billygr έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φόρουμ! .
Με λένε βασίλη και είμαι απο χαλκιδική! προς το παρων δεν εχω τοποθετήσει κάποιο κιτ γιατι δεν έχω αυτοκίνητο δικό μου αλλά επειδη κανω την πρακτικη μου σε αντιπροσωπεια της vw στην χαλκιδική ξεκίνησα να βοηθάω σε εγκατάσταση και λοιπές ρυθμίσεις υγραεριοκινησης σε κιτ της Landirenzo , emmegas , brc . Ακομα είμαστε στην αρχή οποτε σιγά σιγά μαθαίνουμε και απο αυτά!
iraklis έγραψε:Kαλησπέρα κι από μένα παιδιά.με λένε Ηρακλή και μένω στη Ρόδο. Πριν δύο μέρες έβαλα στο ford c max μου με κινητήρα duratec 1600 ti-vct 115 hp συστημα υγραεριοκινησης prins silverline με jml valve saver. Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατι η αναγνωση του υλικου του παρόντος φόρουμ βοήθησε τα μέγιστα την επιλογή μου. Θα επανέλθω με πληροφορίες για τις ρυθμίσεις και εν γένει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου με την ελπίδα να βρει στην εμπειρία μου και κάποιος άλλος κατι χρήσιμο. Και πάλι ευχαριστώ.
billygr έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φόρουμ! .
Με λένε βασίλη και είμαι απο χαλκιδική! προς το παρων δεν εχω τοποθετήσει κάποιο κιτ γιατι δεν έχω αυτοκίνητο δικό μου αλλά επειδη κανω την πρακτικη μου σε αντιπροσωπεια της vw στην χαλκιδική ξεκίνησα να βοηθάω σε εγκατάσταση και λοιπές ρυθμίσεις υγραεριοκινησης σε κιτ της Landirenzo , emmegas , brc . Ακομα είμαστε στην αρχή οποτε σιγά σιγά μαθαίνουμε και απο αυτά!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες
|
|
|