alkismerc έγραψε:καλησπερα παιδια ειδα σημερα αυτο το σαιτ και ειπα να γινω μελος να στειλω για το προβλημα μου να με καθοδηγησετε μηπως καλυτερα ! mercedes clk 200 w209 2005 μοντελο 1800 163ps ..αγορασμενο μεταχερισιμενο εδω και ενα χρονο σε καλη τιμη και ντυμενο ολο amg ....ειχε check συνεχεια και ειπα να το λυσω....με τα πολλα πολλα ...εχω παει σε μερσεντες εξειδικευμενο δεν μου εβρισκε τιποτα μονο αισθητηρας λαμδα ο πρωτος πριν του καταλυτη ...τον αλλαξα αμεσως επισης εκανα ενα δυνατο σερβις με μπουζι πολλαπλασιαστες και ολα....επειδη ειμαι απο σπαρτη εδω δεν εχουμε και πολλους με αεριο και λεει ο καθε ενας τα δικα του προβληματα των χιλιων ευρω χωρις να υπαρχουν...λοιπον το τσεκ το σβηναμε και με που ειχα αεριο αναβε αμεσως μετα απο 5χλμετρα...το πηρα σε μαστορα με αεριο μου το προγραμματισε απο την αρχη και μου το εφτιαξε..και ομως αυτο συνεχιζει και αναβει ....και ο κωδικος του λεει οτι το μειγμα ειναι πολυ λιπαρο απο την μερσεντες....αφου το σβησαμε προχθες με τον υπολογιστη το εχω εδω και 3 μερες με βενζινη και δεν εχει βγαλει λαμπακι...τι να συνεχισω να κανω ;; το αεριο ειναι emmegas και ενας εδω μαστορας μου ειπε να αλλαξουμε ηλεκτρονικη διαχειριση ...να το κανω ή να κοιταξω τιποτα αλλο πρωτα ;;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
|
|
|