Κοιταξε. Απο αμαξι σε αμαξι υπαρχουν διαφορες
Για το δικο μου το οχημα δε μπορω να θεωρησω ως νορμαλ τα λεγομενα καποιου με τουρμπισιο η με SUV φερ ειπειν.
Ενδιαφερον το ποσο καιει ενα Porsche Boxter αλλα μονο σε φιλολογικο επιπεδο διοτι στην πραξη δεν επιασα ποτε με βενζινη, ουτε θα πιασω με υγραεριο την καταναλωση του.
Πρακτικα τα 2€/100χλμ διαφορα σου δινουν αποσβεση εξοπλισμου 800€ σε 40.000χλμ, νουμερο επισης εξωφρενικο.
Και για να εχω 2€/100χλμ διαφορα στην καταναλωση με το υγραεριο, στις ιδιες συνθηκες με την οδηγηση με βενζινη που καιω 10λτ/100χλμ, ητοι 15,7€/100χλμ, θα πρεπει με υγραεριο να καιω 13,7€/100χλμ, ητοι 14,4λτ/100χλμ
Αυτο απο μονο του μου δινει μια αυξηση στην καταναλωση 44% συγκριτικα με βενζινη
Δε νομιζεις πως σε ενα 16βαλβιδο πολακι σαν το δικο μου με 44% αυξηση καταναλωσης κατι δεν παει καλα?
Σιγουρα δεν ειναι ολα μαθηματικα αλλα αν δεν τα βαλουμε κατω να υπολογισουμε με νουμερα τα ποσα και τα χρηματα που δαπανωνται και το χρονο αποσβεσης αυτων, τοτε που πας?
Δεν ειπα πως υπολογισω με ακριβεια αλλα μια μεση ταξη, γι αυτο εβαλα μια μεση αυξηση καταναλωσης 15% που απο οσο εχω ακουσει ειναι μικροτερη, της ταξεως του 10%, για να εχω συντελεστη ασφαλειας 5% προς τα πανω...
Ως Πολιτικος Μηχανικος, εχω μαθει να υπολογιζω τα παντα με αριθμους, οποτε δε θα μπορουσα μια τετοια κινηση να την αφησω στην τυχη της...