από maevius » Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:04
kolokas έγραψε:καλα επειδη εχω prins και εχω δει και zavolli δν νομιζω οτι ειναι τα ιδια ποιοτικα.δν λεω οτι δν ειναι καλο το zavolli αλλα πιστευω οτι ο ψεκασμοσ ψηλα με βενζινη ειναι απλα η αδυναμια του κιτ.και σε ρωτω απλα γιατι η prins που εχω εγω δεν ψεκαζει πουθενα βενζινη???
Μπορείς φίλε kolokas να πιστευεις ότι θέλεις. Εγώ δεν κάνω διαγωνισμό καλύτερου κιτ όυτε προσπαθω να πείσω κανέναν που δεν θέλει να πιστεψει. Ρώτησες κάτι και απάντησα γιατί έχω το κιτ για το οποίο ρωτας και σου λέω ότι επειδή ο Θεωδόρου και η zavoli δεν βάζουν λαδιέρα (πλην ελαχίστων μοντέλων) αυτός ο ψεκασμός αντικαθιστά την λαδιέρα που παρεπιπτωντος ο η prins βάζει σε όλα τα ατμοσφαιρικά και αυτό εγώ μπορώ να το εκλάβω σαν αδυναμία του κιτ να ρυθμιστεί σωστά και καλύπτεται με την λαδιέρα όπως πολλοι υποστηρίζουν. Και επειδή μένω Γιάννενα πριν βάλω zavoli πέρασα και από τον Φαρμάκη και ξέρω από πρώτο χέρι το prins και γύρω στους 30 φίλους μου και συγγενεις το φοράνε και ξέρω και περιστατικά συγκεκριμένα. Και εγώ έχω την άποψη ότι το τα 1700-1800 ευρώ που ζητάει ο Φαρμάκης είναι πάρα πολλά για το prins αλλά αυτά ολα ειναι υποκειμενικά. Αν έχει βάλει ο Φαρμάκης σε Χ αυτοκίνητα ο Θεοδώρου έχει βάλει σε Χ επί 2 και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα αν ζησεις κανα μηνα Θεσσαλονίκη........΄
Όσο για τον ψεκασμό βενζίνης στα ψηλά εκτός από πάρα πολλές εταιρίες αερίου που το εφαρμόζουν μέχρι και η vialle με το bifuel το λανσάρει και δεν νομίζω ότι το κάνει απο αδυναμία του συστήματος αλλά για προστασία από υψηλές θερμοκρασίες.
Τελευταία επεξεργασία από
maevius και Κυρ 16 Οκτ, 2011 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline