πηγα σημερα κ εβαλα 5€ σε 5λεπτα 10λεπτα κ 20αλεπτα. Του τα δινω κ εφυγαα αφινοντας τον να μετραει
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

tsakozzz έγραψε:πηγα σημερα κ εβαλα 5€ σε 5λεπτα 10λεπτα κ 20αλεπτα. Του τα δινω κ εφυγαα αφινοντας τον να μετραει
tsakozzz έγραψε:πηγα σημερα κ εβαλα 5€ σε 5λεπτα 10λεπτα κ 20αλεπτα. Του τα δινω κ εφυγαα αφινοντας τον να μετραει

tsakozzz έγραψε:Ηλία τι ηθελες να τα αφηνα στην εκαλη που ειναι το αφεντικο?
zep έγραψε:Παιδιά η μόνη λύση είναι να μειώσουμε τη συχνότητα στα φουλαρίσματα που δυστυχώς ίσως να έχει και ως αποτέλεσμα την απόλυση υπαλλήλων, λαθρομεταναστών κυρίως που έχει ακόμα μεγαλύτερο άπληστο κέρδος για τον "πασά" πρατηριούχο που είχε την τύχη να μπορεί να τοποθετήσει εγκατάσταση υγραερίου λόγω νομοθεσίας.
Παρατήρησα μάλιστα ότι αρκετοί τώρα τελευταία έχουν λαθρομετανάστες , δύστυχους ανθρώπους που όμως δεν έχουν θέση στη χώρα μας λόγω ιδιοσυγκρασίας , θρησκευτικών πεπ. κ.α , να στέκονται εκτός πρατηρίου για να μην φαίνονται και όταν έρχεται κάνα αμάξι για πλύσιμο εμφανίζονται από το πουθενά.Οι νόμιμοι υπάλληλοι λίγοι ξένοι και αυτοί, με χαρτιά είναι στις αντλίες .
Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαθημένοι από τη χώρα τους να ζούν για μια χούφτα ρύζι και δίνοντας τους δουλειά ο άπληστος πρατηριούχος ουσιαστικά ενισχύει εξομοιώνοντας τα μεροκάματα, το ότι και οι Έλληνες υπάλληλοι πρέπει να μάθουν να ζούν και αυτοί για μια χούφτα ρύζι.
Η ρίζα του κακού είναι αυτός και οι όμοιοί του που δίνοντας δουλειά σε έναν δύστυχο μέν άνθρωπο που δυστυχώς τα έχουν κάνει σκατά στην χώρα τους χειρότερα και από εδώ, στερεί αξιοπρεπή εργασία από έναν αντίστοιχο Έλληνα που μάλιστα το αφεντικό θα ήθελε να είναι στην κατάσταση του λαθρομετανάστη για περισσότερο κέρδος.Δεν θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση ειλικρινά για το παραπάνω σκεπτικό ούτε να προκαλέσω κάτι στο OFFTOPIC αλλά τα έχω δεί από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στις χώρες τους και πως επηρεάζουν σήμερα την οικονομική ζωή των Ελλήνων...αφού απλά εκατομμύρια από αυτούς είναι εδώ.
ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΈ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ...ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΤ 743,930 ΣΗΜΕΡΑ
zep έγραψε:ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΤ 743,930 ΣΗΜΕΡΑ
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 76 επισκέπτες
|
|
|