Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

υγαεριοκίνηση σε VW POLO, Βοήθεια !

υγαεριοκίνηση σε VW POLO, Βοήθεια !

Δημοσίευσηαπό adiiti » Κυρ 25 Νοέμ, 2012 11:46

Polo και υγραεριοκίνηση ταιριάζουν ? Η αλήθεια είναι ότι είμαι ,δυστυχώς, μες τα νεύρα τώρα ! 5 χρόνων το Polo,το πήρα, ο προκάτοχος είχε εγκαταστημένη υγραεριοκίνηση , δυστυχώς δεν το'ψαξα τι υγραερικίνηση είναι τότε ! 5μήνες μετά-στο σήμερα το'χω κάνει περ. 3500 χιλ. μου'βγαλε αντλία καυσίμου ,κ' τώρα το'χω ξανά πάλι συνεργείο ... Να το βγάλω πρώτα από το συνεργείο κ θα σας πω τι υγραεριοκίνηση έχει πάνω ! Γνωρίζει κανείς για Polo κ΄υγραεριοκίνηση ! Ε, 5μιση χρόνων Polo 1200 ,2007 ,84000 χιλιομετρα- άντε και 104 000 χιλ. λέω εγώ(!) τσακισμένο αυτοκίνητο ρέ παιδιά !!!!!!!!!!!! Στέκει τέτοια βλάβη ή δε στέκει? ΒΟΗΘΕΙΑ
adiiti

Δημοσιευσεις: 8

Re: υγαεριοκίνηση σε VW POLO, Βοήθεια !

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 25 Νοέμ, 2012 12:01

adiiti έγραψε:Polo και υγραεριοκίνηση ταιριάζουν ? Η αλήθεια είναι ότι είμαι ,δυστυχώς, μες τα νεύρα τώρα ! 5 χρόνων το Polo,το πήρα, ο προκάτοχος είχε εγκαταστημένη υγραεριοκίνηση , δυστυχώς δεν το'ψαξα τι υγραερικίνηση είναι τότε ! 5μήνες μετά-στο σήμερα το'χω κάνει περ. 3500 χιλ. μου'βγαλε αντλία καυσίμου ,κ' τώρα το'χω ξανά πάλι συνεργείο ... Να το βγάλω πρώτα από το συνεργείο κ θα σας πω τι υγραεριοκίνηση έχει πάνω ! Γνωρίζει κανείς για Polo κ΄υγραεριοκίνηση ! Ε, 5μιση χρόνων Polo 1200 ,2007 ,84000 χιλιομετρα- άντε και 104 000 χιλ. λέω εγώ(!) τσακισμένο αυτοκίνητο ρέ παιδιά !!!!!!!!!!!! Στέκει τέτοια βλάβη ή δε στέκει? ΒΟΗΘΕΙΑ

να εχεις το 1/3 της δεξαμενης βενζινης γεματο και να ανανεωνεις μερος αυτης καθε 2-3 μηνες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό adiiti » Κυρ 25 Νοέμ, 2012 17:06

Αυτό το κάνω ούτως ή άλλως .
adiiti

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Κυρ 25 Νοέμ, 2012 19:55

να εχεις το 1/3 της δεξαμενης βενζινης γεματο και να ανανεωνεις μερος αυτης καθε 2-3 μηνες.

Κύριε εγκαταστάτη αυτή την οδηγία την λέτε σε κάθε υποψήφιο πελάτη σας?
Αν ναι, σας τιμά.
Προσωπικά όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση και έκανα έρευνα αγοράς δεν άκουσα από κανένα αυτές τις προστατευτικές οδηγίες, οι οποίες όταν παραλείπονται οδηγούν σε συνεχείς και ¨ανεξιχνίαστες¨ βλάβες των μετατραπέντων σε υγραέριο οχημάτων.
Το αντίθετο μάλιστα.
Όλοι είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα και όταν αρχίσουν τα 'ωραία' σε τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο και παρακαλάς μη μείνεις σε καμιά ερημιά.
Μια καλή πρόταση είναι ο κλάδος σας να φτιάξει μια λίστα με άτυπες οδηγίες οι οποίες αντλήθηκαν από τις εμπειρίες του καθενός σας, πάνω στα ανακύπτοντα προβλήματα και μην αρέσκονται μόνο σε μεγαλοστομίες.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 25 Νοέμ, 2012 21:13

geopapad0p έγραψε:να εχεις το 1/3 της δεξαμενης βενζινης γεματο και να ανανεωνεις μερος αυτης καθε 2-3 μηνες.

Αν ναι, σας τιμά.
Προσωπικά όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση και έκανα έρευνα αγοράς δεν άκουσα από κανένα αυτές τις προστατευτικές οδηγίες, οι οποίες όταν παραλείπονται οδηγούν σε συνεχείς και ¨ανεξιχνίαστες¨ βλάβες των μετατραπέντων σε υγραέριο οχημάτων.
Το αντίθετο μάλιστα.
Όλοι είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα και όταν αρχίσουν τα 'ωραία' σε τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο και παρακαλάς μη μείνεις σε καμιά ερημιά.
Μια καλή πρόταση είναι ο κλάδος σας να φτιάξει μια λίστα με άτυπες οδηγίες οι οποίες αντλήθηκαν από τις εμπειρίες του καθενός σας, πάνω στα ανακύπτοντα προβλήματα και μην αρέσκονται μόνο σε μεγαλοστομίες.

