Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Mercedes C200 Kompressor

Re: Mercedes.......

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 06 Νοέμ, 2012 23:55

BMW1796 έγραψε:
arhss1964 έγραψε:υπαρχει καποια αλλη προσφορα για υγραεροκινηση σε mercedes????

το mb club εχει μια σε Συνεργασία με την LPG POWER GR 900 Ε +ΦΠΑ

http://www.mbclub.gr/forum/topic/10633- ... -power-gr/

Με αυτή τι τιμή αεριόυ ????????? δέν το σκέφτεσαι λίγο????? ;) ;)

Ρε σεις ακόμα και σήμερα το ml θέλει 63 λίτρα η 63 ευρω ας πούμε για 350 χιλιόμετρα στην πόλη , με βενζίνη θέλει κοντά 52 λίτρα βενζίνης 85 ευρω με την σημερινή χαμηλη τιμη της βενζίνης αλλα τη έχω δει και 1.80 την βενζίνη καθίστε να δούμε που να κάτσει η μπίλια !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Re: Mercedes C200 Kompressor

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 02:01

Τελικά το υγραεριο θα συνεχίσει να συμφέρει γέμισα με την αύξηση 92,9 ενω με βενζίνη της προκοπής θέλω 1,65 διάφορα 70 λεπτα το λίτρο, ας υποθέσουμε οτι θέλω 20 % αύξηση κατανάλωσης στη πόλη, έχει ακόμα εξοικονόμηση 30 %
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό kostaspan » Παρ 15 Μαρ, 2013 13:57

απο εχ8ες 14-3-2013 το C200 μου με prins silverline απο την qgas. Η εγκατασταση φαινετε καλη και νοικοκυρεμενη, τα παιδια στο συνεργειο πολυ επεξηγηματικα.
Μετα τα πρωτα χιλιομετρα θα ενημερωσω.
kostaspan

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό kostaspan » Δευτ 18 Μαρ, 2013 22:50

Μετα απο 5 μερες εντος Αθηνας χωρις να αντιληφθω προβληματα , οταν βγηκα στην Αθηνων- Κορινθου το αυτοκινητο δεν γεμιζε με τιποτα ....επρεπε να κατεβαζω ταχυτητα για να ανεβω την ανηφορα πριν την Κακια Σκαλα...Μετα το δευτερο γεμισμα στο βενζιναδικο στην εισοδο της Αθηνων-Κορινθου στα Μεγαρα..με τα χιλια ζορια γυρισα απο Μεγαρα- Αθηνα. Πανω απο τις 3.000 στροφες το αυτοκινητο δεν πηγαινε ουτε με υγραεριο ουτε με βενζινη, , με το ζορι ανεβηκα με 3η την τεραααααστια ανηφορα !!!!!! μετα τα διοδια της Αττικης. Οδου ( ειρωνικα το λεω για την ανηφορα προφανως) ) , στο ρελαντι ετρεμε ολο το αυτοκινητο και ηταν ετοιμο να σβησει και στα 2 καυσιμα...αααααα και το τρομερο που εχω να το νιωσω απο οταν ειχα ενα παπι 50 cc ...σε μια ανηφορα στο Ν. Ηρακλειο δεν μπορουσα να ανεβω ουτε με 1η .
Αυριο πρωι πρωι στην Qgas.... .Ευχομαι να μην εχει γινει ζημια....
kostaspan

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 18 Μαρ, 2013 23:48

Πολλαπλασιαστες; check engine λαμπακι είχες;
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό aris64 » Τρί 19 Μαρ, 2013 13:30

kostaspan έγραψε:Μετα απο 5 μερες εντος Αθηνας χωρις να αντιληφθω προβληματα , οταν βγηκα στην Αθηνων- Κορινθου το αυτοκινητο δεν γεμιζε με τιποτα ....επρεπε να κατεβαζω ταχυτητα για να ανεβω την ανηφορα πριν την Κακια Σκαλα...Μετα το δευτερο γεμισμα στο βενζιναδικο στην εισοδο της Αθηνων-Κορινθου στα Μεγαρα..με τα χιλια ζορια γυρισα απο Μεγαρα- Αθηνα. Πανω απο τις 3.000 στροφες το αυτοκινητο δεν πηγαινε ουτε με υγραεριο ουτε με βενζινη, , με το ζορι ανεβηκα με 3η την τεραααααστια ανηφορα !!!!!! μετα τα διοδια της Αττικης. Οδου ( ειρωνικα το λεω για την ανηφορα προφανως) ) , στο ρελαντι ετρεμε ολο το αυτοκινητο και ηταν ετοιμο να σβησει και στα 2 καυσιμα...αααααα και το τρομερο που εχω να το νιωσω απο οταν ειχα ενα παπι 50 cc ...σε μια ανηφορα στο Ν. Ηρακλειο δεν μπορουσα να ανεβω ουτε με 1η .
Αυριο πρωι πρωι στην Qgas.... .Ευχομαι να μην εχει γινει ζημια....

Τι ιπποδύναμη έχεις? Κι εγώ πρόσφατα έβαλα σε Ε200Κ prins καθως και στο Α150 της γυναίκας μου... Ενημέρωσέ μας όταν έχεις εικόνα...Είναι περίεργο όλο αυτό, σαν να μπήκε safe mode...Μηνύματα? Ενδείξεις?
aris64

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό kostaspan » Τρί 19 Μαρ, 2013 18:32

Ειναι με τα 163 αλογα...το w203 Ξεκινησε με απωλεια δυναμης με 5η και 6η ταχυτητα και ειδικα στις ανηφορες και κατεληξε πολυ γρηγορα οπως το περιγραφω παραπανω, ( πραγμα περιεργο για Prins ( απο οτι διαβασα στο forum )μιας και δεν εχει κανενας προβλημα απο οτι περιγραφουν. Ισως ειναι και θεμα γκαντεμιας...τι να πω...
Τελος καλο ολα καλα .....πηγα σημερα στην Qgas και μετα απο ενα ελεγχο που εκαναν τα παιδια εκει βρεθηκε ο ΄υπαιτιος ΄.Ελλατωματικος εγκεφαλος αεριου (σπανια περιπτωση απο οτι μου ειπαν οι μηχανικοι εκει) με αποτελεσμα το αυτοκινητο να λειτουργει με 3 κιλυνδρους στην αρχη, εξου και η απωλεια δυναμης στις ανηφορες , και μετα με 2!!!! ....

Αλλαχτηκε αμμεσα και ολα λειτουργουν αψογα...
kostaspan

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Τρί 19 Μαρ, 2013 18:51

Όλα χαλάνε!!! Να συνεχίσεις απροβληματιστα!!
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό kostaspan » Τρί 19 Μαρ, 2013 19:01

geopapadOp ναι ειχε αναψει το λαμπακι του κινητηρα.
Σε ευχαριστω φιλε , απλα οταν ξεκινας με αυτο τον τροπο , γινεσαι επιφυλακτικος ακομα και αν βαζεις κορυφαιο συστημα υγραεριου... Οπως ομως ειπα ...ολα καλα...Ενα αλλο θετικο γεγονος ειναι οτι στην Qgas φαινονται γνώστες του αντικειμενου ( υγραεριο ) ...
Ενα ευχαριστο γεγονος που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι με 44 λιτρα εκανα 400 χιλιομετρα απο τα οποια τα 280 σε Εθνικη με ταχυτητες 120 εως 160 χλμ και τα υπολοιπα Αθηνα.
Αρκετα καλα θα ελεγα...
kostaspan

Δημοσίευσηαπό kostaspan » Πέμ 28 Μαρ, 2013 19:43

Καλησπερα και παλι....Μετα απο 10 ημερες λοιπον μετα την αντικατασταση του εγκεφαλου υγραεριου (λογω οτι καηκε ) ....και αφου ολα λειτουργουσαν καλα....παει και ο καινουργιος εγκεφαλοςςςςςς...καηκε και αυτος....η μαλλον το module που εχει μεσα καηκε αλλα θεωρειτε καμενος ο εγκεφαλος γιατι το module ειναι μεσα στο κουτι του εγκεφαλου.( ο 2ος μεσα σε 500 χλμ ) :oops:
Ξανα παλι στο συνεργειο ( αλλη μια μερα χαμενη ) με ρεταρισματα...2 κυλινδρους να υπολειτουργουν( και στη βενζινη και στο υγραεριο) .....
Με τον εγκαταστατη πηγαμε σε γνωστο του συνεργειο Μercedes στον Πειραια οπου συμφωνηθηκε μεταξυ του εγκαταστατη και του μηχανικου τηε Mercedes η αποψη οτι πιθανον να ειναι βλαβη των μπεκ της βενζινης τα οποια στελνουν πιο πολυ ρευμα στον εγκεφαλο του υγραεριου και για αυτο καηκαν και οι 2 εγκεφαλοi ( βεβαια ακομα και στα παιχνιδια απο τα JUMBO υπαρχει προστασια για να μην καει κυριως το μοτερ τους ) ενω στον εγκεφαλο του υγραεριου υπαρχει προστασια για τον εγκεφαλο αλλα οχι για το module του εγκεφαλου που ομως ειναι μεσα στο κουτι του εγκεφαλου και πρεπει να αλλαχθει ολοσ ο εγκεφαλοσ.....( ηλιθιο μου ακουγεται ) αλλα μαλλον κατι παραπανω θα ξερουν οι Ολλανδοι... :lol:

Αφου βγαλαμε τον εγκεφαλο και την ασφαλεια του υγραεριου και το αυτοκινητο εμεινε να λειτουργει μονο με βενζινη το πηρα και εφυγα μεχρι να απαντησει απο την Ολλανδια η PRINS ( εκει εσταλη ο πρωτος καμμενοσ εγκεφαλσς ) ...Επισης θα πρεπει να παει το αυτοκινητο στην Mercedes παλι για να το παρακολουθησουν στο διαγνωστικο μεχρι να δουν τι γινεται με τα μπεκ και τα ρευματα για να εχουμε και απο εκει μια αποψη... :clap:
Εν αναμονη λοιπον της απαντησης κυκλοφορω μονο βενζινοκινητος....
Οχι και τοσο καλα για 20ημερη εγκατασταση και εμπειρια με υγραεριο.... :((
Ελπιζω να βρεθει λυση και ολα να πανε καλα για να ησυχασω και εγω και ο εγκαταστατης
Ενημερωνω για οτι νεοτερο...
kostaspan

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Mercedes

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες