ARIS424 έγραψε:EIΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ GAS ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3.500 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΤΗΝ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΑΝΝΙ66 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ;ΕΧΩ HYUNDAI GETZ 1341 κ.εκ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2002 ΜΕ 82 ΙΠΠΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ARIS424 έγραψε:ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ GAS ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ARIS424 έγραψε:ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΤΣΙ SDAOYLA;
gastheodorou έγραψε:yanis66 έγραψε:Εγώ προσωπικά έπαθα μεγάλη ζημιά σε Nissan Xtrail 2008. Μου κατέστρεψε κινητήρα και καταλύτη. Ύψος ζημιάς 8.500€. Η συνέχεια στα δικαστήρια.
Όπως γνωρίζετε αυτό το κιτ το λανσάρει ο Θεοδώρου :http://www.autogas.gr/autogas/frontend/index.php
Εγώ το πήγα στον συνεργάτη του Θεοδώρου , τον Ταξόπουλο στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Καληνύχτα Ελλάδα! Πέσαμε στα νύχια των αρπακτικών!!!!
Είμαστε η εταιρία που έφερε την υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα.
Ασχολούμαστε με μετατροπές αυτοκινήτων σε υγραεριοκίνητα, εδώ και 35 χρόνια.
Δεν βγήκαμε στην αγορά φέτος, που έμαθε ο κόσμος τι εστί υγραέριο.
Είμαστε οι πλέον ειδικοί στην Υγραεριοκίνηση, και έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.
Έχουμε μετατρέψει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα σε υγραεριοκίνητα, και συγκεκριμένα δεκάδες Nissan Xtrail.
Ο συγκεκριμένος κύριος, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, όπως κάθε πελάτης μας, ενημερώθηκε πλήρως για τη συντήρηση που απαιτεί η συσκευή του υγραερίου, καθώς επίσης και για την συντήρηση που απαιτούν οι βαλβίδες του αυτοκινήτου, όπως αυτή προκύπτει από τον ίδιο τον κατασκευαστή (Nissan).
Ο συγκεκριμένος κύριος, παρ’ ότι ενημερώθηκε για την συντήρηση του αυτοκινήτου, δεν προέβη ποτέ σε αυτή την συντήρηση, προφανώς επειδή δεν ήθελε να διαθέσει χρήματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου του, κάτι όμως που συνεπάγεται πως αναλαμβάνει και το κόστος αυτής του της επιλογής.
Η GAS THEODOROU, δεν αναλαμβάνει να καλύψει κανένα θέμα που οφείλεται σε κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, από τον ιδιοκτήτη του.
Το αυτοκίνητό μας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Όπως κάθε οργανισμός, απαιτεί σοβαρή και σωστή συντήρηση.
Αν επιλέγουμε για τον χ-ψ λόγω να μην συντηρούμε σωστά το αυτοκίνητό μας, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις συνέπειες αυτής μας της επιλογής.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάνω στη δουλειά μας, τα γραφεία μας είναι στη διάθεση του οποιοδήποτε.
ARIS424 έγραψε:δυστηχως η καταναλωση μου πηγε απο το 7 βενζινη στο 8,5 υγαεριο.στον θεοδωρου μου ειπαν οτι εφταιγε το πλουσιο μειγμα.το ρυθμισανε λενε τωρα και θα μειωθει η καταναλωση.αν δω οτι δεν ρυθμιστηκε θα φανε κραξιμο.οχι μονο παιρνουμε τα 1500 ευρω και αντε γεια.επισης στην καρτελα των σερβις λεει πως το αυτοκινητο μου εχει υδραυλικες βαλβιδες.τι σημαινει αυτο ρε παιδια δεν ξερω
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες
|
|
|