Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Meriva LPG δείκτης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Meriva LPG δείκτης

Δημοσίευσηαπό LLLEFTERIS » Σάβ 05 Φεβ, 2022 03:17

Καλώς σας βρήκα.

Νέος στο υγραέριο και πρόβλημα.
Πήρα σήμερα ένα Meriva B lpg και ενώ ήταν άδειο από βενζίνη και σχεδόν άδειο από υγραέριο πήγα και του έβαλα 20 ευρώ υγραέριο δηλαδή 22.5 λίτρα σχεδόν.

Ο δείκτης στο ταμπλό πήγε λίγο ποιο πάνω από την μέση φοράει 38 λίτρα 80% μπουκάλα.
Ωραία πάω κάπου παρκάρω μόλις πάω να φύγω βλέπω τον δείκτη τέρμα φουλ λέω κόλλησε γυρνάω βενζίνη τέρμα κάτω λαμπάκι αναμμένο γυρνάω υγραέριο τέρμα πάνω βάζω 50 ευρώ βενζίνη ο δείκτης με βενζίνη κανονικά λίγο πάνω από την μέση.

Ο μαντράς που το πήρα μου είπε ότι άλλαξαν πολυβαλβίδα κάπως έτσι λέτε να έκαναν πατάτα εκεί και γιατί στην αρχή έδειξε σωστά;
LLLEFTERIS

Δημοσιευσεις: 3

Re: Meriva LPG δείκτης

Δημοσίευσηαπό meletis » Σάβ 05 Φεβ, 2022 11:24

LLLEFTERIS έγραψε:Καλώς σας βρήκα.

Πήρα σήμερα ένα Meriva B lpg και ενώ ήταν άδειο από βενζίνη και σχεδόν άδειο από υγραέριο πήγα και του έβαλα 20 ευρώ υγραέριο δηλαδή 22.5 λίτρα σχεδόν.

Ο δείκτης στο ταμπλό πήγε λίγο ποιο πάνω από την μέση φοράει 38 λίτρα 80% μπουκάλα.
Ωραία πάω κάπου παρκάρω μόλις πάω να φύγω βλέπω τον δείκτη τέρμα φουλ λέω κόλλησε γυρνάω βενζίνη τέρμα κάτω λαμπάκι αναμμένο γυρνάω υγραέριο τέρμα πάνω βάζω 50 ευρώ βενζίνη ο δείκτης με βενζίνη κανονικά λίγο πάνω από την μέση.

Ο μαντράς που το πήρα μου είπε ότι άλλαξαν πολυβαλβίδα κάπως έτσι λέτε να έκαναν πατάτα εκεί και γιατί στην αρχή έδειξε σωστά;
Μήπως παίρνει κάποιου είδους reset η ένδειξη και πάει βάσει χιλιομέτρων . Να φανταστώ τη ένδειξη καυσίμου υγραερίου τη έχει μέσα στο καντράν (αφού είναι εργοστασιακό) . Φουλαρισε το υγραέριο και παρακολούθησε το , και εάν είναι το βλέπεις τώρα που το έχεις αγοράσει πρόσφατα .

Στάλθηκε από το M2010J19SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1465

Re: Meriva LPG δείκτης

Δημοσίευσηαπό LLLEFTERIS » Σάβ 05 Φεβ, 2022 13:48

meletis έγραψε:
LLLEFTERIS έγραψε:Καλώς σας βρήκα.

Μήπως παίρνει κάποιου είδους reset η ένδειξη και πάει βάσει χιλιομέτρων . Να φανταστώ τη ένδειξη καυσίμου υγραερίου τη έχει μέσα στο καντράν (αφού είναι εργοστασιακό) . Φουλαρισε το υγραέριο και παρακολούθησε το , και εάν είναι το βλέπεις τώρα που το έχεις αγοράσει πρόσφατα .

Στάλθηκε από το M2010J19SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ιδιος δεικτης της βενζινης ειναι και για το υγραεριο και προσεξα οτι reset τα χιλιομετρα κανει μονο οταν ειναι στην βενζινη στο υγραεριο οσο και να το πατουσα δεν μηδενιζαν.
LLLEFTERIS

Δημοσιευσεις: 3

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες