Δεν εννοώ εγγύηση μη βλάβης, εγγύηση πως κάνει όντως δουλειά δεν δίνει κανένας, απλά λένε πως βοηθάει. Λογικό ίσως. Είναι τόσο καινούργιο που ακόμα δεν υπάρχουν συγκριτικά.
Τελικά μπορώ με επιφύλαξη να διαμορφώσω άποψη και την συνοψίζω στο εξής:
Αν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει, ακόμα και με μοναδικό καύσιμο την βενζίνη.(ανέκαθεν ήταν πιστεύω μου αυτό)
Από εκεί και πέρα καλό είναι εφόσον μπορείς, να βάλεις, μιας και κακό δεν θα κάνει! Αν τελικά βοηθάει είναι αμφιλεγόμενο (από τις εταιρείες και τους εγκαταστάτες) αλλά σίγουρα βοηθάει ψυχολογικά στο γεγονός πως από την μεριά σου έκανες ότι καλύτερο ως προς την καλύτερη δυνατή προσομοίωση των χαρακτηριστικών καύσης της αμόλυβδης.
Οι λαδιέρες οι μηχανικές δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο οι ηλεκτρονικές και αυτό σίγουρα ανταποκρίνεται και στην τιμή κτήσης τους. Οπότε αν βάλεις καλό είναι να βάλεις ηλεκτρονική για να συμβαδίζει η ποσότητα ψεκασμού "λαδιού" και LPG. Παρόλα αυτά δεν λύνεται το πρόβλημα απλά βελτιώνεται μια κατάσταση με πιθανότατα θετικά αποτελέσματα.
Συγνώμη αν έχω κάνει κάπου λάθος σε ορολογίες αλλά δεν έχω σχέση με μηχανολογικά.