Έχεις το όψιν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αμαξιού ;Kom έγραψε:Χαιρετε, για το prins vs 2 σε αμεσου ψεκασμου τουρμπο αμαξι εχει καποιος γωμη; Ειναι προτιμωτερο μηπως να καιει εντελως υγραεριο; μειωνει την αποδοση του αυτοκινητου;
meletis έγραψε:Έχεις το όψιν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αμαξιού ;Kom έγραψε:Χαιρετε, για το prins vs 2 σε αμεσου ψεκασμου τουρμπο αμαξι εχει καποιος γωμη; Ειναι προτιμωτερο μηπως να καιει εντελως υγραεριο; μειωνει την αποδοση του αυτοκινητου;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kom έγραψε:meletis έγραψε:Έχεις το όψιν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αμαξιού ;Kom έγραψε:Χαιρετε, για το prins vs 2 σε αμεσου ψεκασμου τουρμπο αμαξι εχει καποιος γωμη; Ειναι προτιμωτερο μηπως να καιει εντελως υγραεριο; μειωνει την αποδοση του αυτοκινητου;
Ford Focus 1.0
Συνήθως από όσο ξέρω έρχονται προ - ρυθμισμένα βάσει κινητήρα , τουλάχιστον στους κινητήρες tsi-fsi. Ίσως ισχύει το ίδιο και στο focus .Kom έγραψε:Kom έγραψε:meletis έγραψε:Έχεις το όψιν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αμαξιού ;Kom έγραψε:Χαιρετε, για το prins vs 2 σε αμεσου ψεκασμου τουρμπο αμαξι εχει καποιος γωμη; Ειναι προτιμωτερο μηπως να καιει εντελως υγραεριο; μειωνει την αποδοση του αυτοκινητου;
Ford Focus 1.0
Υπαρχει κανεις σε αυτο το φορουμ;;
Δεν είμαι σίγουρος απλώς η BRC έχει βγάλει νέα σειρά τώρα για άμεσο ψεκασμό. Τηλεφώνησε στο αντιπρόσωπο και με αριθμό κινητήρα θα σου πει.Kom έγραψε:Ευχαριστω. Απο οσο ξερω δεν διατιθεται της brc γι αυτο το αμαξι. Εισαι βεβαιος οτι διατιθεται;
Για της BRC ρώτησε για το Maestro LDI 3 , ψαξτο ή και ρώτησε το επίσημο αντιπρόσωπο εάν είναι συμβατό.Kom έγραψε:Αναφερεται ή διαφημιζεται καπου αυτη η νεα σειρα;
Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
|
|