Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τρελαινεται το αμαξι οταν το δουλευω με αεριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Τρελαινεται το αμαξι οταν το δουλευω με αεριο

Δημοσίευσηαπό vasikiak » Τετ 23 Φεβ, 2022 11:42

Καλημέρα πήρα πρόσφατα ένα opel corsa d του 2011 βενζίνη - αέριο(romano το αεριο) 1.2 κυβικά 139.000 χλμ
Το αεριο περασε κτεο λιγο πριν το παρω το αμαξι και αλλαχτηκε και δεξαμενη
Επισης πηγε σε τεχνικο αεριου το εκανα σερβις και δεν βρηκε κατι

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι καθε φορα που γυρναω το αμαξι στο αεριο ειτε με χαμηλες στροφες ειτε απο ακινησια ειτε με υψηλες στροφες ,το αμαξι μου πεταει ολες τις ενδειξεις στο καντραν , νεκρωνει ταχυτητα βενζινη και χθες παρατηρησα οτι παιζουν και τα φωτα
παραθετω βιντεο με το τι κανει στο αεριο https://drive.google.com/file/d/1jJPKPE ... p=drivesdk
Επισης η βαση που ειναι το κουμπι κουνιεται αριστερα δεξια και προς τα εξω κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι ακινητο; και ποτε δεν κανει ηχο οταν τελειωνει το αεριο και μπαινει βενζινη. Χθες παρατηρησα ακομα οτι με αεριο δυσκολευοταν το αμαξι και δεν ανεβαζε 4η πανω απο 3χιλ στροφες

Το αμαξι εχει παει στην οπελ, σε συνεργεια ,σε ηλεκτρολογους και κανενας δεν μπορεσε να βρει τι ειναι.Εγω πιστευω κατι γινεται με το αεριο γιατι μονο σε αυτο το κανει , μπορει να το εχω 1 μηνα βενζινη να μην κανει τιποτα και μολις βαλω αεριο στα πρωτα 10 λεπτα τρελαινεται

Εχουμε καμια ιδεα γιατι με πιανει απελπισια ! :crazy:
vasikiak

Δημοσιευσεις: 2

Re: τρελαινεται το αμαξι οταν το δουλευω με αεριο

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 27 Φεβ, 2022 00:56

Αρρύθμιστο είναι η έχει λάθος μπεκ και δεν μπορούν να το ρυθμίσουν σωστά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: τρελαινεται το αμαξι οταν το δουλευω με αεριο

Δημοσίευσηαπό vasikiak » Κυρ 27 Φεβ, 2022 23:17

Qgas έγραψε:Αρρύθμιστο είναι η έχει λάθος μπεκ και δεν μπορούν να το ρυθμίσουν σωστά

ευχαριστω πολυ για την απαντηση αυριο εχω παλι ραντεβου με εγκαταστατη και θα του πω και αυτο που μου ειπες μηπως το δει και το φτιαξει.Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να του ζητησω να κοιταξει ;
vasikiak

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 23 επισκέπτες