Έβαλα ένα Landi Renzo Omegas Evo σε Panda 1,2 Dynamic του 2005.Προς το παρόν δείχνει να πηγαίνει οκ,όμως συμβαίνει κάτι που μου φαίνεται σαν λάθος και θα ήθελα την γνώμη σας..
Την ώρα της εκκίνησης ,το αμάξι είναι στάσιμο και ζεσταίνεται κανονικά. Ο δείκτης υγραερίου είναι σε κατάσταση αναμονής ,με το πορτοκαλί λαμπάκι αναμμένο (της βενζίνης)και το πράσινο του lgp να αναβοσβήνει..
Ο εγκαταστάτης μου είχε πει ότι ,πατώντας τις 1.600rmp και ξεκινώντας θα ακούσω ένα ¨τσακ" πίσω στην δεξαμενή όπου είναι η βαλβίδα.Ετσι και γινόταν μέχρι και για 2-3 μέρες μετά την εγκατάσταση. Τώρα διαπιστώνω οτι τα "τσακ" εχουν γίνει δύο !!Για να καταλάβετε...
Με το που θα πάρει μπρος ο κινητήρας-το αμάξι ακίνητο-και σε περίπου 2 λεπτά ακούω το τσακ, όμως η ενδειξη ειναι ακομα στην αναμονή..(δηλ καιει βενζινη,). Μολις ζεσταθει και ξεκινήσω να φυγω, εκει με το που φτάνω όντως 1500-2000 ακουω το 2ο τσακ και αλλαζει σε γκαζι...
Είναι normal αυτό? Αν ναι, γιατί δεν το έκανε από την αρχή?(τώρα το κάνει συνέχεια έτσι..) Κατά τα άλλα το pandaki παει καλά
Ακόμα δεν έχω πάει στον εγκαταστατη να του το πω,περιμένω γνώμες πρώτα απο εδώ, για να μην "φάω"τις δικαιολογίες τους σε περίπτωση που θέλουν να την περάσουν στο ντούκου...
Ευχαριστώ,