(πλακα εκανα,δεν το ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητος!)) θα σε πρακαλουσα να μην την γ@μησουμε την συζητηση, και πραγματικα θα στειλω στην opel email για να μας λυσουν την οποια απορια(αν με απαντησουν φυσικα!),μεχρι τοτε λοιπον αν μπορεις εξηγησε μας αν μπορεις πως βγαινει αυτο το 12% μονο αυξηση που εχει του αδερφου σου το honda hrv και δεν εχει τουλαχιστον ενα 25,78% που ειναι η λιγοτερη θερμογονο δυναμη που εχει το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 17 Φεβ, 2014 18:37

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Καλα στην opel εχουν χαζεψει, http://media.opel.com/media/intl/en/ope ... odels.html
τι 33% αυξηση καταναλωσης ειναι αυτα ρε παιδια?
Κατσε να στειλω ενα email σε αυτον τον Jean-Philippe Kempf (Manager Opel Product & Brand Communication Europe) να μας πει τι και πως,η αν δεν ξερει την δουλεια του τουλαχιστον να του δωσουμε κανα email απο το φορουμ μπας και μαθουν τιποτα εκει στην opel!
(πραγματικα θα του στειλω email αργοτερα σημερα για να μου λυθουν οι αποριες πως δηλ. γινετε αυτοι να μην μπορουν να πετυχουν καταναλωσεις κατω απο 25% αυξηση και εμεις εδω να εχουμε 10- και 12!)

μην το παμε στο πνευμα και την ειρωνια, γιατι πιστεψε με μπορω ευκολα να γινω πολυ μεγαλυτερος μαλακας απο σενα.

Tο πιστευω οτι ανετα μπορεις να γινεις!
Τωρα περα απο την πλακα(πλακα εκανα,δεν το ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητος!)) θα σε πρακαλουσα να μην την γ@μησουμε την συζητηση, και πραγματικα θα στειλω στην opel email για να μας λυσουν την οποια απορια(αν με απαντησουν φυσικα!),μεχρι τοτε λοιπον αν μπορεις εξηγησε μας αν μπορεις πως βγαινει αυτο το 12% μονο αυξηση που εχει του αδερφου σου το honda hrv και δεν εχει τουλαχιστον ενα 25,78% που ειναι η λιγοτερη θερμογονο δυναμη που εχει το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη!

διαβαζε πιο προσεκτικα και θα σου λυθουν πολλες αποριες.

στο δικο μου mazda 2 17%, στου αδερφου μου honda hrv 12%, στου κουμπαρου μου honda civic 1,8 20% +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια, για αυτα τα 3 που τα ξερω σιγουρα και τα παρακολουθω συνεχεια κοβω τον π@τσ@ μου.[/quote]
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 17 Φεβ, 2014 18:48

Aρα τι μου λες Ηλια,μου δινεις νουμερα λοιπον για τα 3 συγκεκριμενα αυτοκινητα σου 17% 12%, και 20% +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια,δηλ.με το +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια μαζι με την βενζινη πιανουν η δεν πιανουν ενα συνολικο 25% αυξηση καταναλωσης σε σχεση με το κινιοντουσαν αποκλειστικα με βενζινη?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 17 Φεβ, 2014 19:02

valsam έγραψε:Aρα τι μου λες Ηλια,μου δινεις νουμερα λοιπον για τα 3 συγκεκριμενα αυτοκινητα σου 17% 12%, και 20% +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια,δηλ.με το +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια μαζι με την βενζινη πιανουν η δεν πιανουν ενα συνολικο 25% αυξηση καταναλωσης σε σχεση με το κινιοντουσαν αποκλειστικα με βενζινη?

την προσθηκη βενζινης την εχω πανω απο τις 4500 στροφες και πανω απο τα 3/4 του φορτιου, δεν ειναι δυνατον στον δρομο να παω σε αυτες τις συνθηκες για 2-3 ωρες συνεχομενα για εχω σωστη μετρηση, σε ενα ταξιδι 300 χιλιομετρων που ειναι το χωριο μου και το κανω συχνα αντε να παω τα 20-30 χιλιομετρα συνολικα με αυτα τα φορτια και τις στροφες, τι μετρηση μπορω να σου δωσω εκει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Re: Απ: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 17 Φεβ, 2014 19:51

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Aρα τι μου λες Ηλια,μου δινεις νουμερα λοιπον για τα 3 συγκεκριμενα αυτοκινητα σου 17% 12%, και 20% +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια,δηλ.με το +την οποια καταναλωση βενζινης αναλογα τις στροφες και τα φορτια μαζι με την βενζινη πιανουν η δεν πιανουν ενα συνολικο 25% αυξηση καταναλωσης σε σχεση με το κινιοντουσαν αποκλειστικα με βενζινη?

την προσθηκη βενζινης την εχω πανω απο τις 4500 στροφες και πανω απο τα 3/4 του φορτιου, δεν ειναι δυνατον στον δρομο να παω σε αυτες τις συνθηκες για 2-3 ωρες συνεχομενα για εχω σωστη μετρηση, σε ενα ταξιδι 300 χιλιομετρων που ειναι το χωριο μου και το κανω συχνα αντε να παω τα 20-30 χιλιομετρα συνολικα με αυτα τα φορτια και τις στροφες, τι μετρηση μπορω να σου δωσω εκει.

15 με 20 % καλα εισαι ιδιως στο 1800 τοσο εχω και εγω συνυπολογιζοντας και την παραλληλη βενζινη....
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 17 Φεβ, 2014 20:50

hlias έγραψε:

Λες δηλ. οτο δικο σου το mazda εχεις δηλ. 17% και αμα πας πανω απο 4500 στροφες θα καψεις και βενζινη αν δεν πας δεν θα καψεις και θα εχεις 17% μονο αυξηση καταναλωσης απ'οτι με βενζινη,σωστα?
Την βενζινη για τα ξεκινηματα την υπολογισες σε αυτο το 17%?
Ετσι λοιπον (δηλ. αν δεν πας πανω απο 4500 στροφες!) εχεις μονο 17% αυξηση καταναλωσης ,πως το εξηγεις αφου οπως ξαναειπαμε η θερμ. δυν του υγραεριου ειναι 25,78% λιγοτερη να εχεις μονο 17% μονο αυξηση καταναλωσης και οχι 25,78%(στην καλυτερη περιπτωση γιατι οπως ειπαμε εχεις και αυξημενο βαρος λογο δεξαμενης και του υγραεριου που βρισκετε μεσα σε αυτην!),εχεις η δεν εχεις και 9% απωλεια ισχυς?
valsam

Re: Απ: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 17 Φεβ, 2014 21:03

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:

Λες δηλ. οτο δικο σου το mazda εχεις δηλ. 17% και αμα πας πανω απο 4500 στροφες θα καψεις και βενζινη αν δεν πας δεν θα καψεις και θα εχεις 17% μονο αυξηση καταναλωσης απ'οτι με βενζινη,σωστα?
Ετσι λοιπον (δηλ. αν δεν πας πανω απο 4500 στροφες!) εχεις μονο 17% αυξηση καταναλωσης ,πως το εξηγεις αφου οπως ξαναειπαμε η θερμ. δυν του υγραεριου ειναι 25,78% λιγοτερη να εχεις μονο 17% μονο αυξηση καταναλωσης και οχι 25,78%(στην καλυτερη περιπτωση γιατι οπως ειπαμε εχεις και αυξημενο βαρος λογο δεξαμενης και του υγραεριου που βρισκετε μεσα σε αυτην!),εχεις η δεν εχεις και 9% απωλεια ισχυς?

Κοιτα να δεις!!! Την ιδια απορια εχω και εγω!!!

viewtopic.php?p=37140#p37140
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 17 Φεβ, 2014 22:05

maevius παλι ειρωνειες σαχλαμαρες και η μεθοδος του πριξιματος των τριων?
Αν εχεις να παραθεσεις στοιχεια ωστε να βοηθησεις να λυθει αυτη η ευλογη απορια στο πως και αν γινετε να εχει καποιος λιγοτερη καταναλωση απο το 25,8 που ειναι η διαφορα των 2 καυσιμων καλος να τα βαλεις να τα δουμε ,αν ειναι ομως να μας τσαπουνας παλι τις σαχλαμαρες σου πανε καντο αλλου φιλε!
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 17 Φεβ, 2014 22:16

Αλλου εεε;;;; .εσυ τι στοιχεια παρεθεσες τα ξεκινηματα που δεν ξερεις αν τα εβαλε το επιλεον βαρος που μπορει να ειναι καλλιστα ενα παιδι στο πισω καθισμα η το 9% μειωση αποδοσης που εσυ αυθαιρετα βαζεις και υπολογιζεις 25.8 πριν σου απαντησει ο Ηλιας ;;;;;.............Αποψη μου....αν δεν σου αρεσει ξυδακι........αληθεια αναγνωρισες καποιον σε αυτα που περιγραφω στο link????
Μπααααα εεεε;
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Δευτ 17 Φεβ, 2014 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 17 Φεβ, 2014 22:21

οι καθημερινες διδρομες μου ειναι των 25 χιλιομετρων χωρις σταση, οποτε τα 90 δευτερα που θελει κατα μεσο ορο για να μπει το υγραεριο δεν εχουν καποιο μετρησιμο ποσοστο βενζινης, αν οι διαδρομες ηταν μικρες τοτε ναι θα μπορουσαμε να μιλαγαμε για καταναλωση βενζινης.

Ετσι λοιπον (δηλ. αν δεν πας πανω απο 4500 στροφες!) εχεις μονο 17% αυξηση καταναλωσης ,πως το εξηγεις αφου οπως ξαναειπαμε η θερμ. δυν του υγραεριου ειναι 25,78% λιγοτερη να εχεις μονο 17% μονο αυξηση καταναλωσης και οχι 25,78%(στην καλυτερη περιπτωση γιατι οπως ειπαμε εχεις και αυξημενο βαρος λογο δεξαμενης και του υγραεριου που βρισκετε μεσα σε αυτην!),εχεις η δεν εχεις και 9% απωλεια ισχυς?[/quote]

αυξημενο βαρος πλεον εχω και με την χρηση βενζινης, δεν νομιζω οταν χρησιμοποιει καποιος την βενζινη να βγαζει τη δεξαμενη του αεριου πανω απο το αυτοκινητο, η μετρηση για την καταναλωση βενζινης εγινε απο την αρχη με το προσθετο βαρος που εχει πλεον το αυτοκινητο.
το αυτοκινητο εχει 86hp με χρηση βενζινης, με την χρηση υγραεριου υπαρχει μια αμυδρα μειωμενη αποδοση που ειναι ιδια σαν να εχω αλλο ενα παιδι 40-45 κιλων μεσα στο αυτοκινητο την οποια δεν την υπολογιζω εμπειρικα πανω απο 3-5%.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες