christoi έγραψε:glamor έγραψε:Προς καθε ενδιαφερομενο της βοριας ελλαδα, στην βουλγαρια εχει 0.62 ευρω
Το μόνο κακό είναι ότι συνοδεύεται και από γέμισμα βενζίνης τουλάχιστον 60€
Θυμάσαι τιμές να μας ενημερώσεις; Γιατί σκέφτομαι να πάω τώρα στα κοντά.
VITARAS έγραψε:Απ' ότι βλέπω στην Αττική ο φθηνότερος είναι ο Α.Π στην ΦΑΩΝΟΣ 67 & ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ στην Λ. Αθηνών κοντά τον Κηφισό, με 0,80. Δεν έχω βάλει ποτέ. Ξέρει κανείς τίποτα; Πρέπει να πηγαίνουμε πάντα στον φθηνότερο, άλλα να προσέχουμε κιόλας.
vaxalis έγραψε:VITARAS έγραψε:Απ' ότι βλέπω στην Αττική ο φθηνότερος είναι ο Α.Π στην ΦΑΩΝΟΣ 67 & ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ στην Λ. Αθηνών κοντά τον Κηφισό, με 0,80. Δεν έχω βάλει ποτέ. Ξέρει κανείς τίποτα; Πρέπει να πηγαίνουμε πάντα στον φθηνότερο, άλλα να προσέχουμε κιόλας.
εχω βαλει πανω απο 10 φορες κανενα προβλημα απολυτος και εχω και τουρμπο!
καποιοι ξυπναν στις εξι να πανε για δουλεια και στις 6΄30 ποσταρουν στα φορουμ...ενταξει μη το παιζεις και Βασιλακης Καιλας...maevius έγραψε:panorano έγραψε:maevius έγραψε:panorano έγραψε:υπερξερολα και κομπλεξικε φιλαρακο σε ενημερωνω οτι ο φαρμακης πουλαει ο.80λ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως το παρατραβας λιγο; Δεν θα σε χαρακτηρισω (ασχετο-κολοτουμπα κομπλεξικε κλπ) οπως με ειπες στα ποστ σου πριν Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που νομιζει οτι τα ξερει ολα και γραφει ενα σωρο θεωριες. Το κομπλεξικος στο επιστρεφω γιατι δειχνει τον χαρακτηρα σου. Οσο για τις τιμες εγω μιλησα για τον Μπαρατσα οτι θα ανεβασει την τιμη γρηγορα στο ποστ που αντεδρασες (κατι που εγινε) οχι οτι δεν θα το ανεβασει ο Φαρμακης. Δεν ειμαι δικηγορος του φαρμακη αλλα πως να το κανουμε αν δεν ηταν αυτος δεν θα το βαζαμε τοσο στην Ηπειρο. Οσο γις τις τιμες περιμενε να δουμε.....ποσο θα το παει να σαι καλα να μας λες κομπλεξικους Ααααα να μην το ξεχασω....βρες γκομενα επειγοντως.......
κατι μας ειπες τωρα!αφου οι τιμες ελπε ανεβαινουν ολη η ελλαδα ανεβασε τιμες!!!οσο για τα σχολια περι γκομενας κτλ κτλ ενα εχω να πω.
ξυπνας 6¨30 για να σχολιασεις το σχολιο μου!!!!!!![]()
![]()
![]()
κλασσικος τζεσ γιαννιωτης
Καποιοι φιλε μου ξυπνανε στις 06:00 για να πανε στην δουλεια............Οταν κατεβουν οι τιμες ΕΛΠΕ να δω σε ποσες εβδομαδες θα το κατεβασει...................αυτοκλητε υπερασπιστη των απανταχου "τιμιων" πρατηριουχων.
VITARAS έγραψε:vaxalis έγραψε:VITARAS έγραψε:Απ' ότι βλέπω στην Αττική ο φθηνότερος είναι ο Α.Π στην ΦΑΩΝΟΣ 67 & ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ στην Λ. Αθηνών κοντά τον Κηφισό, με 0,80. Δεν έχω βάλει ποτέ. Ξέρει κανείς τίποτα; Πρέπει να πηγαίνουμε πάντα στον φθηνότερο, άλλα να προσέχουμε κιόλας.
εχω βαλει πανω απο 10 φορες κανενα προβλημα απολυτος και εχω και τουρμπο!
Ωραίος!!![]()
glamor έγραψε:Προς καθε ενδιαφερομενο της βοριας ελλαδα, στην βουλγαρια εχει 0.62 ευρω
christoi έγραψε:glamor έγραψε:Προς καθε ενδιαφερομενο της βοριας ελλαδα, στην βουλγαρια εχει 0.62 ευρω
Το μόνο κακό είναι ότι συνοδεύεται και από γέμισμα βενζίνης τουλάχιστον 60€
Θυμάσαι τιμές να μας ενημερώσεις; Γιατί σκέφτομαι να πάω τώρα στα κοντά.
VITARAS έγραψε:mpakalisd έγραψε:glamor έγραψε:Προς καθε ενδιαφερομενο της βοριας ελλαδα, στην βουλγαρια εχει 0.62 ευρω
ναι και εγώ έβαλα με 0,62 το λίτρο αλλά ρε φίλος πολύ κλεψιά. σε 65 μπουκάλα χωρις να μου έχει τελειώσει το lpg κατάφερε και μου έβαλε 55,46λιτρα.
Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι κλεψιά. Εμένα γεμίζει με περίπου 78 λίτρα (σε 96αρα μπουκάλα). Έχει τύχει όμως να πέσω σε παλιά αντλία και μου έβαλε 84 λίτρα (δεν ξέρω πως γίνεται). Φρίκαρα. Μέτρησα όμως τα χιλιόμετρα που κατανάλωσα και μου βγήκαν παραπάνω. Με 78 λίτρα κάνω περίπου 600χιλ. με τα 84 λίτρα είχα φτάσει 660 χιλ. και δεν είχε τελειώσει ακόμα. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο, αλλά για κάνε ένα τσεκ.
panorano έγραψε:καποιοι ξυπναν στις εξι να πανε για δουλεια και στις 6΄30 ποσταρουν στα φορουμ...ενταξει μη το παιζεις και Βασιλακης Καιλας...maevius έγραψε:panorano έγραψε:maevius έγραψε:panorano έγραψε:υπερξερολα και κομπλεξικε φιλαρακο σε ενημερωνω οτι ο φαρμακης πουλαει ο.80λ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως το παρατραβας λιγο; Δεν θα σε χαρακτηρισω (ασχετο-κολοτουμπα κομπλεξικε κλπ) οπως με ειπες στα ποστ σου πριν Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που νομιζει οτι τα ξερει ολα και γραφει ενα σωρο θεωριες. Το κομπλεξικος στο επιστρεφω γιατι δειχνει τον χαρακτηρα σου. Οσο για τις τιμες εγω μιλησα για τον Μπαρατσα οτι θα ανεβασει την τιμη γρηγορα στο ποστ που αντεδρασες (κατι που εγινε) οχι οτι δεν θα το ανεβασει ο Φαρμακης. Δεν ειμαι δικηγορος του φαρμακη αλλα πως να το κανουμε αν δεν ηταν αυτος δεν θα το βαζαμε τοσο στην Ηπειρο. Οσο γις τις τιμες περιμενε να δουμε.....ποσο θα το παει να σαι καλα να μας λες κομπλεξικους Ααααα να μην το ξεχασω....βρες γκομενα επειγοντως.......
κατι μας ειπες τωρα!αφου οι τιμες ελπε ανεβαινουν ολη η ελλαδα ανεβασε τιμες!!!οσο για τα σχολια περι γκομενας κτλ κτλ ενα εχω να πω.
ξυπνας 6¨30 για να σχολιασεις το σχολιο μου!!!!!!![]()
![]()
![]()
κλασσικος τζεσ γιαννιωτης
Καποιοι φιλε μου ξυπνανε στις 06:00 για να πανε στην δουλεια............Οταν κατεβουν οι τιμες ΕΛΠΕ να δω σε ποσες εβδομαδες θα το κατεβασει...................αυτοκλητε υπερασπιστη των απανταχου "τιμιων" πρατηριουχων.
οσο για το αν ειμαι 'υπεραπιστης των πρατηριουχων' οχι δεν ειμαι...αλλα μπορω να καταλαβω που πραγματικα με κλεβουν (φουρνοι,οικοδομικα υλικα,καφες,τροφιμα που ζυγιζονται,ξυλεια, κτλ κτλ)και αξιζει να ασχοληθω!
μαθε λοιπον (εσυ που μονος σου οριζεσαι κριτης 8000 πρατηριουχων)οτι αυτα τα μαγαζια ελεγχονται απο εποπτεια εμποριου,διευθυνση μετρολογιας,ΚΕΔΑΚ,διευθυνση βιομηχανιας,διευθυνση αναπτυξης,τελωνειο,σδοε,κατα τοπους εφοριες,παραδιδουν τιμες στο site fuelprices του υπ.αναπτυξης,αποστελουν καθημερινως ολα τα φορολογικα στοιχεια στο site ifestos για το πετρελαιο,αποστελουν τα τιμολογια στο site fuelstats,τα περισσοτερα εχουν ηδη τποθετησει συστηματα εισροων-εκροων(τα οποια για να μαθαινεις κανουν ποσοτικο και ποιοτικο ελεγχο)....αλλα τι λεω ολοι αυτοι δεν μετρανε μια γιατι ο maevius στο φορουμ ειπε οτι κλεβουν και ειναι ''ατιμοι'' τι να μας πουν αυτοι...
ΥΓ Οσο για τα ΕΛΠΕ που λες μην ξεχνας οτι και αυτο μαγαζι ειναι και πουλαει διαφορετικες τιμες στο νοτο,διαφορετικες στον βορρα,διαφορετικες στα βαλκανια που εξαγει και οτι οι τιμες που βλεπεις στη γγε εμποριου ειναι ενδεικτικες και ο καθενας που ψωνιζει απο εκει εχει αλλη τιμη (μικροτερη η μεγαλυτερη αναλογα με το αν πληρωνει μετρητοις η οχι,αναλογα με τα κυβικα που αγοραζει και αναλογα με τις εγγυητικες που προσκομιζει)
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες
|
|
|