και ο 3ος της παρεας για να σου φυγει η απορεια...
Δεν είχα καμμία αμφιβολία. Απλώς βαρέθηκα να πάω μέχρι εκεί κάτω για να δω.
και ο 3ος της παρεας για να σου φυγει η απορεια...
gakost έγραψε:panorano έγραψε:ειναι σαν να μου λετε οτι επεσαν τα συμβολαια της ζαχαρης στις διεθνης αγορες και να φωναζετε στον ζαχαροπλαστη γιατι δεν κατεβασε την τιμη της παστας....
Φίλε μου εντελώς άκυρο το παράδειγμα σου.
Άντε να το καταλάβω αυτό που λες ότι την τιμή την καθορίζει ο μεσάζοντας στα πρατήρια με το συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας . Στην περίπτωση όμως χονδρέμπορων όπως π.χ. ο Πανικίδης ή ο άλλος στην Μεταμόρφωση που έχουν και δικά τους βυτία γιατί δεν ισχύει αυτό και πουλάνε τόσο ακριβά σε σχέση με την επαρχία. Ρώτα για πλάκα αυτόν στην Μεταμόρφωση τη εταιρεία μείγμα έχει θα πάρεις την απάντηση "δεν έχει μάρκα από τα διυληστήρια είναι όλοι από εκεί παίρνουν". Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλα είναι καλά. Είπες τα επιχειρήματα σου, άσε εμάς τους "καθυστερημένους" (sic)να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

xenofontas έγραψε:ειναι σαν να μου λετε οτι επεσαν τα συμβολαια της ζαχαρης στις διεθνης αγορες και να φωναζετε στον ζαχαροπλαστη γιατι δεν κατεβασε την τιμη της παστας....
panorano
Δημοσιευσεις: 119
Εξήγησέ μου τότε πως γίνεται ο βενζινάς της γειτονιάς να ανεβάζει αυθημερόν την τιμή μόλις μπαίνουν αεροπλανοφόρα στον περσικό κόλπο? μήπως έρχονται αεροπορικός τα καύσιμα....και όταν πάλι πέφτουν οι τιμές σου λένε....έχω αγοράσει με παλιές τιμές και έως ότου φύγει το στοκ δεν θα πέσει η τιμή.
panorano έγραψε:panorano έγραψε:panorano έγραψε:μια και τελευταια φορα θα το ξαναχιλιοπω,γιατι εχω αρχισει και νοιωθω οτι μιλαω με καθυστερημενα...
ε μαααααα...με το συμπαθιο κιολας αλλα οταν χιλιες φορες προσπαθω (με στοιχεια,ερευνες,μελετες και ντοκουμεντα) να εξηγησω οτι η τιμη διυλιστηριου σπανιως εχει σχεση με την τιμη αγορας του πρατηριου και εχει κολλησει η βελονα στην τιμη διυλιστηριου και στην τιμη διυλιστηριου τι να πω!!!
ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ????
ειναι σαν να μου λετε οτι επεσαν τα συμβολαια της ζαχαρης στις διεθνης αγορες και να φωναζετε στον ζαχαροπλαστη γιατι δεν κατεβασε την τιμη της παστας....
τα πραγματικα καρτελ ομως βρισκονται αλλου και θελω εσυ να μου απαντησεις γιατι τα πιτογυρα εχουν παντου 2 ευρω??
sonid έγραψε:Εγώ αυτό το λέω ελευθερη αγορά. (Καλά να πάθει ο 2.4 που δε πατάει ψυχή) .
[...]
Ποιο είναι καρτέλ και ποιο ελεύθερη αγορά?

christoi έγραψε:sonid έγραψε:Εγώ αυτό το λέω ελευθερη αγορά. (Καλά να πάθει ο 2.4 που δε πατάει ψυχή) .
[...]
Ποιο είναι καρτέλ και ποιο ελεύθερη αγορά?
Άσε που στα πιτόγυρα το ελέγχεις το προϊόν. Δεν σου άρεσε; Δεν χάθηκε ο κόσμος. 2-2,5€ ήταν. Έπαθες κάτι; Έχεις προστασία δημόσιες υπηρεσίες (ή τουλάχιστον, είχες...)
Στο υγραέριο την πληρώνει ο εγκαταστάτης (κι άντε καλά το δικό μου έχει 3 φίλτρα, τα άλλα που έχουν 1;; )
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 37 επισκέπτες
|
|
|