Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραεριο σε Opel Astra 1.4 2006

Re: Υγραεριο σε Opel Astra 1.4 2006

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 16 Οκτ, 2011 17:29

christoi έγραψε:Θα συμφωνήσω για την επιλογή των "λίγων χρημάτων παραπάνω". 500€; 600€; 1 φορά θα τα δώσεις.
Είναι υγρού ψεκασμού, ξεκινάει με υγραέριο, 2-3% μείωση στην απόδοση (και αν) και δεν χρειάζεται λαδιεροξυδιέρα. Και μπορεί να έχει και άλλα καλά.
Αν τα είχα όταν επέλεξα να βάλω το σύστημα, απλά θα έβαζα υγρού ψεκασμού.

Μειωση στην αποδοση ( αισθητη τουλαχιστον ) δεν εχουν τα υγρου ψεκασμου εκτός και αν εχει γινει καμια ''πατατα'' απο τον εγκαταστατη. Σε καποιες δε περιπτωσεις, παρατηρείται και μικρη αυξηση στη ροπη χαμηλα. Ενας απο αυτους ειμαι και γω.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 16 Οκτ, 2011 18:22

kolokas έγραψε:εχω διαβασει αρκετα για υγραερια νομιζω αφενοσ οτι λενε καθαρα ψεμματα για 6 γενιασ αφετερου μηπως ειναι αδυναμια του κιτ να λειτουργει σε ολο το φασμα με υγραεριο???καλοπροαιρετα και για να μαθαινουμε...

Αν μιλήσεις με τον Θεωδόρου για το 6ης Γενιάς που διαφημίζει λέει ότι οι γενιές δεν έχουν καμμία σχέση με το είδος (υγρού-αερίου) ψεκασμού για αυτό και το λέει έτσι. Αυτό δεν σημάινει ντε και καλά ότι εμέις το πιστέυουμε......
όσον αφορά τις δυνατότητες του κιτ της zavoli και από προσωπική άποψη και από τα αμάξια που έχω δει εγώ στον Θεοδώρου (έχει βάλει σε ότι τύπο αυτοκινήτου υπάρχει και ιπποδύναμης - κυβικών) (αν ρωτήσεις Βορειοελλαδίτη καταλαβαίνει τι λέω) και δεν το διάλεξε τυχαία. Οι ποιότητα των υλικών και οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες του prins-brc-Landi Renzo και των λοιπών ποιοτικών κιτ και μάλιστα εγκέφαλος zavoli-alissei και πνεύμωνας Ζ της zavoli χρησιμοποιούνται και από άλλους κατασκευαστές κιτ (καθόλου τυχαίο). Άπλώς όλα είναι μάρκετινγκ και σε αυτό το φάσμα κινείται το ''6ης γενιάς''.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό kolokas » Κυρ 16 Οκτ, 2011 19:45

καλα επειδη εχω prins και εχω δει και zavolli δν νομιζω οτι ειναι τα ιδια ποιοτικα.δν λεω οτι δν ειναι καλο το zavolli αλλα πιστευω οτι ο ψεκασμοσ ψηλα με βενζινη ειναι απλα η αδυναμια του κιτ.και σε ρωτω απλα γιατι η prins που εχω εγω δεν ψεκαζει πουθενα βενζινη???
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:04

kolokas έγραψε:καλα επειδη εχω prins και εχω δει και zavolli δν νομιζω οτι ειναι τα ιδια ποιοτικα.δν λεω οτι δν ειναι καλο το zavolli αλλα πιστευω οτι ο ψεκασμοσ ψηλα με βενζινη ειναι απλα η αδυναμια του κιτ.και σε ρωτω απλα γιατι η prins που εχω εγω δεν ψεκαζει πουθενα βενζινη???

Μπορείς φίλε kolokas να πιστευεις ότι θέλεις. Εγώ δεν κάνω διαγωνισμό καλύτερου κιτ όυτε προσπαθω να πείσω κανέναν που δεν θέλει να πιστεψει. Ρώτησες κάτι και απάντησα γιατί έχω το κιτ για το οποίο ρωτας και σου λέω ότι επειδή ο Θεωδόρου και η zavoli δεν βάζουν λαδιέρα (πλην ελαχίστων μοντέλων) αυτός ο ψεκασμός αντικαθιστά την λαδιέρα που παρεπιπτωντος ο η prins βάζει σε όλα τα ατμοσφαιρικά και αυτό εγώ μπορώ να το εκλάβω σαν αδυναμία του κιτ να ρυθμιστεί σωστά και καλύπτεται με την λαδιέρα όπως πολλοι υποστηρίζουν. Και επειδή μένω Γιάννενα πριν βάλω zavoli πέρασα και από τον Φαρμάκη και ξέρω από πρώτο χέρι το prins και γύρω στους 30 φίλους μου και συγγενεις το φοράνε και ξέρω και περιστατικά συγκεκριμένα. Και εγώ έχω την άποψη ότι το τα 1700-1800 ευρώ που ζητάει ο Φαρμάκης είναι πάρα πολλά για το prins αλλά αυτά ολα ειναι υποκειμενικά. Αν έχει βάλει ο Φαρμάκης σε Χ αυτοκίνητα ο Θεοδώρου έχει βάλει σε Χ επί 2 και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα αν ζησεις κανα μηνα Θεσσαλονίκη........΄

Όσο για τον ψεκασμό βενζίνης στα ψηλά εκτός από πάρα πολλές εταιρίες αερίου που το εφαρμόζουν μέχρι και η vialle με το bifuel το λανσάρει και δεν νομίζω ότι το κάνει απο αδυναμία του συστήματος αλλά για προστασία από υψηλές θερμοκρασίες.
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό kolokas » Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:17

1.μενω Θεσσααλονικη 2. η βενζινη δεν λιπαινει αλλα σαφωσ δεν θα καθισω να αντιπαρατεθω για αυτο.το πιο ειναι καλυτερο για μενα δεν οριζεται. ο καθενασ βαζει οτι κρινει..απο εκει και περα σαφωσ ο Θεοδωρου εχει βαλει παρα πολλα αλλα ζηταει και 1600 ευρω τοσο μου ζητησε εμενα και τα θεωρουσα πολλα για zavolli..απλα να μην παραμυθιαζειι με γενιεσ και τετοια...ασ πει απλα οτι οπωσ πολλεσ αλλεσ εταιριεσ ρυθμιζει τον εγκεφαλο να ψεκαζει βενζινη....
kolokas

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:32

kolokas έγραψε:1.μενω Θεσσααλονικη 2. η βενζινη δεν λιπαινει αλλα σαφωσ δεν θα καθισω να αντιπαρατεθω για αυτο.το πιο ειναι καλυτερο για μενα δεν οριζεται. ο καθενασ βαζει οτι κρινει..απο εκει και περα σαφωσ ο Θεοδωρου εχει βαλει παρα πολλα αλλα ζηταει και 1600 ευρω τοσο μου ζητησε εμενα και τα θεωρουσα πολλα για zavolli..απλα να μην παραμυθιαζειι με γενιεσ και τετοια...ασ πει απλα οτι οπωσ πολλεσ αλλεσ εταιριεσ ρυθμιζει τον εγκεφαλο να ψεκαζει βενζινη....

Χαίρομαι που λέμε τα ίδια. Άρα η λαδιέρα δεν χρειάζεται αφού η βενζίνη και το υγραεριο δεν λιπαίνουν και τα δύο. Άρα κακώς την βάζει η prins (εκτος αν την βάζει για ψυξη κάτι το οποίο σηκώνει πολλή κουβέντα). Εγώ δεν μίλησα για λίπανση αλλά για θερμοκρασίες. Το κιτ το έβαλα 1315 ευρώ και όσο για τα παραμύθια εγώ δεν το έφαγα ούτε από τον Φαρμάκη όυτε από τον Θεωδόρου απλώς έβαλα ότι έκρινα εγώ ότι με σύμφέρει (μετά από έρευνα και μαθαίνοντας ότι η opel βάζει αερίου στα δικά της μοντέλα ιταλικό LANDI RENZO) και έχει την σωστη αναλογία τιμης -ποιοτητας. Αν ήταν να δώσω 1800 για το prins θα πήγαινα για vialle ή icom με 200 ευρώ παραπάνω και όχι για αερίου σε τέτοια λεφτα. Αλλά όπως είπα και στην αρχή όλα είναι υποκειμενικά και ο καθένας από εμάς καλά κάνει και στηρίζει την επιλογή του χωρίς να προσπαθεί όμως να αποδείξει στον άλλο ότι έκανε λάθος........γιατί άκρη δεν θα βγεί.
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό kolokas » Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:45

εννοειται ετσι ειναι...επιλογεσ ειναι προληματα παρουσιαζονται σε ολεσ τισ εταιριεσ....αρκει να εχεισ και ενα εγκαταταστατη ανθρωπο και οχι κανεναν να σε παραμυθιαζει..
kolokas

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Opel

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες