gbiliou έγραψε:Δε γνωριζω. Υποθέτω και για αυτό ρωτάω εδώ. Θέλω ένα αξιόπιστο εγκαταστάτη που δε θα μου πουλήσει το συστημα των 800 ευρώ για ένα των 1200. Στο σημείο αυτό να σου πω πως δε θεωρώ αξιόπιστο κάποιον που μου λέει 1000 ευρώ και την ώρα που θα πληρώσω μου πει " με απόδειξη 1250 " λες και είμαι επιτιδευματίας που πέρνω πίσω τον ΦΠΑ. Αυτός για εμένα είναι απατεώνας και κατά συνέπεια δεν τον εμπιστεύομαι πως μπορεί να μου εγκαταστήσει κάτι άλλο απο αυτό που έχει υποσχεθεί. Ο σωστός επαγγελματίας είναι σωστός σε όλα του. Ψάχνω κάποιον στη περιοχή απο Γλυφάδα μέχρι Πειραιά, που να μη μου κλέισει ραντεβού μετά απο 2 μήνες και να κάνει ατοκες δόσεις με κάρτα.
Όλα τα Κιτ κοστίζουν πολύ λιγότερα από 800 € να τα αγοράσεις σαν ανταλλακτικά, το ζήτημα είναι ότι οι περισσότεροι εγκαταστάτες χρεώνουν την εργασία τους πολλές φορές ανάλογα με διαφορετικά κρητήρια και δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Όπως σου έγραψα και πριν το οικονομικό σαν κριτήριο να το εφαρμόσεις αφού κάνεις την έρευνα αγοράς και σχηματίσεις γνώμη για τους εγκαταστάτες και την ποιότητα της εργασίας τους. Αν έπρεπε να το γενικέψω θα έλεγα ότι τους "πιασμένους" ή αυτούς που έχουν καλή φήμη το πιο πιθανό είναι ότι θα σου ζητήσουν περισσότερα για το ίδιο σύστημα από κάποιον άλλο με αντάλλαγμα την τεχνογνωσία τους και την ηρεμία μετά την εγκατασταση (λιγότερες πιθανότητες για ταλαιπωρία και στεναχώριες αν κάτι δεν πάει καλά) . Τώρα για την απόδειξη επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε καλά είναι να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Φιλική συμβουλή : το ΚΤΕΟ αφού το πληρώνεις που το πληρώνεις τα 50€ πέρασε το εσυ να είσαι σίγουρος ότι ότι μπορούν να ελέγξουν είναι σωστό (κυρίως θέματα που αφορούν την ασφάλεια την εγκατάστασης), γιατί έχουν γραφτεί περιπτώσεις που το χαρτί έρχεται με ταχυδρομικό περιστέρι.