Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σύστημα LPG σε Mercedes CLC200 Kompressor

Re: Σύστημα LPG σε Mercedes CLC200 Kompressor

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 21 Μάιος, 2014 09:11

tasosclubman έγραψε:Δέν γνωρίζει κάποιος για αυτή την εταιρεία που αναφέρω πιο πάνω? την MG Motor Gas

Τη ξέρουμε μην το ρισκάρεις σε αυτο το μοτέρ .. Γενικα προτίμησε ενα καλο σύστημα για να μην εχεις στο μέλλον θέματα .. Και απο σοβαρο εγκαταστατη ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tasosclubman » Τετ 21 Μάιος, 2014 22:54

Qgas έγραψε:
tasosclubman έγραψε:Δέν γνωρίζει κάποιος για αυτή την εταιρεία που αναφέρω πιο πάνω? την MG Motor Gas

Τη ξέρουμε μην το ρισκάρεις σε αυτο το μοτέρ .. Γενικα προτίμησε ενα καλο σύστημα για να μην εχεις στο μέλλον θέματα .. Και απο σοβαρο εγκαταστατη ..

γιατί να μην τη ρισκάρω? αυτό θέλω να μάθω αν ειναι ενα καλο σύστημα αυτό ή όχι και γιατι. (στα λεφτά ειναι το ίδιο με το prins silverline περιπου.) αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. το "δεν ειναι καλό το Α γιατί το Β είναι καλύτερο" δεν μου λέει τίποτα
tasosclubman

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 22 Μάιος, 2014 01:56

tasosclubman έγραψε:
Qgas έγραψε:

γιατί να μην τη ρισκάρω? αυτό θέλω να μάθω αν ειναι ενα καλο σύστημα αυτό ή όχι και γιατι. (στα λεφτά ειναι το ίδιο με το prins silverline περιπου.) αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. το "δεν ειναι καλό το Α γιατί το Β είναι καλύτερο" δεν μου λέει τίποτα

Δεν μπορει να γινει καμια σύγκριση η διαφορά ειναι χαώδης ....το ενα εχει 750-850 € το αλλο 1000-1100 € ... Υπαρχει λόγος διάβασε για να δεις το γιατι .. Θα αγόραζες στα ιδια χρήματα ενα πχ ενα λάστιχο cleber με ενα Michelin ? ειδικα οτσν το 1ο εχει ιδια τιμη με το 2ο ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 22 Μάιος, 2014 02:15

tasosclubman έγραψε:γιατί να μην τη ρισκάρω? αυτό θέλω να μάθω αν ειναι ενα καλο σύστημα αυτό ή όχι και γιατι. (στα λεφτά ειναι το ίδιο με το prins silverline περιπου.) αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. το "δεν ειναι καλό το Α γιατί το Β είναι καλύτερο" δεν μου λέει τίποτα

Βαλε επωνυμο συστημα σε σωστο εγκαταστατη. Διαβασε λιγο στο φορουμ τι τραβαει ο κοσμος απο τους σκιτζηδες. Οτι αλλο και να πουμε ειναι περριτο.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό tasosclubman » Παρ 23 Μάιος, 2014 01:53

κατάλαβα περίπου τι παίζει.. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! :thumbup:
tasosclubman

Δημοσιευσεις: 6

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Mercedes

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες