Με βενζίνη αρχικά εάν το έχεις μετρήσει τι κατανάλωση έχεις λτ/100;Jpk1983 έγραψε:Παρατήρησα στα τελευταία γεμίσματα ότι έχω ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση υγραερίου.μπορει να οφείλεται σε κακή ποιότητα καυσίμων;επίσης επειδή το έχω ρυθμίσει να ψεκάζουμε και μέχρι 20%στα υψηλά φορτία βενζίνη υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί και η κατανάλωση της σε περίπτωση που η χαμηλή κατανάλωση υγραερίου οφείλεται σε φτωχό μείγμα
Jpk1983 έγραψε:Στην βενζίνη είμαι γύρω στο 1.5λιυρο παραπάνω τώρα είμαι στο δεύτερο γέμισμα από το ίδιο πρατήριο σε διαγνωστικο που το έχω βάλει και συνεργείου και σε ένα δικό μου obd με Bluetooth δεν δείχνει κάποια βλάβη και φυσικά το check σβηστό . επειδή είναι καινούρια εγκατάσταση μου είπε ο εγκατάστατης να κάνω περίπου 1500χλμ και να πάμε για τελική ρύθμιση οπότε θέλω να το τσεκαρω τώρα η να το διαπιστώσω σε περίπτωση που η χαμηλή κατανάλωση οφείλεται σε φτωχό μείγμα να το διορθώσω.επισης εάν θυμάμαι καλά κάπου είχα κοιτάξει αυτά που είναι ρυθμισμένα να καίνε και κάποιο ποσοστό βενζίνης σε περίπτωση φτωχού μείγματος αερίου καταναλώνουν παραπάνω βενζίνη για να διορθώσουν το καύσιμο.μην πληρώνουμε και την ακριβή βενζίνη ενώ έχουν αέριο
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες
|
|