Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Κυρ 22 Ιαν, 2012 23:54

GOLDWAGON έγραψε:
dlag έγραψε:Προτείνω να πάρει ο καθένας μας τηλέφωνο στα πρατήρια που κάνουν και εγκατάσταση κιτ υγραερίου και να τους λέμε ότι ήμασταν υποψήφιοι για εγκατάσταση στο όχημά μας αλλά το έχουμε αναβάλει εξαιτίας της μεγάλης ανόδου της τιμής του υγραερίου και της ανασφάλειας που έχουμε για τη μελλοντική εξέλιξη. Εγώ το έχω ήδη κάνει σε μερικά και διαπίστωσα μία έκδηλη αμηχανία και επίσης η αναμονές τους έχουν μικρύνει στον ένα μήνα, δηλ. η δουλειά τους έχει πτώση.
Εχω επικοινωνήσει και δεύτερη φορά με το υπουργείο εμπορίου και μου είπε ο κ. Μωραϊτάκης ότι το θέμα διερευνάται και ότι δεν θα το αφήσουν έτσι. Εχει ενημερωθεί για τις τιμές που ισχύουν στην Ε.Ε . Επίσης μου είπε ότι το υγραέριο που βγαίνει από τα διυλιστήρια είναι χρηματιστηριακό προιόν και στη Μεσόγειο αυξήθηκε 40%. Εγώ του απάντησα τότε γιατί στις άλλες χώρες ΔΕΝ ξεπερνά το 0,65- 0,70 ευρώ ;.....Περιμένω νεότερα .....Πάντως παραδέχεται ότι υπάρχει αισχροκέρδεια και θέμα καρτέλ μεταξύ των λίγων πρατηρίων πανελλαδικά.

Εδώ νομίζω τα λέει όλα.

Για κλωτσιές είναι όλοι τους. :evil:

Πρίν απο ένα χρονο....
viewtopic.php?f=10&t=24&p=114#p114
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό harry » Δευτ 23 Ιαν, 2012 11:37

παιδια καλημερα και απο εμενα,
1 ευρω ειναι πολυ ακριβο όσο και να έχει η βενζίνη .. ολοι βαλαμε υγραέριο για να μπορουμε να κανουμε τα χιλιομετρα (τουλαχιστον δουλεια/σπιτι) πιο οικονομικα .. και μας εχουν φερει στο αμην .. εγω έχω 8 μηνες το υγραεριο και στην αρχη το εβαζα με 0,77 και τωρα μετα απο 16000κμ εχει 0.89 (εβαλα την παρασκευη.. λογικα σημερα ειναι πανω απο 0.90) !!! ... αλλα αφου δεν υπαρχει καποιος να τους βαλει στην θεση τους τι να λεμε .. εδω το θερμανσης πηγε 1 ευρω και αυτο ... δυσκολα τα πραγματα
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 23 Ιαν, 2012 12:24

Εχω την αισθηση οτι λεμε τα ιδια και τα ιδια.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ( μεχρι ενα βαθμο ) για λογους που εχουν εξηγηθει και πιο πανω οτι απο την στιγμη που ανεβαινει η βενζινα θα ανεβει και το αεριο...
δεν γινεται η βενζινα να φτανει τα 2 ευρω που λεει ο λογος και να μεινει το αεριο στο 0,75 κι ουτε κανεις μπορει να περιμενε κατι τετοιο...

δε λεω οτι δεν κερδοσκοπουνε μεχρι ενα βαθμό αλλα...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Δευτ 23 Ιαν, 2012 14:55

@hunter:
Kανένας εχέφρων δεν διαφωνεί μαζί σου, ούτε μας κούρασες. :clap:

@ Γιάννης:
Μακάρι να είναι τα πράγμτα έστι. Επαναλαμβάνω, θα ακολουθήσω, αν και η ηλικία μου (και η πείρα μου), άλλα με οδηγούν πως θα συμβούν.
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό dimarg » Δευτ 23 Ιαν, 2012 15:49

Ρε παιδιά στα γκαζάδικα είναι καινούργιο αυτό που τους λες να βάλει ένα δεκάρικο και σε κοιτάει με μισό μάτι... μονό το γέμισμα υπάρχει?? καλομάθανε όλοι μου φαίνεται..
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 23 Ιαν, 2012 15:52

Και στο 20αρικο σε πληροφορώ το ιδιο ξυνισμα υπαρχει...
Αστους δε πειραζει...
Στο κατω κατω αμα μπαινουν μεσα να το κλεισουν...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό rebel » Δευτ 23 Ιαν, 2012 17:09

Ετσι ειναι........καλομαθε ο κ@λ@ς τους στο γεμισε το....και τωρα....
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό rebel » Δευτ 23 Ιαν, 2012 17:14

Εμενα Φωκιων τελειωσε απο χθες το αεριο....δεν πηγα να βαλω μιας και κινουμε τωρα σε κοντινες αποστασεις.Εβαλα βενζινη
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 23 Ιαν, 2012 17:33

Δεν περιμενα να παρει τετοια δημοσιοτητα το τοπικ που ξεκινησα!
Το ξεκινησα λοιπον αυτο το θεμα γιατι ανυσηχουσα για την ανεξελενγκτη αισχροκερδια αυτων που πουλανε το lpg και οι φοβοι μου επιβεβαιωνονται καθε μερα!
Αφου δεν πηρα ποτε τις απαντησεις που ηθελα για το ποιο συστημα ειναι το καλυτερο για το αυτοκινητο μου με εγγυηση η για το αν θα εξισοθει η τιμη της αμολυβδης με το lpg η στο ποιος θα με προστατεψει απ'το καρτελ των πρατηριουχων για να μην καταληξω να μια μερα πληρvνω σχεδον ιδια λεφτα για lpg με την αμολυβδη και τα λεφτα να πηγαινουν στην τσεπη του καρτελ τελικα δεν εκανα μετατροπη στο αυτοκινητο μου και προτiμουσα ολον αυτον τον καιρο να κινουμαι με το μικρο 2ο αυτοκινητο που εχουμε πλην ορισμενων εξερεσεων (5.000 χ.λ.μ σέναν χρονο με το crv)!
Εκανα λοιπον το λαθος και πηγαμε οικογενειακος το ΣΚ που μας περασε στην Σαμαρινα και το αποτελεσμα ηταν για 600 χ.λ.μ να καψω 140 ευρω βενζινη και ετσουξε πραγματικα με αποτελεσμα να πω σημερα πρωι-πρωι θα παω τελικα να βαλω υγραεριο!
Η επομενη περιγραφη ειναι 100% αληθεια χωρις ιχνος υπερβολης!!!!!!!!!
Ξεκινησα λοιπον και πανω στον δρομο σταματω στον γνωστω "ΕΠΙΤΙΜΟ προεδρο" για να ρωτησω για τιμη του συστηματος,πρωτα βλεπω 0.87 τιμη και παθαινω ενα ψιλοσοκ μπαινω στο γραφειο και μου λεει ο υπαληλος να περασω μεσα,χωρις να χτυπησω ανοιγω την πορτα και πετυχαινω τον επιτημο με τα ποδια πανω στο γραφειο να καπνιζει και την γιαγια στον καναπε να μετραει ενα βουνο λεφτα και οταν λεω βουνο χωρις υπερβολη ηταν ενας μικρος λοφος,ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑΝ ΛΙΓΟ και μου λενε τι θελετε κυριε? τους λεω οτι θελω τιμη για το αυτοκινητο μου κ.τ.λ και μου λεει το γνωστο 1200 προσφορα κ.τ.λ και του λεω μα αφου τοσο το ειχες και το καλοκαιρι δεν επεσε ακομη η τιμη περιμενα τωρα να μου το δωσεις καμια 800 αντε 900 το πολυ ειδικα του λεω τωρα που πηγε κοντα στα 90 λεπτα το lpg,και μου απανταει γελωντας ναι αλλα και η βενζινη πηγε στα 1,70,καλα του λεω( κοιτωντας τα λεφτα) αντε γεια απ'οτι φαινετε δεν εχεις αναγκη τα 800 ευρω που ημουν διατεθημενως να σου δωσω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 23 Ιαν, 2012 18:00

Eχει και συνεχεια η προσπαθεια μου να ξαναμπω στο τριπακι του να βαλω υγραεριο!!!!!!!

Παιρνω τηλ. λοιπον τον αλλον γνωστοτατο Θεσσαλονικιο που λεει οτι ειναι 17 χρονια στο επαγγελμα και επισης λεει οτι ο αλλος με το ιδιο επιθετο ειναι απλη συνονημια (καταλαβατε ολοι για ποιον μιλαω!)και τον ρωτω τα ιδια πραγματα δηλ.για την τιμη του κιτ κ.τ.λ και μου λεει και αυτος 1200 ειδικη προσφορα κ.τ.λ ,τον ρωτω για την σημερινη τιμη του lpg και μου λεει οτι παντου η τιμη πρεπει να ειναι μιση απ'οτι της απλης αμολυβδης δηλ. εαν ενα πρατηριο πουλαει αμολυβδη 1,70 τοτε μου λεει το lpg θα το εχει 85 ,μα καλα του λεω τι σχεση εχει το ενα με τ'αλλο αφου δεν εχουν ιδια φορολογιση ΄δηλ. του λεω αν π.χ την βενζινη την αγοραζουν σημερα 1,65 και την πωλουν 1,70 βγαζουν 5 λεπτα στο λιτρο και αν το lpg το αγοραζουν σημερα π.χ 70 λεπτα το λιτρο τοτε βγαζουν 15 λεπτα το λιτρο ,ειναι λογικο τον ρωτω?
Μου λεει αλλη συζητηση αυτη φιλε!!!!!!
Εγω συνεχιζω να επιμενω και του λεω οτι διαβασα σε ενα φορουμ οτι ετοιμαζονται να κανουν καταγγελια για αισχροκερδια και καρτελ κατα των πρατηριουχων και μου ξαναλεει "αλλη συζητηση αυτη φιλε,θελεις η δεν θελεις να μιλησουμε για τ'αυτοκινητο σου?"
Εκει του ξανακανω γυριστη και τον ρωταω για το αν εχουν προβλημα τα γιαπωνεζικα με τις βαλβιδες γιατι διαβασα καπου οτι κανατε ενα xtrail και ο ανθρωπος πηρε το μοτερ στα χερια,μου απανταει οτι αυτα ειναι μπουρδες και οτι διαβαζει τις μπουρδες που γραφωνται σ'αυτο το φορουμ και οτι μου υποσχετε 2 χρονια εγγυηση αρκει το αυτοκινητο μου να τηρει το βιβλιο σερβις!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες