Nα κανω και εγω μια ερωτηση?
Η γεννητρια που χρησιμοποιεις ειναι Ελληνικης κατασκευης απο καποιον στο γαλατσι που τις φτιαχνει?
chrisd έγραψε:Nα κανω και εγω μια ερωτηση?
Η γεννητρια που χρησιμοποιεις ειναι Ελληνικης κατασκευης απο καποιον στο γαλατσι που τις φτιαχνει?
nikos1973 έγραψε:Το θεματάκι με την διαφορετική πίεση στα δύο δοχεία (υδρογόνου-οξυγόνου) πως το έλυσες?
vagroy έγραψε:.Το υδρογονο δεν ειναι καταλυτης φυσικα ,απλα σου εξηγω οτι πηγαινει με την αερια μορφη του στην εισαγωγη του αερα και εκει βοηθαει στο να γινει σχεδον μια τελεια καυση σε σχεση με πριν
nikos1973 έγραψε:Ίσως δεν το εξέφρασα σωστά. Και τα δύο δοχεία έχουν νερό με ηλεκτρολύτη και λειτουργούν και ως bublers σωστα? Και τα προκύπτοντα αέρια είναι σε αναλογία 2Η και 1Ο. Η στάθμη λοιπόν των δύο δοχείων υπό φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να πέφτει ανισόμορφα (δηλ να μειώνεται η στάθμη του Η με διπλάσιο ρυθμό από αυτή του Ο) Δεν συμβαίνει αυτό στην δική σου περίπτωση?
fokion έγραψε:vagroy έγραψε:.Το υδρογονο δεν ειναι καταλυτης φυσικα ,απλα σου εξηγω οτι πηγαινει με την αερια μορφη του στην εισαγωγη του αερα και εκει βοηθαει στο να γινει σχεδον μια τελεια καυση σε σχεση με πριν
ή εγω δε ξερω ελληνικά ή αυτο ειναι η ενοια του καταλυτη....
απο κει και περα
δε χρειαζεται κανενoς εγγριση να δειξεις δυναμομετρησεις. Δε σε ρωτησα τους αρ κυκλοφoριας των οχηματων - το μοντελο τους...
μπορεις να πεις πχ ΚΙΑ ΣΠΟΡΤΑΤΖ 2000 κυβικά εδειξε "αυτο" πριν και "αυτο" μετα, δεν κυκλοφορει ενα στην ελλαδα...
ή εστω ενα Ρενω Μεγκαν...
Το AFR ομοιως...
τελος παντων
επειδη το θεμα εχει συζητηθει ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΤΑΤΑ και εδω και στο Jpforoum και στο 4tforum δεν εχει νοημα η συζητηση..
Απλά μου κανει εντυπωσει που ευχαρηστημενους χρηστες εχω βρει μονο σε φορουμ και ποτε σε συνεργειο ή σε παρεα...
Τυχαιο γεγονος φανταζομαι...
Επιστροφή στο Τι άλλο υπάρχει εκεί έξω;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|