Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό makiskoro » Τρί 10 Σεπ, 2013 00:19

Γεια ειμαι ο Μάκης Μπράβο στην παρέα του Τοποθέτησα σε Hyundai i 20 tο σύστημα brc kαι με εντυπωσίασε η κατανάλωση. 420 χλμ με 27 λίτρα.Το περίμενανα καίει περισσότερο από τη βενζίνη αλλά η κατανάλωση περέμεine ίδια. Από προβλήματα μέχρι τώρα τίποτε
makiskoro

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 16 Σεπ, 2013 22:13

:wave: Aν ειναι η ιδια η καταναλωση τοτε εχεις πρβλ στη ρυθμιση του χαρτη του αεριου. Θα πρεπε να 'σαι τουλαχιστον +10% με αεριο ;)
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό iraklis » Πέμ 19 Σεπ, 2013 23:48

Kαλησπέρα κι από μένα παιδιά.με λένε Ηρακλή και μένω στη Ρόδο. Πριν δύο μέρες έβαλα στο ford c max μου με κινητήρα duratec 1600 ti-vct 115 hp συστημα υγραεριοκινησης prins silverline με jml valve saver. Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατι η αναγνωση του υλικου του παρόντος φόρουμ βοήθησε τα μέγιστα την επιλογή μου. Θα επανέλθω με πληροφορίες για τις ρυθμίσεις και εν γένει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου με την ελπίδα να βρει στην εμπειρία μου και κάποιος άλλος κατι χρήσιμο. Και πάλι ευχαριστώ. :thumbup:
iraklis

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό billygr » Τετ 25 Σεπ, 2013 23:07

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φόρουμ! .

Με λένε βασίλη και είμαι απο χαλκιδική! προς το παρων δεν εχω τοποθετήσει κάποιο κιτ γιατι δεν έχω αυτοκίνητο δικό μου αλλά επειδη κανω την πρακτικη μου σε αντιπροσωπεια της vw στην χαλκιδική ξεκίνησα να βοηθάω σε εγκατάσταση και λοιπές ρυθμίσεις υγραεριοκινησης σε κιτ της Landirenzo , emmegas , brc . Ακομα είμαστε στην αρχή οποτε σιγά σιγά μαθαίνουμε και απο αυτά!
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Σεπ, 2013 23:52

billygr έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φόρουμ! .

Με λένε βασίλη και είμαι απο χαλκιδική! προς το παρων δεν εχω τοποθετήσει κάποιο κιτ γιατι δεν έχω αυτοκίνητο δικό μου αλλά επειδη κανω την πρακτικη μου σε αντιπροσωπεια της vw στην χαλκιδική ξεκίνησα να βοηθάω σε εγκατάσταση και λοιπές ρυθμίσεις υγραεριοκινησης σε κιτ της Landirenzo , emmegas , brc . Ακομα είμαστε στην αρχή οποτε σιγά σιγά μαθαίνουμε και απο αυτά!

καλη αρχη Βασιλη, δωσε προσοχη τωρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Σεπ, 2013 00:11

iraklis έγραψε:Kαλησπέρα κι από μένα παιδιά.με λένε Ηρακλή και μένω στη Ρόδο. Πριν δύο μέρες έβαλα στο ford c max μου με κινητήρα duratec 1600 ti-vct 115 hp συστημα υγραεριοκινησης prins silverline με jml valve saver. Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατι η αναγνωση του υλικου του παρόντος φόρουμ βοήθησε τα μέγιστα την επιλογή μου. Θα επανέλθω με πληροφορίες για τις ρυθμίσεις και εν γένει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου με την ελπίδα να βρει στην εμπειρία μου και κάποιος άλλος κατι χρήσιμο. Και πάλι ευχαριστώ. :thumbup:

καλώς τον μια χαρα θα σε παει το silver line λιγο προσοχη στη ροη του jlm βαλε το και 10 σταγονες το λεπτο..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Σεπ, 2013 00:13

billygr έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φόρουμ! .

Οτι ειπε και ο Ηλιας καλη αρχη προσοχη και θαρρος της γνωμης σου... βρες ολα τα καλά και τα κακά των κιτ σιγα σιγα μη τα φοβάσε !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό vassilis26 » Κυρ 29 Σεπ, 2013 22:42

καλησπερα και απο μενα βασιλης απο Μοσχατο συγχαρητηρια για το forum :clap:
nissan qashqai 1,6 platinum 2010 landirenzo omegas evo +jlm valve saver kit
vassilis26

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό ssf1 » Πέμ 17 Οκτ, 2013 10:39

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι νέο μέλος δεν έχω βάλει ακόμα υγραέριο αλλά είμαι σε αναζήτηση για να βάλω!

Συγχαρητήρια σε όλους για το φόρουμ!
ssf1

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό cosbout » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 12:18

Καλημερα παιδια!
Συγχαρητηρια για το φορουμ!Ειναι ενας κατατοπιστικοτατος οδηγος για οσους εχουν η σκεφτονται το υγραεριο στο αυτοκινητο!

Ελπιζω μεσα στο μηνα να ειμαι και εγω υγραεριο-κινητος!
cosbout

Δημοσιευσεις: 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες