Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σε πορεία πατάω γκάζι και δεν ανεβάζει στροφές!!!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Σε πορεία πατάω γκάζι και δεν ανεβάζει στροφές!!!

Δημοσίευσηαπό Konv » Σάβ 09 Ιαν, 2021 13:27

Καλησπέρα,
Πολλές φορές σε πορεία πατάω γκάζι και σταματάει, δεν ανεβάζει στροφές, σαν να μην έχει παροχή, σαν να το έχει σβήσει κάποιος. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα επανέρχεται. Ο λόγος για σύστημα landirenzo σε vw golf v από το 2017.
Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει κι επιπλέον ποιος θεωρείται καλός μάστορας στην Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο. (Μπορείτε να στείλετε pm αν δεν θέλετε να το γράψετε δημόσια)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Konv

Δημοσιευσεις: 18

Re: Σε πορεία πατάω γκάζι και δεν ανεβάζει στροφές!!!

Δημοσίευσηαπό meletis » Σάβ 09 Ιαν, 2021 14:20

Εάν το δουλέψεις βενζίνη μερικές ημέρες το ξανά παρουσιάζει ; Έχει ανάψει βλάβη με κάποιο αποθηκευμένο κωδικό ;
Κάνε ένα τηλέφωνο στο επίσημο αντιπρόσωπο να σε στείλει σε εξουσιοδοτημένο της περιοχής .

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Re: Σε πορεία πατάω γκάζι και δεν ανεβάζει στροφές!!!

Δημοσίευσηαπό Konv » Σάβ 09 Ιαν, 2021 14:28

meletis έγραψε:Εάν το δουλέψεις βενζίνη μερικές ημέρες το ξανά παρουσιάζει ; Έχει ανάψει βλάβη με κάποιο αποθηκευμένο κωδικό ;
Κάνε ένα τηλέφωνο στο επίσημο αντιπρόσωπο να σε στείλει σε εξουσιοδοτημένο της περιοχής .

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το έχω δουλέψει με βενζίνη και το παρουσιάζει. Το έχουμε ελέγξει επίσης για βλάβη, δεν παρουσιάζει κάτι...
Γι αυτό ζητάω πληροφορίες σε ποιον να πάω Θεσσαλονίκη...
Konv

Δημοσιευσεις: 18

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες