λοιπον στην περιοχη μου εχω δυο συνεργεια νομιμα που περνανε υγραεριοκινηση.
Λοιπον πηγα ρωτησα και κοιταξτε τι μου ειπαν...
1
το συστημα lovato με λαδιερα και λοιπα εγω βαζω μονο καλα πραματα οπως ο σωληνας χαλκινος και οχι πλαστικος, τα σφικτηρακια ειναι τα σκριβα και οχι τα απλα για να μην εχεις διαροη οι βαλβιδες δεν ειναι οι φτηνες τουρκικες με 25 ευρω αλλα αλλες που εχουν 75 οποτε να ξερεις μου λεει οτι ολοι θα σου πουνε λιγοτερο απο εμενα. σε δυο μερες θα το εχω ετοιμο τιμη 780 ευρω...
Προσωπικα ξερω οτι τεραστια εμπειρια δεν εχει καθως ασχολειται τα τελευταια 2 χρονια με αυτο.
2 συνεργειο
το συστημα lovato δεν μου διευκρινησε για λαδιερα ειναι σιγουρος οτι δουλευει καλα γιατι εχει βαλει σε 3 ατος και κανενα δεν εχει προβλημα. το φερνεις το πρωι μοθ λεει το παιρνεις το βραδυ. κατι παραπανω δεν μου ειπε αλλα προσωπικα ξερω οτι εχει κανει παρα μα παρα πολλα αυτοκινητα και ασχολειται πολλα χρονια αλλα τον θεωρω λιγο βρομιαρη δηλαδη σβαρνιαρη.
δεν εχω δει τι δουλεια κανει πλεον απλα πριν πολλα χρονια ειχα παει το αυτοκιβητο για σερβισ και ηταν θα ελεγα τσαπατσουλης τωρα δεν ξερω αλλα απο κοσμο εχει πολυ. μου λεει κιολας οτι ξερει τοσο καλα που του πανε αυτοκινητα με λαθος περασμενο το συστημα και τα διορθωνη ρολοι.
τιμη 600 ολα ολα και μου ειπε μαζι με τα χσρτια για το κτεο το αλλο συνεργειο δεν μου ανεφερε κστι τετοιο.
μου ειπε και το brc 50 παραπανω αλλα ειναι λιγο καλυτερο οτι θελεις μου λεει εγω και τα δυο ειμαι ευχαιδτημενος.
ακουω γνωμες παιδια και επισης λαδιερα τελικα πρεπει να βαλω η οχι.