κατ αρχας δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι η ποσοτητα της βενζινης φταιει για την βλαβη της αντλιας, γιατι υπαρχουν αρκετα οχηματα με και χωρις υγραεριο, που ειναι συνεχεια με ρεζερβα και δεν εχουν κανενα προβλημα, απλα ειναι ο μοναδικος τροπος να την προστατεψουμε.
η συμβουλη μου προς ολους τους οδηγους ειναι να εχουν παντα αρκετη βενζινη "ειδικα σε ταξιδι" ετσι ωστε σε μια βλαβη του συστηματος υγραεριου, να μην ταλαιπωρηθουμε μενοντας απο καυσιμο.
στους πελατες μου δινω μια λιστα με τα πρεπει, κατα τη δικια μου αποψη. αυτη δε μπορει να ειναι γενικευμενη γιατι ο καθε τεχνικος εχει δικα του σημεια αναφορας συμφωνα με την πειρα τις γνωσεις του ακομα και τα θελω του. ενα παραδειγμα σε αυτο ειναι οτι ο καθε εγκαταστατης εχει ξεχωρισει και διαφορετικη εταιρια σαν καλυτερη, χωρις καποιος να ειναι λαθος, οπως και αν ρωτησεις 10 μηχανικους ποιο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο θα παρεις τουλαχιστον 7 διαφορετικες αλλα τεκμιριομενες απαντησεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 26 Νοέμ, 2012 03:32

geopapad0p έγραψε:να εχεις το 1/3 της δεξαμενης βενζινης γεματο και να ανανεωνεις μερος αυτης καθε 2-3 μηνες.

Αν ναι, σας τιμά.
Το αντίθετο μάλιστα.

Εμείς είμαστε ακόμα χειρότεροι τονίζουμε σε όλους να καίνε τη βενζίνη κάθε μήνα όλη , η στσθμη να εινσι στο 1/4 και πανω και να γινετε προσθήκη μόνο 10 ευρω η 5-6 λίτρων τη φορά , μόλις δλδ η στάθμη φτάσει στο 1/4 συμπληρώσουμε 10 ευρω αν λοιπόν αυτο γίνει μια φορά την εβδομάδα η βενζίνη δεν μένει πανω απο μήνα στη δεξαμενη.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 26 Νοέμ, 2012 11:09

adiiti έγραψε:Polo και υγραεριοκίνηση ταιριάζουν ? Η αλήθεια είναι ότι είμαι ,δυστυχώς, μες τα νεύρα τώρα ! 5 χρόνων το Polo,το πήρα, ο προκάτοχος είχε εγκαταστημένη υγραεριοκίνηση , δυστυχώς δεν το'ψαξα τι υγραερικίνηση είναι τότε ! 5μήνες μετά-στο σήμερα το'χω κάνει περ. 3500 χιλ. μου'βγαλε αντλία καυσίμου ,κ' τώρα το'χω ξανά πάλι συνεργείο ... Να το βγάλω πρώτα από το συνεργείο κ θα σας πω τι υγραεριοκίνηση έχει πάνω ! Γνωρίζει κανείς για Polo κ΄υγραεριοκίνηση ! Ε, 5μιση χρόνων Polo 1200 ,2007 ,84000 χιλιομετρα- άντε και 104 000 χιλ. λέω εγώ(!) τσακισμένο αυτοκίνητο ρέ παιδιά !!!!!!!!!!!! Στέκει τέτοια βλάβη ή δε στέκει? ΒΟΗΘΕΙΑ

Σπάνιο για VW. Δεν είναι τόσο ευαίσθητες οι αντλίες τους. Συνήθως τα Ford κάποια Mazda και Volvo έχουν ευαισθησία, και γι’αυτό σε καμία περίπτωση δεν φταίει άμεσα η εγκατάσταση ή το σύστημα υγραερίου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό adiiti » Πέμ 29 Νοέμ, 2012 02:12

Σπάνιο σε VW ,ε! Εν τέλει tartarini(πως γράφεται!) έχει το Polo . Σήμερα το έβγαλα από το συνεργείο- Η αντλία καυσίμου που αντικαταστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα( η γνήσια της VW)...Ξανακόλλησε μέσα σε 2 μέρες!!! O μηνικός μου είπε ότι δεν το'χει ξαναζήσει αυτό ! Πλην το σύστημα υγραεριου είναι εντάξει ακόμα! Λέει ότι φταίει ή ότι έμεινε από την προηγούμενη βενζίνη ή ...μου αλλαξανε φίλτρο καυσίμου .
Polo k tartarini ταιριάζουν ?
adiiti

Δημοσίευσηαπό stratos » Πέμ 29 Νοέμ, 2012 12:51

Το συμπερασμα που βγαινει ειναι ποτε να μην αφηνουμε την δεξαμενη βενζινης σε χαμηλα επιπεδα ακομα χειροτερα με λαμπακι γιατι η θερμοκρασια ψυξης της αντλιας ειναι επικυνδυνη.
Η αντλια κολλαει -χαλαει ο ρυθμιστης πιεσης-χαλαει η ανεπιστροφη βαλβιδα της η' ενας ψιλος συνδιασμος αυτων και εμεινες
Citroen Saxo 1.4 με συστημα my gas .................το αγαπαω
Άβαταρ μέλους
stratos

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό adiiti » Παρ 30 Νοέμ, 2012 00:19

stratos και όλοι σας,Σας Ευχαριστώ ! Πολύτιμες οι συμβουλές σας , πολύτιμο και το forum ! Συνεχίστε έτσι :thumbup:
adiiti

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες