Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 07 Δεκ, 2013 01:34

BMW1796 έγραψε:
papoys έγραψε:Και Γέρακα 1,598 είναι η αμόλυβδη παιδιά.

Το 1,55 δεν τόχω δει πουθενά τελευταία εδώ γύρω.

Άρα η διαφορά 66 λεπτά.Δεν νομίζω ότι είναι και μικρή για ένα λίτρο. 8-)

Πώς τα βγάζεις τα 66λέπτα κέρδος δεν μπορώ να καταλάβω ???? :o :geek: :geek:
Μήπως πρέπει να το ξανά κοιτάξεις η να το ξανά σκεφτείς ??????? ;) ;)

μηπως πρεπει να ξανακοιταξεις τι εγραψε?
66 λεπτα η διαφορα του λιτρου εγραψε, τη λεξη κερδος που την ειδες?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 07 Δεκ, 2013 06:56

Ναι βρε παιδιά μη τρελαθούμε κιόλας. :lol:
Άμα ήταν κέρδος τα 66 λεπτά στο λίτρο σε μικρό χρονικό διάστημα δεν θα κυκλοφορούσε βενζινοκίνητο.
Απλά το έγραψα γιατί κάποιοι πάνε να μας τρελάνουν λέγοντας ότι πλέον η βενζίνη έπεσε το υγραέριο ανέβηκε και
δεν μας συμφέρει οπότε να καταργήσουμε το υγραέριο και να καίμε βενζίνη.

Όντως η διαφορά έχει μικρίνει αλλά όχι να λέμε ότι πλέον είναι το ίδιο ότι και να καίμε.?
Το κέρδος έστω και μικρότερο πάλι υπάρχει.Και 2 και 3 ευρώ να κερδίζω στα 100 χιλ (που κερδίζω παραπάνω) για
ποιό λόγο να μην καίω υγραέριο όπως βγαίνουν και λένε μερικοί,? YMWHISTLE
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 07 Δεκ, 2013 11:45

http://qgas.gr/guide/advantages.html

πατηστε στο λινκ για να βλεπετε αναλυτικα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 08 Δεκ, 2013 19:48

Εγω παντος το "καθηκον" μου το εκανα παλι σημερα!
Με 99 ευρω ακριβος εβαλα 58 λιτρα βενζινης και 38 λιτρα υγραεριο με τιμη λιτρου την αμολυβδη 1,27 και του υγραεριου στα 0,67 λεπτα!
Αλλη αισθηση(στην τσεπη αλλα και στην οδηγηση!), και μετα απο καιρο γουσταρα ξανα τα γκαζια του υγαεριου!!!!!!!!
Μου κοστιζουν ετσι τωρα 11,5 ευρω τα 100 χ.λ.μ και με αναλογια 70% βενζινη 30% υγραεριο, ενω αν κινιομουν μονο με την ενχωρια "ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ"(γιατι περι σαβουρας υγραεριου προκειτε αυτο που μας πουλανε πια σε τιμη χρυσαφι εδω περα!)με την τρομερη αυξηση της καταναλωσης που εχω τον τελευταιο καιρο με την σαβουρα υγραεριο θα ηθελα 1,35 ευρω για να διανησω αυτα τα 100 χ.λ.μ!
Αντε να τελειωσουν οι γιορτες και τα δωρα να κανω στον εαυτο μου κι'εγω ενα δωρο ενα ντεποζιτακι υγραεριου 110 λιτρων,εκτος αν φιλοτιμηθει και μου το φερει ο Αη Βασιλης!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 08 Δεκ, 2013 20:01

valsam έγραψε:Εγω παντος το "καθηκον" μου το εκανα παλι σημερα!
Με 99 ευρω ακριβος εβαλα 58 λιτρα βενζινης και 38 λιτρα υγραεριο με τιμη λιτρου την αμολυβδη 1,27 και του υγραεριου στα 0,67 λεπτα!
Αλλη αισθηση(στην τσεπη αλλα και στην οδηγηση!), και μετα απο καιρο γουσταρα ξανα τα γκαζια του υγαεριου!!!!!!!!
Μου κοστιζουν ετσι τωρα 11,5 ευρω τα 100 χ.λ.μ και με αναλογια 70% βενζινη 30% υγραεριο, ενω αν κινιομουν μονο με την ενχωρια "ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ"(γιατι περι σαβουρας υγραεριου προκειτε αυτο που μας πουλανε πια σε τιμη χρυσαφι εδω περα!)με την τρομερη αυξηση της καταναλωσης που εχω τον τελευταιο καιρο με την σαβουρα υγραεριο θα ηθελα 1,35 ευρω για να διανησω αυτα τα 100 χ.λ.μ!
Αντε να τελειωσουν οι γιορτες και τα δωρα να κανω στον εαυτο μου κι'εγω ενα δωρο ενα ντεποζιτακι υγραεριου 110 λιτρων,εκτος αν φιλοτιμηθει και μου το φερει ο Αη Βασιλης!

φτιαξε τα νουμερα σωστα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 08 Δεκ, 2013 20:31

Kαι πολυ μα παρα πολυ επιηκεις ειναι τα νουμερα Ηλια(εχω και αλλους 2 μαρτυρες!)!
Το πρωι σταματησαμε να βαλω ενα 20ρικο υγραεριο μιας και δεν ειχα σταγονα,μηδενισα τον χιλιομετρητη και μου εβγαλε το 20ρικο 149 χλμ παρακαλω με αυγο στο ποδι και μαξ. τελικη στα 120χλμ για ελαχιστα λεπτα(με μ.ο πηγαιναμε με 80-90χλμ),μιλαμε πεθαναν στο γελιο οι συνεπιβατες και δεν σταματησαν να με πειραζουν ολη την διαδρομη για το οτι εκανα μετατροπη υγραεριου στο αυτοκινητο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 08 Δεκ, 2013 20:44

πες μου τοτε που βαζεις απο Ελλαδα και με αυτη την σαβουρα κανεις 100 km με 1,35 ευρω για να παω να βαλω και εγω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tommygun » Κυρ 08 Δεκ, 2013 23:39

ενταξει, ολοι καταλαβαινουμε οτι προκειται για 13,5

αν ειναι μονο αυτο, τοτε δεν ειναι τα νουμερα του φιλου που θελουν φτιαξιμο, αλλά τα άλλα "νουμερα"...
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 08 Δεκ, 2013 23:52

Εγω παντως με 10 ευρω δηλαδη 10.43 litra βγαζω 120-125 χλμ εντος - εκτος δηλαδη περιπου 9 λιτρα στα 100
και σε ευρω 8,63 στα 100 χλμ με σημερινες τιμες. Το αεριο ειναι απο ελληνικο πρατηριο δυτικα και οπως λετε σαβουρα ................
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 09 Δεκ, 2013 00:11

hlias έγραψε:

πες μου τοτε που βαζεις απο Ελλαδα και με αυτη την σαβουρα κανεις 100 km με 1,35 ευρω για να παω να βαλω και εγω.

και κατι αλλο, λες σαβουρα το δικο μας υγραεριο αλλα βαση των στοιχειων που δινεις νε το δικο μας υγραεριο βγαζεις περισσοτερα χιλιομετρα απο το αλλοδαπο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες