Καλησπέρα και καλές διακοπές στους συμφορουμίτες!
Θα ήθελα τα φώτα σας για μετατροπή:
Το μοντέλο είναι BMW 523i E60 2007 - η αλήθεια είναι έχω μπερδευτεί. Τεχνικός σε συνεργείο BMW με απέτρεψε για μετατροπή, επιχειρηματολογόντας ότι μέχρι 50000 χλμ θα είναι εντάξει, αλλά μετά ξεκινάνε προβλήματα (το έχει δει να συμβαίνει σε αρκετούς πελάτες, φυσικά μου το ανέφερε γενικά χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες αν ο πελάτης είχε χρησιμοποιήσει το premium kit ή παλαιότερο,κ.α.)
Το αυτοκίνητο προορίζεται για μέχρι 20.000 χλμ ανα έτος - στην παρούσα φάση είναι στα 85.000χλμ - σε καλή κατάσταση, το χρησιμοποιούσαν οι γονείς που δεν πολυταξίδευαν - η λογική είναι να κάνουμε ανταλλαγή με το αυτοκίνητο πόλης που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Χρήση και εντός πόλης και για Αττική οδό -
Από όσο διάβασα, αυτό που είναι προτιμότερο/ συνιστάται είναι το PRINS αν έχω καταλάβει σωστά;
Θα με ενδιέφερε η γνώμη και άλλων - έχει κάνει κανείς αντίστοιχη μετατροπή στο συγκεκριμένο μοντέλο, έβγαλε προβλήματα; τι είδους (κοστοβόρα η επισκευή; γιατί αν το κιτ κάνει 1700 και σου βγάλει -ενδεικτικά λέω- βαλβίδες βλάβη είναι άλλα 1000 euros ,κλπ) - Εξυπακούεται η γνώμη τεχνικών (αν υπάρχουν στο φορουμ) θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητική
Προφανώς αν υπάρχει εμπειρία και από άλλο κιτ ευπρόσδεκτη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων