fokion έγραψε:τα βενζιναδικα εχουν διαφορετικές τιμες το καθενα στην περιοχη σας ξαναρωταω εγω τωρα....
valsam έγραψε:Βενζινουλα παιδες οσο και να μην το λεει η καρδουλα μας!
Σημερα πηγα στο βενζιναδικο (εντελος αδΕιος και απο υγραεριο και απο βενζινη μιας και αναβληθηκε το ταξιδακι για Βουλγαρια για το αλλο ΣΚ),με το υγραεριο στ0 0,96 και την αμολυβδη στα 1,58 δεν αντισταθηκα τελικα και εβαλα 40 ευρω βενζινη,ΝΑΙ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ 850 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗ!
Δεν ξερω ποσο εχασα η ποσο κερδιζω αλλα πραγματικα βαρεθηκα πια να κανω συνεχεια τους υπολογισμους αλλα για κερδος 3-4 ευρω (παραπανω δεν ειναι με τιποτα!)την εβδομαδα σιγα μην χαλαστω πια με το κωλουγραεριο,για 12-16 ευρω τον μηνα σιγα μην εχω και τον νταλκα και μην και τυχον μου βγαλει κανα γ@μησιατικο το αυτοκινητο(συνηθισμενοι δεν ειμαστε στην παπαρα πια?)!
Μεχρι και αν ποτε ξαναπαει το υγραεριο κοντα στα μισα της βενζινης αντε γεια απο μενα παιδες!
Ηλεκτρικο ποδηλατο με 2000W μοτερ το νεο μου προτζεκτ(40-50 χλμ αυτονομια,και περιπου 50-60 χλμ τελικη ,σχεδον κουτρανταν μετακινησεις χωρις τελη κυκλοφοριας,τεκμηρια,φορους πολυτελειας, νταβατζιδες πρατηριουχους,αλκοτεστ,μονοδρομους,πεζοδρομους αστυνομια κ.τ.λ!!!!!!
taxtsom έγραψε:Ανεβηκα μια βολτα εχθες μεχρι την Λαμια και ειδα τιμες 0,96 ε/λιτρο και στα 2 υγραεριτζιδικαεκει. Εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες. Ενω Χαλκιδα που μενω το χαν στα 0,91 ε/λιτρο χθες

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες
|
|
|