giorgos3924 έγραψε:εχω το ιδιο προβλημα μια βδομάδα μετά την εγκατάσταση υγραεριου. ρεταρισμα με κρυα μηχανη! δε νο μίζω όμως να φταίει κανενας πολλαπλασιαστης γιατί εχω κάνει μόνο 550km με αεριο και το προβλημα εμφανίστηκε περιπου στα 300+ το ντεπόζιτο βενζίνης είχε καμία 10αρια λίτρα μεσα ισως λιγότερο! ο δείκτης ηταν στο 1/6.
τώρα εχει αναμενο λαμπακι. ελπίζω να φταίει κάτι σ αυτό γιατί το πρόβλημα δεν ενφανιστηκε αμεσψς μετά την εγκατάσταση.
LPGas έγραψε:giorgos3924 έγραψε:εχω το ιδιο προβλημα μια βδομάδα μετά την εγκατάσταση υγραεριου. ρεταρισμα με κρυα μηχανη! δε νο μίζω όμως να φταίει κανενας πολλαπλασιαστης γιατί εχω κάνει μόνο 550km με αεριο και το προβλημα εμφανίστηκε περιπου στα 300+ το ντεπόζιτο βενζίνης είχε καμία 10αρια λίτρα μεσα ισως λιγότερο! ο δείκτης ηταν στο 1/6.
τώρα εχει αναμενο λαμπακι. ελπίζω να φταίει κάτι σ αυτό γιατί το πρόβλημα δεν ενφανιστηκε αμεσψς μετά την εγκατάσταση.
Για πόση ώρα ρετάρει? Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα το σβήσεις να το έχεις γυρίσει στη βενζίνη 2-3 λεπτά πριν και παρατήρησε αν ρετάρει το ίδιο έντονα.
LPGas έγραψε:Δοκίμασε να το γυρίσεις σε βενζίνη 2-3 λεπτά πριν το σβήσεις και ενημέρωσε μας αν κάνει τα ίδια
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|