Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 19 Σεπ, 2012 19:06

Εννοειται φιλικά...

Απλά ρωταω απο περιεργεια, μια που εισαι ο 3ος που το υποστιριζει.

Γιατι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.prins-fgas.eu/prins-lpg-system/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLineδεν είναι εξοπλισμένο με τα μπεκ Keihin (Ιαπωνίας) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4κύλινδρο σύστημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.qgas.gr/products/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές! νέο Silverline 2.0 με μπεκ Prins ετοιμοπαράδοτο !!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI 2.0 με νέο εγκέφαλο της bosch καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLine έχει πλέον νέα μπεκ Prins πηνίου ( by keihin) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4 κύλινδρο σύστημα ατμοσφαιρικό 180 HP ή τούρμπο μέχρι 150 HP.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@qgas.gr

και παραξενευτηκα μια και εμφανως κατ' εμε ειναι παρεμφερη κειμενα με προσθηκες. ( απο τα λινκ φαινεται πιο ειναι ποιανου νομιζω)

ασε δε που εδω
http://www.prinsautogas.com/en/ ( της "μαμας" το site )
η bosch δεν αναφερεται στους "partners" οπως η keihin πχ.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό twingo » Σάβ 22 Σεπ, 2012 11:13

fokion έγραψε:Εννοειται φιλικά...

Απλά ρωταω απο περιεργεια, μια που εισαι ο 3ος που το υποστιριζει.

Γιατι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.prins-fgas.eu/prins-lpg-system/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLineδεν είναι εξοπλισμένο με τα μπεκ Keihin (Ιαπωνίας) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4κύλινδρο σύστημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.qgas.gr/products/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές! νέο Silverline 2.0 με μπεκ Prins ετοιμοπαράδοτο !!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI 2.0 με νέο εγκέφαλο της bosch καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLine έχει πλέον νέα μπεκ Prins πηνίου ( by keihin) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4 κύλινδρο σύστημα ατμοσφαιρικό 180 HP ή τούρμπο μέχρι 150 HP.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@qgas.gr

και παραξενευτηκα μια και εμφανως κατ' εμε ειναι παρεμφερη κειμενα με προσθηκες. ( απο τα λινκ φαινεται πιο ειναι ποιανου νομιζω)

ασε δε που εδω
http://www.prinsautogas.com/en/ ( της "μαμας" το site )
η bosch δεν αναφερεται στους "partners" οπως η keihin πχ.

Καλημέρα !

Στο silverline έχει όντως εγκέφαλο της Bosch.
Το γνωρίζω από το δικό μου, θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες μόλις μπορέσω.
twingo

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 22 Σεπ, 2012 11:19

BOSCH είναι, προχτες έκανα αναβάθμιση στο λογισμικο του εγκεφάλου και το είδα
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό N1k9o7s2 » Δευτ 24 Σεπ, 2012 21:01

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
N1k9o7s2

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό thomask1 » Τρί 25 Σεπ, 2012 00:53

Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέος στον χώρο της υγραεριοκίνησης, μόλις πριν μια εβδομάδα τοποθέτησα το σύστημα άλλα αξίζει να σημειωθεί ότι πάρα πολλά πράγματα τα έμαθα απο το forum ύστερα απο πολύ μελέτη. Άριστη δουλειά και οργάνωση, συνεχίστε έτσι!!!
thomask1

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό muchaos » Πέμ 27 Σεπ, 2012 16:29

Καλησπέρα και απο μένα!Ειμαι καινουργιος στον χωρο.Ενδιαφερομαι για μετατροπη του αυτοκινητου μου και μεσα απο εσας βρηκα τοσα πολλα πραγματα!Ειστε απιστευτοι ολοι.Ευχομαι να με βοηθησεται σε οτι με χρειαστει!Να ειστε καλα και να συνεχισετε ετσι!
muchaos

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό nikoskon » Παρ 28 Σεπ, 2012 09:40

Καλημέρα κι από μένα, έχω ένα Opel Astra j 2010 με BRC. Εύχομαι να παραμείνουμε ενεργοί και να ασχολούμαστε με το θέμα LPG για πολλά χρόνια ...γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει!
nikoskon

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό mar1989 » Παρ 28 Σεπ, 2012 13:16

γεια σας είμαι μάρκος είμαι νέο μέλος!! πολύ καλή δουλειά !! μπράβο στους κατασκευαστές του phorum !!
mar1989

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό gregory1978 » Παρ 28 Σεπ, 2012 23:19

χαιρετω το forum και ολα τα μελη του...μπραβο στους διαχειριστες,και ελπιζω να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον σε οποιες αποριες-προβληματα εχουμε επι του θεματος και οχι μονο.
gregory1978

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό we20 » Τρί 02 Οκτ, 2012 12:52

γεια σας είμαι μάρκος είμαι νέο μέλος!! πολύ καλή δουλειά !! μπράβο στους κατασκευαστές του phorum !!
we20

Δημοσιευσεις: 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες