Καλημέρα σας.
Συμφωνώ απόλυτα με τον focusakis , σε όσα ανέφερε λεπτομερώς στο παραπάνω ποστ.
Και θα συμφωνήσω περισσότερο μαζί του ότι το μεγάλο μυστικό είναι η συχνές ρυθμίσεις και να προσθέσω ότι εδώ θα πρέπει να υπάρχει γαϊδουρινή υπομονή.
Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε ότι μερικές φορές η θεωρία με την πράξη έχουν διαφορές.
Πραγματικά οι εμπειρίες που αποκόμισα με τον καιρό με βοήθησαν να καταλάβω την φιλοσοφία του συστήματος και να του δίνω περισσότερη σημασία σε μεγάλες αποστάσεις.
Σε πρόσφατο ταξίδι για τις γιορτές του Πάσχα με 5 άτομα , φουλ αποσκευές , φουλ ρεζερβουάρ βενζίνης και υγραερίου και μαζί την ρεζέρβα το αμάξι είχε πάρα πολύ βάρος και να προσθέσω ότι το αμάξι φοράει πρόγραμμα , αγωνιστική χειροποίητη εξάτμιση από το χταπόδι έως πίσω , μπουζί ιριδίου lpg της NGK που τα έβαλα πριν φύγω και με καινούργιο επαναπρογραμματισμό του εγκέφαλου του υγραερίου , έκανα 530 χλμ και έκαψα 40 λίτρα υγραέριο και μου το έφερε στα 7,5 στα 100 χλμ.
Ενδεικτικά αναφέρω κάποια μέλη που έχουν υγραέριο σε παρόμοια αυτοκίνητα σαν το δικό μου και έχουν κατανάλωση από 12 έως 15 λίτρα στα 100 χλμ.
Για αυτό σας λέω ότι η θεωρία από την πράξη απέχουν πολύ μεταξύ τους.
Το έχω το σύστημα 2 χρόνια με αρκετές ταλαιπωρίες ώσπου το έφερα στα επιθυμητά σημεία που το ήθελα.
Επίσης δεν έχω να κερδίσω τίποτα από την κουβέντα που κάνουμε , παρά μόνο να βοηθήσω σε κάποιον που να το πιστεύει.