Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Lovato c-obdII Τελείως νεκρο!!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Lovato c-obdII Τελείως νεκρο!!

Δημοσίευσηαπό kostasgtc13 » Δευτ 16 Νοέμ, 2020 17:28

Καλησπέρα στην ομαδα!! ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα συστημα αεριο lovato c-obd ii. Ειναι τοποθετημενο σε ενα OPEL Astra J 1.6T . το εχω 1,5 χρονο και ολα ηταν καλα!! προχθες ενω έχω γυρισει σπιτι απο την εργασια μου δουλευε κανονικα το αεριο. την αλλη μερα το βαζω μπροστα και δεν ανεβε κανενα λαμπακι στο μπουτον. το παω στον εγκαταστατη μου λεει οτι εχω χαμηλη τάση και να παω να ελεγξω τον δυναμο. αλλαζω τον αυτοματο του δυναμου και το αμαξι εχει σταθερα 14,4. ολα καλα! μετα απο 2 μερες που δουλευε κομπλε πηγα να το βαλω μπρος για ερθω στην εργασια μου παλι νεκρο! ασφαλεια ειναι κομπλε την ειδα! τι μπορει να συμβαινει??? θα παω βεβαια στον εγκαταστάτη αλλα θελω και μια γνωμη!! ΥΓ ειναι ακομα μεσα στην εγγυήση!
kostasgtc13

Δημοσιευσεις: 27

Re: Lovato c-obdII Τελείως νεκρο!!

Δημοσίευσηαπό meletis » Δευτ 16 Νοέμ, 2020 17:59

kostasgtc13 έγραψε:Καλησπέρα στην ομαδα!! ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα συστημα αεριο lovato c-obd ii. Ειναι τοποθετημενο σε ενα OPEL Astra J 1.6T . το εχω 1,5 χρονο και ολα ηταν καλα!! προχθες ενω έχω γυρισει σπιτι απο την εργασια μου δουλευε κανονικα το αεριο. την αλλη μερα το βαζω μπροστα και δεν ανεβε κανενα λαμπακι στο μπουτον. το παω στον εγκαταστατη μου λεει οτι εχω χαμηλη τάση και να παω να ελεγξω τον δυναμο. αλλαζω τον αυτοματο του δυναμου και το αμαξι εχει σταθερα 14,4. ολα καλα! μετα απο 2 μερες που δουλευε κομπλε πηγα να το βαλω μπρος για ερθω στην εργασια μου παλι νεκρο! ασφαλεια ειναι κομπλε την ειδα! τι μπορει να συμβαινει??? θα παω βεβαια στον εγκαταστάτη αλλα θελω και μια γνωμη!! ΥΓ ειναι ακομα μεσα στην εγγυήση!
Όταν εννοείς τελείως νεκρό δεν αναγνωρίζεται ούτε από το υπολογιστή του εγκαταστατη;
Εάν δεν είναι θέμα ρεύματος ή σύνδεσης , κοιτάξτε τη έκδοση του firmware του εγκεφάλου .
Κάτι παρόμοιο είχα πάθει σε Lovato easy fast και λύθηκε με ξανά εγκατάσταση του υλικολογισμικου και ρύθμιση συστήματος απο τη αρχή.
Θέλει ψάξιμο από τον εγκαταστατη σου .
Εάν δεις ότι δεν βγαίνει άκρη μίλησε με το Σουμπαση αποκλειστικός αντιπρόσωπος , εμένα με είχε εξυπηρετήσει το τεχνικό τμήμα .

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1465

Δημοσίευσηαπό kostasgtc13 » Δευτ 16 Νοέμ, 2020 18:03

Στην ασφαλεια υπαρχει ρευμα!! μολις γυρισα απο τον σουμπαση ο οποιος ειναι και ο εγκαταστατης του συστηματος!!! δοκιμασε εναν καινουργιο εγκεφαλο αλλα ουτε αυτος κανει κατι!! οταν εννοω νεκρο ουτε καν τα λαμπακια απο το μπουτον δεν αναβουν!! σαν να μην εχει υγραεριο!! θα παω αυριο πρωι πρωι να μου ελεγξει την καλωδιωση μου ειπε!! τωρα θα δειξει!!!
kostasgtc13

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Δευτ 16 Νοέμ, 2020 18:32

μπορει καποια καλωδιωση που παιρνει ρευμα απο το κλειδι-ρελε-ασφαλειοθηκη ή καλωδιωση του - να μην κανει καλη επαφη ή να κοπηκε, δεν ειναι κατι ανησυχητικο ή που δεν γινεται θα το βρει και θα το κανει
antonis132

Δημοσιευσεις: 477

Δημοσίευσηαπό kostasgtc13 » Τρί 17 Νοέμ, 2020 21:09

πηγα στον εγκαταστατη και υπηρχε ενα καλωδιο το οποιο δεν εχει κολληθει σωστα!! Και μετα απο 1,5 χρονο κοπηκε! Τωρα το πως δεν. Μπορουμε να το εξηγήσουμε!! Το καλο ειναι οτι τωρα δουλευει μια χαρα το συστημα!!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kostasgtc13

Δημοσίευσηαπό socratesb » Τετ 18 Νοέμ, 2020 17:34

kostasgtc13 έγραψε:πηγα στον εγκαταστατη και υπηρχε ενα καλωδιο το οποιο δεν εχει κολληθει σωστα!! Και μετα απο 1,5 χρονο κοπηκε! Τωρα το πως δεν. Μπορουμε να το εξηγήσουμε!! Το καλο ειναι οτι τωρα δουλευει μια χαρα το συστημα!!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευτυχώς! Μήπως να σου έκανε και έναν έλεγχο για τα υπόλοιπα ότι είναι καλά κολλημένα;; Κάποιοι δεν κολλάνε τα καλώδια... Τα στρίβουν και τα μονώνουν. Με τον καιρό (έστω και χρόνια) οι επαφή μεταξύ των καλωδίων δεν είναι καλή και ξεκινάνε τα περίεργα και ο ιδιοκτήτης τρέχει. Φέτος - έκτη χρονιά lpg, είχα αστοχία σε δύο καλώδια και αυτό που με παίδεψε αφόρητα το σωληνάκι παροχής ενός μπεκ που είχε στην καμπύλη δίπλωσε και δεν είχα σωστό καύσιμο στα φορτία... Δεν πήγαινε το μυαλό σε κανέναν τεχνικό...
Golf MK4 GTi AUM - King by AEB lpg kit
socratesb

Δημοσιευσεις: 96

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες