Καλησπέρα σε όλους .Είμαι καινούριος στο forum και ψάχνομαι να βάλω υγραέριο στο αυτ/το μου.Το πρόβλημά μου τόσο καιρό είναι οτι στην περιοχή μου "Μέγαρα" δεν υπάρχει πρατήριο lpg αλλά πριν λίγες μέρες έμαθα οτι θα βάλει ένα της Avin που είναι στην Εθνική οδό.Πληροφορικά αυτό και απο έγκυρες πηγές

.Ψάχνω να βρώ ποιο είναι το καταλληλότερο σύστημα για το όχημά μου.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι βρίσκω διάφορες τιμές και μερικές φορές στις ίδιες μάρκες.Λόγω οικονομικών σκέφτομαι να Βάλω Lovato 4ης γενιάς μιας και το όχημά μου είναι 2002 μοντέλο 1.6 οχταβάλβιδο .πιστεύω οτι τις περισσότερες φορές ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα δεν μπορώ να πάω πιο ψηλά.Της συγκεκριμένης εταιρίας το έχω βρει 1200 € + κτεο αλλα βρήκα και κάποιον στον Ασπρόπυργο που διαφημίζει απο 800€

. souliotisgas.gr .Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά? Άυριο θα επικοινωνήσω με το συνεργείο για να σιγουρευτώ οτι πρόκειται για το ίδιο .Έχει κανείς καμία άποψη για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη?- ή για την Lovato αν είναι αξιόλογη?