BMW1796 έγραψε:Νόμιζα τόσο καίρο ότι έχεις ξεμπερδέψη, δέν έχει κάμια σχέση το ένα συστημα με το άλλο !! και ειδικά στο δικό σου το αμάξι που είναι εξακύλινδρο εάν θυμάμαι καλά !!!Για αυτό και η διαφορά τιμής !! Εξακυλινδρο με τετρακυλινδρο.....
Έτσι νόμιζα και εγώ αφού για 15 μέρες δούλεψε καλά. μετά ...
την 1η εβδομάδα είχα κραδασμό στο ρελαντί (μόνο στο υγραέριο)
την 2η εβδομάδα άρχισαν πάλι τα ρεταρίσματα στο υγραέριο και λαμπάκι μηχανής
Το πήγα στον εγκαταστάση όπου διαπίστωσε το πρόβλημα μόνο στο υγραέριο.
Ίσως να πρέπει να ξανααλλάξω τον εγκέφαλο αλλά περιμένω να φέρουν γιατί δεν έχουν αυτή τι στιγμή και θα δούμε.
Αλλά δύο εγκέφαλοι πρόβλημα (βέβαια ο 2ος ήταν μεταχειρισμένος) πολύ περίεργο τους φάνηκε και στο επόμενο ραντεβού θα τσεκάρουν μπέκ και καλωδίωση ... χαιρετίσματα.
Το πρόβλημα πάντος τώρα είναι στο 4 κύλινδρο αντι του 1ου της προηγούμενης φοράς.
Εύχομαι να μην το φτιάξουν ώστε να δεχτούν να το ξηλώσω και να πάρω τουλάχιστον κάποια λεφτά πίσω γιατί από την αρχική εγκατάσταση 1300 με το ΦΠΑ. Λέω αρχική γιατί με όλα μέσα επισκέψεις κλπ χωρίς να υπολογίσω τον χαμένο χρόνο και το διάβασμα στο internet έχει φτάσει τα 1800 υπολογίζοντας και τις επισκέψεις στην BMW, την ενοικίαση αυτοκινήτου όσες μέρες είναι μέσα το δικό μου κλπ.
Προς το παρόν το δουλεύω μόνο βενζίνη και περιμένω νεώτερα. Κάποια στιγμή θα φτιάξω ακριβές ημερολόγιο (το θέλω και για τον δικηγόρο) και θα ενημερώσω γιατί αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου χρόνο.