Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:33

ναι οκ , οπως θα εφτανε και 1,2 - 1,3......

οπως εγραψα και αλλου.
Μπειτε στο gasprice kai τσεκαρετε το βενζιναδικο της αρεσκειας σας ( αρκει να υπηρχε βεβαια περσι ) να δειτε τι τιμη πουλαγε.
εγω το εκανα για του καρφουρ.

0,956 ηταν.....
Ας ελεγχουμε πριν ..... δεν ειναι κακο....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:40

Το βενζιναδικο στην λιτη πχ για να πιασουμε και θεσ/νικη

0,945
3/1/2013

0,945
2/1/2013

και σημερα λεει 0,940....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:43

Eδω τα κοπροσκυλα μας εχουν χιλιογ@μησει και'σεις ασχολειστε με τον Kyriak!
Φτανει πια δεν αντεχω,θελω να δοσω πολλα σουτια!!!!!!
Τελος το 2013 και αρχες του 2014 εφτασε ο μετρικος τονος να πωλειτε 842,750 γιάυτο και το 98,7=98,9 σε ολα τα πρατηρια στην Θεσ/νικη,ερχετε που λετε το σημερα 17-1-2014 και ο ΜΤ εχει πεσει στα 765,640 ευρω ,δηλ. 10% φθηνοτερα αγοραζουν τα πρατηρια αρα φυσιλολογικα περιμενω εγω ο μ@λακας απο 98,9 σημερα να παω και να βαλω με 89,1 λεπτα το λιτρο, ετσι?
Αμ'δε μ@λακα valsam,πρωι-πρωι στον δρομο βλεπω ολα τα πουλακια μου αλλαξαν τιμουλα και την εκαναν 97,2,παρε μ@λακα valsam 1,7 λεπτα πτωση στο λιτρο και σκασε μου ειπαν!
Γ@μω τα σπιτια σας γ@μω κοπροσκυλα!
Αιντε στο διαλο κοπροσκυλα σαν πολυ δεν ασχολυθηκα μαζι σας,αυριο πρωι πρωι καφεδακι στο Γευγελη και να πα'να γαμευθειτε!
(Αντε τωρα πρηξτε με λιγακι παλι fokion,Ηλια κ.τ.λ οτι εχω καταντησει κουραστικος,γκρινιαρης και ολα τα υπολοιπα,αναισθητος παντος δεν ειμαι γιατι οταν βλεπεις τετοια νταβατζιλικια και σφυριζεις αδιαφορα η αναισθητος εισαι η "βολεμενος"!)

(Qgas στο ειπα η δεν στο ειπα οτι θα παιξει ακριβος αυτο το σεναριο οταν πεσει η τιμη?)
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Παρ 17 Ιαν, 2014 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό dim63 » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:46

απιστευτο 106672 αναγνωσεις στο ποστ και 3783 απαντησεις για να καταληξουμε στην αρχη.

σαν να παιζεις ποκα 3 μερες και να εισαι στα λεφτα σου.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό harry » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:54

fokion έγραψε:Να ρωτισω, τι σχεση εχει το αεριο με την τρομπα βενζινης??? Περαν βεβαια οτι πρεπι να εχεις καποια ποσοτητα μεσα
α, για να ξεκινας
β, για να την κρυωνει η ροη καυσιμου...

και καλα μου λενε οτι επειδη δουλευει συνεχεια η αντλια αλλα εγω δεν παω με βενζινη και επειδη ειναι ηλεκτρονικο το ανταλακτικο εγω δεν το δουλευω όπως λέει ο κατασκευαστης και έτσι για αυτο εγινε η ζημια.
Φυσικα και εχω μεσα βανζινη ... και για το ξενικα αλλα και για μετα τις 3.400 στροφες που ριχνει το brc αυτοματα καποια ποσοτητα αναλογα με το φορτιο που έχει το αμαξι.
το θεμα ειναι ότι την άλλαξα πρωτη φορα το καλοκαιρι και μετα παλι μετα απο 6 μηνες παρα 5 ημερες ... ενω το αμαξι δουλευε αρκετο καιρο με υγραέριο.
Ο εγκαταστατης μου ειπε ότι ειναι κατι που γινεται και πρεπει να το έχω υποψιν ωστε να έχω παντα μέσα βενζίνη οχι απλα στο λαμπακι αλλα πολι περισσοτερη ... οποτε τωρα το έχω σχεδον στην μέση ... και ελπιζω να μην γινει πάλι ζημια ..
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:56

Eπισης για να μπουν και ορισμενα πραγματα στην θεση τους ΤΟ ΘΕΜΑ "Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;"ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
Και ως δια μαγειας βλεπω μια μερα εξαφανιζολ το valsam απο την δημιουργεια του θεματος,ας μου εξηγησει λοιπον καποιος διαχειριστης του φορουμ γιατι εγινε αυτο.

mod: Valsam, αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε από τη συγχώνευση πολλών επιμέρους (στη σελίδα 40 θα βρεις τη δική σου πρώτη δημοσίευση). Το σύστημα θεωρεί αυτόματα ως δημιουργό του θέματος το συγγραφέα της πρώτη δημοσίευσης. Επειδή λοιπόν μετά τη συγχώνευση βρέθηκαν και προγενέστερες δημοσιεύσεις άλλαξε και ο δημιουργός.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 16:57

hurry, αν ΔΕΝ ειχες υγραεριο, η αντλια βενζινης δεν θα δουλευε ΚΑΙ ΠΑΛΙ συνεχεια???
που η διαφορά?
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 17:05

valsam έγραψε:Αντε τωρα πρηξτε με λιγακι παλι fokion,Ηλια κ.τ.λ οτι εχω καταντησει κουραστικος,γκρινιαρης και ολα τα υπολοιπα

Οσον μας αφορά ως "διδιμο" η απαντηση μας ειναι "μπααααα"...
Κανε οτι σε φωτισει ο Θεος...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 17 Ιαν, 2014 17:06

harry έγραψε:Ο εγκαταστατης μου ειπε ότι ειναι κατι που γινεται και πρεπει να το έχω υποψιν ωστε να έχω παντα μέσα βενζίνη οχι απλα στο λαμπακι αλλα πολι περισσοτερη ... οποτε τωρα το έχω σχεδον στην μέση ... και ελπιζω να μην γινει πάλι ζημια ..
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 17 Ιαν, 2014 18:18

harry έγραψε:Ο εγκαταστατης μου ειπε ότι ειναι κατι που γινεται και πρεπει να το έχω υποψιν ωστε να έχω παντα μέσα βενζίνη οχι απλα στο λαμπακι αλλα πολι περισσοτερη ... οποτε τωρα το έχω σχεδον στην μέση ... και ελπιζω να μην γινει πάλι ζημια ..

Και όχι μόνο αυτό, φρόντιζε να ανανεώνεται μερικώς τουλάχιστον 1 φορά το μήνα η βενζίνη. Δηλαδή πάνω από τη μέση και να βάζεις πχ 10 λτ κάθε μήνα για να μη μπαγιατίσει. Πάντα το είχα πάνω από τη μέση έως φουλ και γέμιζα μια φορά κάθε 3-4 μήνες και βρώμισε η βενζίνα (ζελέδιασε και μύριζε άσχημα) και μου έκαψε και μένα την αντλία (τέλος καλοκαιριού έγινε η ζημιά με γέμισμα από το Μάιο και εικάζω η ζέστη τη χαλάει πιο γρήγορα). Από τότε, όταν πάει λίγο κάτω από τη μέση βάζω 20ε (κάπου 12-13 λίτρα) κάθε μήνα, και αν δεν έχει καεί το γυρνάω και σε βενζίνη επίτηδες, και ελπίζω και εγώ να μη ξανακαεί η αντλία.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες