Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 13 Δεκ, 2013 09:17

Βέβαια είναι και η τιμή των καυσίμων που μας αναγκάζει να ακινητοποιούμαι τα αυτοκίνητά μας αλλά εγώ
πιστεύω ότι η κύρια αιτία είναι η γενική οικονομική κρίση.

Πριν 4-5 χρόνια με τη βενζίνη ρίχναμε το 50άρικο στο ρεζερβουάρ και κάναμε βέλτες ανεβοκατεβαίνοντας Αθήνα
ή γυρίζοντας γύρω - γύρω στις πλατείες καναδυό ώρες να δούμε σε πιά καφετέρια έχει ωραίο κόσμο να κάτσουμε
να πιούμε την καφεδιά μας και δεν μας καίγονταν καρφί τι δείχνει ο δείκτης της βενζίνας.Και ούτε καρτέλ μας
ένοιαζε ούτε πόσο είχε η τιμή το λίτρο κοιτάζαμε.
Σκασίλα μας. 8-)
Μόλις έπεφτε ο δείκτης περνάγαμε από το πλησιέστερο πρατήριο χωρίς να μας νοιάζει αν είναι το ακριβότερο
της περιοχής (λεφτά υπήρχαν) και ρίχναμε άλλο ένα 50άευρο.

Τώρα που έσφιξαν οι κώλοι (σόρυ για την έκφραση) :lol: με το ζόρι βάζουμε κανα 20άευρο υγραέριο και το
καταναλώνουμε σαν ο παππάς τη μεταλαβιά.Μόνο για απαραίτητες μετακινήσεις.
Τώρα πάμε και με τα πόδια στο φούρνο για ψωμί ή στο περίπτερο για τσιγάρα.Παλιά σιγά μην είμασταν κορόιδα
να πάμε με τα πόδια να κουραστούμε. :lol:

Μας φταίνε οι ακριβές τιμές ,μας φταίνε τα καρτέλ,μας φταίει η μαύρη μας η τύχη,ολα μας φταίνε χωρίς να θέλουμε
να παραδεχτούμε αυτό που πραγματικά φταίει.
"Της στραβής ψ..ής οι τρίχες της φταίνε" που λέει και η παροιμία :lol:
Ας όψετε η ρημάδα η κρίση που μας χτύπησε και μας έχει κάνει όλα να μας φταίνε. :P

Την καλημέρα μου και καλά κουράγια σε όλους μας γιατί θα μας έρθουν και δυσκολότερες μέρες. :wave: :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 13 Δεκ, 2013 11:39

Δεν ειναι το ξαναλεω μονο η τιμη του υγραεριου που εχει φτασει το 1 ευρω,το θεμα το μεγαλο και το χοντρο ειναι η κακιστη ποιοτητα και τα πολυ λιγοτερα χλμ που βγαζουμε και πως τα βγαζουμε!
Εβαλα την προηγουμενη βδομαδα απο Βουλγαρια με 0.67 και το αυτοκινητο κυριολεκτικα πεταει και πηγαινει πολυ καλυτερα απότι με βενζινη(για Ελληνικη μιλαω γιατι την Βουλγαρικη ακομη δεν την εκαψα),εγω εχω για αλλες 2 βδομαδες καυσιμα(58 λιτρα βενζινη και καμια 10-15ρια υγραεριο)μολις μου τελειωσει αυτην την φορα θα πεταχτω μεχρι το Γευγελη για να γεμισω,το κερδος απο το γεμισμα του υγραεριου (30 λεπτα διαφορας του λιτρου επι 38 λιτρα=11,40 ευρω) το χανω για το πηγαινε-ελα αλλα μενουν 60 λιτρα βενζινης με 1,20-1,25 ευρω το λιτρο ,δηλ. θα κινουμαι με βενζινη πιο φτηνα (και προπαντος θα κινουμε πολυ καλυτερα γιατι το αυτοκινητο παει οπως πρεπει να πηγαινει!)απότι θα κινουμουν με ντοπιο-σαβουρα-μαπα-πανακριβο υγραεριο!
Δεν ειμαι ανθελληνας και πραγματικα δεν θελω να τα δινω τα χρηματα μου στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και το ξερω οτι εχει υψηλοτερη φορολογηση το υγραεριο εδω στην Ελλαδα απ'οτι εκει επισης ξερω οτι εχει ακριβινει κατα πολυ τον τελευταιο καιρο αλλα και παλι δεν γινετε εναν νομο ακριβος διπλα στον νομο οπου μενω δηλ. απο τον νομο Θεσ/νικης σημερα να πουλανε με 0,829 και εδω με 0,97!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tommygun » Σάβ 14 Δεκ, 2013 01:11

valsam έγραψε:Δεν ειμαι ανθελληνας και πραγματικα δεν θελω να τα δινω τα χρηματα μου στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και το ξερω οτι εχει υψηλοτερη φορολογηση το υγραεριο εδω στην Ελλαδα απ'οτι εκει επισης ξερω οτι εχει ακριβινει κατα πολυ τον τελευταιο καιρο αλλα και παλι δεν γινετε εναν νομο ακριβος διπλα στον νομο οπου μενω δηλ. απο τον νομο Θεσ/νικης σημερα να πουλανε με 0,829 και εδω με 0,97!

φιλε μου κοιτα ποσο θυματα ειμαστε, που εμεις καθομαστε και σκεφτομαστε ετσι, με τυψεις και ντροπη...
και την ιδια ωρα οι "ελληναραδες" οι νταβαντζηδες εχουν επιβαλει το δικο τους νομο στην περιοχη, οπως κανουν οι μαφιοζοι και οι ναρκεμποροι. Δεν ειναι μονο οτι κανουνε καρτελ οι ιδιοι, την πεφτουν και μαφιοζικα σε οποιον θα παει να ξεφυγει απο τη γραμμη τους...
και οι αλλοι "ελληναραδες" οι δημοσιοι λειτουργοι που εχουν το καθηκον να ελεγξουν και να κυνηγησουν τους παραπανω, ή κοιμουνται ή τα πιανουν σφυριζοντας αδιαφορα.

εγω πιστευω οτι οποιοι μενουν βορεια ελλαδα σε τετοιους νομούς, πρεπει συνειδητά να πηγαινουν ολοι απεναντι να φουλαρουν.
μαφιοζοι νταβαντζηδες :ymsick:
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 14 Δεκ, 2013 01:53

Ουτε τυψεις ουτε ντροπη νιωθω πλεον φιλε tommygun μονο συχαμαρα για αυτα ακριβος τα λαμογια που αναφερεις και'εσυ και πραγματικα το πανε-ελα γεμισμα στο εξωτερικο το κανω κυριος για αυτον τον λογο περισσοτερο γιατι στην τελικη αμα υπολογισεις και τις φθορες(λαστιχα-λαδια κ.τ.λ)οχι οτι δεν ειμαι κερδισμενος παλι αλλα για ενα 10ρικο στην τελικη δεν αξιζει(10ευρω στο γεμισμα και των 2 καυσιμων καθαρα τσεπατα υπολογιζοντας και τις φθορες και τα καυσιμα του πανε-ελα),και μιας και εγω εχω καταντησει κουραστικος πια γραφωντας συνεχεια τα ιδια χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι οπως εσυ που συμεριζονται την αποψη μου!
valsam

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Σάβ 14 Δεκ, 2013 20:02

Ναι ρε μου...α μπορείτε και αλλο!

Sent from my XT910 using Tapatalk
Συνημμένα
uploadfromtaptalk1387040507892.jpg
uploadfromtaptalk1387040507892.jpg (37.84 KiB) 3159 προβολές
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Σάβ 14 Δεκ, 2013 20:46

ωραία τα λες παππου,

συμφωνώ 200% μαζί σου.
Είμαστε απαράδεκτοι κατά βάθος, τη πάρτη μας και τίποτα άλλο, να πάει να καεί το σύμπαν ολάκερο.
Μέχρι η φωτιά να έρθει έξω απο τη δική μας πόρτα....&εστήκαμε για το αν καίγεται ο παρα δίπλα.
Η κουτοπονηριά δίνει και παίρνει, η μπαμπεσιά επίσης, η φουστιά επίσης, ελάχιστοι είναι φιλότιμοι, ευαίσθητοι, επαγγελματίες και ακόμη πιο ελάχιστοι διαβασμένοι και καλλιεργημένοι.
Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες δυστυχώς.
Τώρα που σφίγγουν οι κ%λοι, τώρα πράγματι μας φταίνε όλα, ξέρω ανθρώπους που μέχρι πρότινος πίνανε στην υγεία των ΔΝΤάδων και των μνημονιακών λέγοντας με καμάρι, "καλά τα λέει οι τρόικα, είχε παραγίνει το κακό και ήθελε συμμάζεμα το κράτος", έξαφνα μόλις τους άγγιξε η κρίση και ζοριστήκανε λιγουλάκι (όχι και ιδιαίτερα) αμέσως...γυρίσανε το παραμύθι 180 μοίρες λέγοντας, "ώξω οι κλέφτες, οι αλήτες, μας πτώχευσαν" κλπ κλπ.
Μας εχω σιχαθεί σαν έθνος....ειλικρινά, η Ελλας αποτελεί πλέον το βασίλειο της προχειρότητας, της τελευταίας στιγμής, της ξερολίασης, του εγωισμού, του φαίνεσθαι και του δήθεν.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέχρι πρότινος είχαμε γεμίσει cayenne και M3 και λοιπά luxurius προιόντα... ο κάθε νεόπλουτος επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης με τη κάθε λογής υπερχρεωμένη επιχείρηση που λειτουργούσε παρασιτικά στον υγειή ανταγωνισμό και έκανε αφαίμαξη απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ξεκλείδωνε με υπερηφάνεια το πολυτελές κάρο του...και αισθανότανε υπερήφανος και σπουδαίος.
Αλλα τι μπορεί να περιμένει κανείς απο το λαό ενός κράτους που επιδοτεί τη προχειρότητα, την κουτοπονηριά και τιμωρεί την ειλικρίνεια, την συνέπεια και την ευαισθησία και ανάλογα εκπαιδεύει και τους πολίτες / υπήκοους του;
όταν το ίδιο το κράτος δείχνει να αγνοεί βασικές έννοιες όπως η συνέπεια, το deadline, τη μία σου λέει κάνε αυτό, μετά σε ξεγελάει και στη φέρνει πισώπλατα, μετά σε αγριεύει να πληρώσεις εγκαίρως και κατόπιν δίνει νέες παρατάσεις να συγκινήσει και τα λοιπά "ζώα" που δε χαμπαριάζουν να δείξουν συνέπεια και ανάλογη εντιμότητα. Και τότε...εσυ ο συνεπής και ο έντιμος που δεν έκλεψες ποτέ σου νιώθεις απερίγραπτη αδικία και αγανάκτηση οδηγώντας σε να τρελλαθείς.

Αλλα τι λέω τώρα...ε; με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 14 Δεκ, 2013 21:41

antonis8via έγραψε:....ενός κράτους που επιδοτεί τη προχειρότητα, την κουτοπονηριά και τιμωρεί την ειλικρίνεια, την συνέπεια και την ευαισθησία και ανάλογα εκπαιδεύει και τους πολίτες / υπήκοους του;
όταν το ίδιο το κράτος δείχνει να αγνοεί βασικές έννοιες όπως η συνέπεια, το deadline, τη μία σου λέει κάνε αυτό, μετά σε ξεγελάει και στη φέρνει πισώπλατα, μετά σε αγριεύει να πληρώσεις εγκαίρως και κατόπιν δίνει νέες παρατάσεις να συγκινήσει και τα λοιπά "ζώα" που δε χαμπαριάζουν να δείξουν συνέπεια και ανάλογη εντιμότητα. Και τότε...εσυ ο συνεπής και ο έντιμος που δεν έκλεψες ποτέ σου νιώθεις απερίγραπτη αδικία και αγανάκτηση οδηγώντας σε να τρελλαθείς.

Αλλα τι λέω τώρα...ε; με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Φίλε μου όλα καλά τα λές εκτός απο ένα .
Το "κράτος" είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ !!! . ΕΜΕΙΣ στέλνουμε στην "εξουσία" και επιτρέπουμε σε όλους αυτούς τους ξεφτίλες να κάνουν όλα όσα περιγράφεις ..Μη ψάχνεσαι .Πο@στηδες και παλληκάρια γίναμε μαλιά - κουβάρια αδερφέ μου .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 15 Δεκ, 2013 00:56

Ο.κ ρε παιδες επιτελους βλεπω φως στο τουνελ και τωρα τι κανουμε?
Εγω εδω και καιρο το φωναζω,δεν τους γ@μαμε λεω εγω τους καθε λογιων Ελληναρες που ειναι κολημενοι στην παλια αυτη "καλη" ελληνικη νοοτροπια!
Προτιμω να χασω βαζοντας βενζινη (ελαχιστα εως σχεδον καθολου πια!)παρα να σε κανω νταβατζη μου σκ@τοελληναρα αει στο διαλο παλιομ@λακα αρπαχτικο σκ@τοελληναρα αυτη ειναι η λυση!
valsam

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 15 Δεκ, 2013 05:42

Ερώτηση: Εσείς που βρίζετε όλους τους πρατηριούχους, γιατί δεν ανοίγετε ένα πρατήριο ώστε να
- το δουλεύετε σωστά χωρίς να κλέβετε αφού είστε τόσο σίγουροι ότι όλοι κλέβουν
- με σωστές τιμές χωρίς να συμμετέχετε σε κανένα καρτέλ,
- να πουλάτε μόνο σωστό μείγμα και όχι σαβούρες που βγάζουν λίγα χιλιόμετρα

Σίγουρα θα έχετε ουρές πελατών και θα όλοι θα έρχονται σε σας.

και το κυριότερο σε καιρό κρίσης να γίνετε πλούσιοι μιας και σύμφωνα με τους υπολογισμούς σας βγάζουνε να φάνε και τα εγγόνια τους. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

και επειδή όλοι θα αρχίσετε να με βρίζετε ότι είμαι πρατηριούχος, τους υποστηρίζω κλπ, θα πω προκαταβολικά ότι τα πράγματα σίγουρα δεν είναι σωστά στον κλάδο, αλλά δεν είναι και όπως τα περιγράφετε Κάποιοι. Όπως κάθε επιχείρηση δουλεύουνε προσπαθώντας να έχουνε το μεγαλύτερο κέρδος, το ζήτημα είναι να γίνετε με νόμιμο τρόπο. Δεν έκανε κάποιος μια επένδυση σε τόσο δυσμενές περιβάλλον για να πουλάει καύσιμα σε χαμηλές τιμές αλλά για να βγάλει χρήματα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Κυρ 15 Δεκ, 2013 11:47

Δηλαδη μας λες το ποιο απλο πραγμα απλος το λες εκλεκτισμενα! Οτι εχετε συνεννοηθεί ολοι οι πρατηριούχοι να πουλατε οσο ποιο ακριβα μπορείτε για να εχετε ανταγωνισμό υψηλών τιμων για τρελο κερδος για να βγαλετε τα σπασμενα της εγκατάστασης! Φίλε μ ο κλάδος σας ειναι τοσο βρωμικος σαν οχετος κ το ξερεις πολυ καλα! Καθε τοσο σκάει κ μια βομβα λαθρεμπόριου, πειραγμενων αντλιων κτλ! Κ δεν Sas ψαχνουν κ πολυ αμα εψαχναν κιολας θα γινοταν της πουταναρας! Οσο γιατι δεν ανοιγω πρατήριο...... Αμα ειχα εστω κ 20.000 στην άκρη θα ημουν βασιλιάς!

Sent from my XT910 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες