Όταν εννοείς τελείως νεκρό δεν αναγνωρίζεται ούτε από το υπολογιστή του εγκαταστατη;kostasgtc13 έγραψε:Καλησπέρα στην ομαδα!! ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα συστημα αεριο lovato c-obd ii. Ειναι τοποθετημενο σε ενα OPEL Astra J 1.6T . το εχω 1,5 χρονο και ολα ηταν καλα!! προχθες ενω έχω γυρισει σπιτι απο την εργασια μου δουλευε κανονικα το αεριο. την αλλη μερα το βαζω μπροστα και δεν ανεβε κανενα λαμπακι στο μπουτον. το παω στον εγκαταστατη μου λεει οτι εχω χαμηλη τάση και να παω να ελεγξω τον δυναμο. αλλαζω τον αυτοματο του δυναμου και το αμαξι εχει σταθερα 14,4. ολα καλα! μετα απο 2 μερες που δουλευε κομπλε πηγα να το βαλω μπρος για ερθω στην εργασια μου παλι νεκρο! ασφαλεια ειναι κομπλε την ειδα! τι μπορει να συμβαινει??? θα παω βεβαια στον εγκαταστάτη αλλα θελω και μια γνωμη!! ΥΓ ειναι ακομα μεσα στην εγγυήση!
kostasgtc13 έγραψε:πηγα στον εγκαταστατη και υπηρχε ενα καλωδιο το οποιο δεν εχει κολληθει σωστα!! Και μετα απο 1,5 χρονο κοπηκε! Τωρα το πως δεν. Μπορουμε να το εξηγήσουμε!! Το καλο ειναι οτι τωρα δουλευει μια χαρα το συστημα!!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες
|
|
|