Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γνώμες για υγραεριοκίνηση σε hyundai atos prime 2006

Re: Γνώμες για υγραεριοκίνηση σε hyundai atos prime 2006

Δημοσίευσηαπό car23 » Πέμ 14 Απρ, 2016 14:07

λοιπον στην περιοχη μου εχω δυο συνεργεια νομιμα που περνανε υγραεριοκινηση.
Λοιπον πηγα ρωτησα και κοιταξτε τι μου ειπαν...
1
το συστημα lovato με λαδιερα και λοιπα εγω βαζω μονο καλα πραματα οπως ο σωληνας χαλκινος και οχι πλαστικος, τα σφικτηρακια ειναι τα σκριβα και οχι τα απλα για να μην εχεις διαροη οι βαλβιδες δεν ειναι οι φτηνες τουρκικες με 25 ευρω αλλα αλλες που εχουν 75 οποτε να ξερεις μου λεει οτι ολοι θα σου πουνε λιγοτερο απο εμενα. σε δυο μερες θα το εχω ετοιμο τιμη 780 ευρω...
Προσωπικα ξερω οτι τεραστια εμπειρια δεν εχει καθως ασχολειται τα τελευταια 2 χρονια με αυτο.

2 συνεργειο
το συστημα lovato δεν μου διευκρινησε για λαδιερα ειναι σιγουρος οτι δουλευει καλα γιατι εχει βαλει σε 3 ατος και κανενα δεν εχει προβλημα. το φερνεις το πρωι μοθ λεει το παιρνεις το βραδυ. κατι παραπανω δεν μου ειπε αλλα προσωπικα ξερω οτι εχει κανει παρα μα παρα πολλα αυτοκινητα και ασχολειται πολλα χρονια αλλα τον θεωρω λιγο βρομιαρη δηλαδη σβαρνιαρη.
δεν εχω δει τι δουλεια κανει πλεον απλα πριν πολλα χρονια ειχα παει το αυτοκιβητο για σερβισ και ηταν θα ελεγα τσαπατσουλης τωρα δεν ξερω αλλα απο κοσμο εχει πολυ. μου λεει κιολας οτι ξερει τοσο καλα που του πανε αυτοκινητα με λαθος περασμενο το συστημα και τα διορθωνη ρολοι.
τιμη 600 ολα ολα και μου ειπε μαζι με τα χσρτια για το κτεο το αλλο συνεργειο δεν μου ανεφερε κστι τετοιο.
μου ειπε και το brc 50 παραπανω αλλα ειναι λιγο καλυτερο οτι θελεις μου λεει εγω και τα δυο ειμαι ευχαιδτημενος.

ακουω γνωμες παιδια και επισης λαδιερα τελικα πρεπει να βαλω η οχι.
car23

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό lovatoman » Πέμ 14 Απρ, 2016 18:11

Οταν λες "ολα ολα" εννοεις με αποδειξη για ολοκληρο το ποσο που θα πληρωσεις? ΚΤΕΟ περασμενο ή σου δινουν μονο τα χαρτια?

Εγω στο getz που εχει παρομοιο κινητηρα δεν εχω βαλει λαδιερα και δεν εχω ακουσει κανενα να την συνιστα στα αυτα τα μοτερ!
Hyundai Getz 43.000xl Lovato
Kia Ceed 26.000xl Lovato
lovatoman

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό tedd » Παρ 15 Απρ, 2016 01:31

Aν μενεις αττικη δες αν μπορείς φιλέ και τους εγκαταστάτες που γράφουν εδώ στο φόρουμ πολύ καλη δουλεια κανουν και δεν έχει ακουστεί τίποτα αρνητικό. Πάντως μην τσιγκουνεφτεις να πληρώσεις λίγο παραπανω σε καποιον αποδεδειγμενα καλο εγκαταστατη ακομη και αν ειναι λιγο πιο μακρια απο τους αλλους. Σιγουρα θα αποσβεσεις και το χρονο και το χρημα το παραπανω που έδωσες. Και αν θα πρεπει να το πας εσύ σε ΚΤΕΟ δεν έγινε και τίποτα πολλες φορες αυτή τη τακτικη την χρησιμοποιουν κάτι σκιτζιδες προς άγρα πελατείας. Η δουλεια του εγκατάσταση είναι να κανει σωστη δουλεια και να σου δώσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα να περάσεις ΚΤΕΟ. Η καλη δουλεια φαίνεται σε βάθος χρονου και οχι μεσα στα 1-2 χρόνια που έγινε η εγκασταση. Επειδή σε Ρώτησα για τα χιλιόμετρα σου, είσαι μια χαρά προχωρά το χθες και στο ατος μπορεί να του λείπουν κάποια πραγματα αλλά είναι πολύ σκυλί δεν μασαει και αντέχει και στη κακομεταχείριση σε αντίθεση με αλλά λουξ που με το παραμικρό τα φτηνουν.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό tedd » Παρ 15 Απρ, 2016 01:36

Επίσης όσο αφορα την λαδιερα θεωρώ οτι ειναι μύθος, υπάρχει απλα για να ανεβαζει το κοστος. Υπόψιν οτι οι απλές μετα απο λίγο καιρό δεν δουλεύουν σωστα μονο οι ηλεκτρονικές είναι αξιόπιστες όσο αφορα τη λειτουργια τους.

BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσίευσηαπό car23 » Παρ 15 Απρ, 2016 19:57

και τα δυο συνεργεια μου ειπαν οτι θα μου δωσουν χαρτια και οτι μετα θα τα περασω απο το κτεο.
Οσο για σποδειξη θεωρω οτι εννοειται γιατι πως αλλιως θα εχω εγγυηση.

Με την βοηθεια σας εχω καταληξη στο εξης..

Το αυτοκινητο μου περνει ανετα υγραεριοκινηση χωρις καποια προβληματα αν γινει σωστα η ρυθμιση απο τον εγκατστατη.

Να μην βαλω λαδιερα γιατι ειναι αχρηστη απο οτι μου λετε και ειδικα σε εμενα που οδηγω ακρως συντηρητικα.

Αλλα μου προτεινεται συστημα brc η lovato ;
Μετα απο διαβασμα οι περισσοτεροι λενε οτι το brc ειναι καλυτερο. ισχυει να το βαλω ;

Το εχει δοκιμασει καποιος το εν λογο συστημα ;

ευχσριστω παιδια για τις πολυτιμες οδηγιες.
car23

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό tedd » Σάβ 16 Απρ, 2016 01:33

H lovato είναι θυγατρική της brc . και η δυο βγάζουν αξιόπιστα συστήματα. Δύσκολο να πει κανεις βάλε αυτό και όχι το άλλο. Θα έλεγα να επελεγες κάποιο συστημα που κανει και ψεκασμό βενζινης παράλληλα με το υγραέριο. Η βρσ στα ακριβά της μοντέλα ειναι με μπεκ βενζίνης που είναι καλυτερα-αποδοτικοτερα απο τα ηλεκτροβαλβιδας που θέλουν μετα απο κάποια χιλιομετρα ρύθμιση.

BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσίευσηαπό tripas » Σάβ 16 Απρ, 2016 22:08

Φίλε tedd αν η lovato είναι θυγατρική της brc εγω είμαι ΔΕΣΠΟΤΗΣ.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό tedd » Κυρ 17 Απρ, 2016 16:05

Nai λάθος την λοβατο τη?ν έχει η landi renso , ποια έχει πάρει η brc? Μπαχαλο σε λιγα χρόνια θα έχουν μεινει 4-5 και θα εχουν μαζέψει όλα τα brands όπως γίνεται και αυτοκινητοβιομηχανία. Παντως αν πας για κληρικος θα σου κάνω δώρο το πετραχειλι.

BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσίευσηαπό tripas » Κυρ 17 Απρ, 2016 20:02

Η fuelsystemssolutions http://www.fuelsystemssolutions.com/subsidiaries.asp#transportation έχει την BRC και προσφατα ενωθηκε με την westport http://www.westport.com/products/fuel-system-components/

Στην πραγματικότητα έμεινε η Landirenzo και η Fuelsystemssolutions-Westport αυτοι είναι οι δυο μεγάλοι πέκτες.

Όσο για το δωρακι σου thanks αλλα δεν θα χρειαστεί καθως είμαι παππαδεγγονη και έχω ενα σεντουκι γεματο απο πετραχειλια και καλιμαφια.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό anton » Δευτ 18 Απρ, 2016 21:37

Βάλε ό,τι συστημα θες, αλλα όμως μονο με μικροψεκασμους βενζίνης γιατι αλλιως θα σου χαλασουν οι βαλβιδες συντομα. Η γνωμη μου βαλε το πιο φθηνο lovato αλλα με μικροψεκασμους βενζινης κάθε δευτερολεπτο ή όποια μαρκα φθηνοτερη αλλα προσοχη μικροψεκασμους, που είναι τα πιο συγχρονα. Οι τιμες που σου δωσαν δεν είναι και ευκαιρια για τα συστηματα που λες

Λαδιερα δεν κανει τιποτε και πιθανα θα σου χαλασει ο καταλύτης. Μονο μικροψεκασμους

Εγκαταστάτες καλοι για την περιπτωση σου ECOΚΙΝΗΣΗ Ηλιουπολη που εβαλε ενας ευχαριστημενος φιλος μου και ειχαμε ακουσει καλα λόγα και πριν
KANTERES Tuning Technology νεος κοσμος που εβαλαν γνωστοι μου και εγω εκει το περασα το συστημα μου
συστημα Vialle LiquidSi χωρις πνευμονα, υγρος ψεκασμος LPG και μικροψεκασμοι βενζινης
Άβαταρ μέλους
anton

Δημοσιευσεις: 150

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Hyundai

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες