Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford connect 1,8 έκαψε βαλβίδες BRC

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ford connect 1,8 έκαψε βαλβίδες BRC

Δημοσίευσηαπό athanandreop » Πέμ 09 Αύγ, 2012 18:03

Τι να πω , πραγματικα εχουν σηκωσει ολοι τα χερια ψηλα. Σε καθε επεμβαση καποιος ηταν σιγουρος οτι δεν θα ξανασυμβει, κι εγω οτι γλυτωσα το πληρωσα διπλα. Το εχει δει και εμπειρος παλιος διασκευαστης που εκανε σεμιναρια στους καινουριους που ξεφυτρωσαν. Δεν βρηκε λαθη στην τοποθετηση. Εχει Zavoli κιτ επανω. Απ τα καλα εμπορεις να πεις.Η κεφαλη εχει πλανηστει ηδη δυο φορες και μαλον δεν αντεχει αλλο πλανησμα. Αν μου πει καποιος για σιγουρη και δοκιμασμενη λυση θα το κανω. κριμα πραγματικα γιατι ειναι ωραιο αυτοκινητο, δυνατο και ταξιδιαρικο. Επειδη καφαλη μονη της δυσκολο να βρω θα ψαξω για μηχανη μαλον. Ο θεος βοηθος!!
athanandreop

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 09 Αύγ, 2012 18:08

μου κανει εντυπωση. Λαδιερα ειχες; βενζινη ψεκαζε σε φορτιο παραλληλα; Που το εβαλες; Με τον Θεοδωρου στην Θεσσαλονικη μιλησες;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 23 Αύγ, 2012 01:48

athanandreop έγραψε:Τι να πω , πραγματικα εχουν σηκωσει ολοι τα χερια ψηλα. Σε καθε επεμβαση καποιος ηταν σιγουρος οτι δεν θα ξανασυμβει, κι εγω οτι γλυτωσα το πληρωσα διπλα. Το εχει δει και εμπειρος παλιος διασκευαστης που εκανε σεμιναρια στους καινουριους που ξεφυτρωσαν. Δεν βρηκε λαθη στην τοποθετηση. Εχει Zavoli κιτ επανω. Απ τα καλα εμπορεις να πεις.Η κεφαλη εχει πλανηστει ηδη δυο φορες και μαλον δεν αντεχει αλλο πλανησμα. Αν μου πει καποιος για σιγουρη και δοκιμασμενη λυση θα το κανω. κριμα πραγματικα γιατι ειναι ωραιο αυτοκινητο, δυνατο και ταξιδιαρικο. Επειδη καφαλη μονη της δυσκολο να βρω θα ψαξω για μηχανη μαλον. Ο θεος βοηθος!!

Λάθος κιτ για τα μοτέρ μας και το δικό σου και το brc , αν ξανα εβαζα θα εβαζα prins VSI με ψηφιακή λιπανση διότι είδα προχθές ένα Connect με κιτ απο τη Γερμανία εισαγωγής με 140000 χιλιόμετρα χωρίς κανένα θέμα ( ψυγειο για αλλαντικά ) τo κιτ μπήκε στη ford στη Γερμανία απο την πρώτη μέρα και ελέγχει κάθε 30.000 χιλιόμετρα διακενα !!! Μέχρι και δεξαμενη 4 παροχών έχει μάρκας staco !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό zep » Πέμ 23 Αύγ, 2012 23:01

Αν και εκτός θέματος λόγω μάρκας, σήμερα το Yaris φίλου μου με BRC που το έχει για δουλειές με εταιρεία και μπόλικα ταξιδάκια (480.000 χλμ) έκαψε βαλβίδες στον 3 κίλυνδρο.Ο μηχανικός του είπε οτι φταίει το υγραέριο.Επίσης το πιο πιθανό είναι οτι λόγω αξιοπιστίας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, τα "τσακάλια" της αντιπροσωπείας δεν κοίταζαν ποτέ βαλβίδες με τρανή απόδειξη οτι το αμάξι μόλις προχθές βγήκε απο μεγάλο σέρβις και δεν είδαν οτι δεν πέρναγε φίλερ ούτε 0,01 απο μέσα;;; Δεν γίνεται παρα μόνο γιατί δεν τσέκαραν τίποτα..Φυσικά μαντέψτε...ήταν τα ίδια "τσακάλια" που χρέωναν το αμάξι μου όταν το είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και έχω αναφέρει σε άλλο πόστ...Το φιλαράκι όμως υποπτέυεται και κακή εγκατάσταση και πιθανόν να είναι ο ίδιος με του φίλου εδώ με το connect....
Αύριο θα το διευκρινίσουμε με τον φίλο και τον τύπο του BRC πριν πάει και αυτός μια βόλτα απο τον "καπακά" στον Πειραιά αφού φαίνεται οτι έκανε πολύ καλή δουλειά με το Ford.Υπόψιν οτι το αμάξι είχε μόνο 50.000 χλμ με υγραέριο εδώ και 1 χρόνο περίπου...
Εν αναμονή λοιπόν για φωτογραφίες και ξεμπρόστιασμα τυχόν κατεργαρέων με ονόματα και διευθύνσεις, μιας και είχε βγάλει και πολλαπλή όπως είχε πεί...Για να δούμε, είχε βγάλει;;;;
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 23 Αύγ, 2012 23:10

Αυτο το auto calibration τα γ..σε όλα και να μην πω τίποτα άλλο πες του να του βάλει έδρες και βαλβίδες για γκάζι ξέρει ο τζιολας , Εμμ. Τρελοί είμαστε στο ΔΑΦΝΙ πήγαμε :)) :)) :))
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό zep » Πέμ 23 Αύγ, 2012 23:20

Όπως είδα το φιλαράκι σήμερα....πιθανόν να πάει και Κορυδαλλό.... :lol: :lol: :lol: Αλλά μάλλον δεν είναι ο ίδιος απο οτι μου έστειλε με πμ πριν "μισό"...
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό giannis1981 » Σάβ 18 Ιαν, 2014 13:25

volvo c30 1.8 stis 45000 ekace tou 2 mia valvidoula... :twisted:
giannis1981

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 18 Ιαν, 2014 14:39

Μη τι κιτ ; Τωρα που θα τι φτιάξεις φτιαχτο σωστά .. Έδρες βαλβίδες για υγραεριο ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 03 Μαρ, 2014 09:54

Μπράβο βρε παιδιά ωραίο θέμα με πολύ ωραίες και κατατοπιστικές αναλύσεις-φωτογραφίες ,το οποίο μπορεί να
αποτελέσει μάθημα για εμάς και τους εγκαταστάτες καθώς και μπούσουλα σε μελλοντικές επισκευές από τυχόν
ζημιά σε βαλβίδες. :thumbup:
Πιστεύω ότι τέτοια θέματα πρέπει να προωθούνται και να συζητούνται ,από τα οποία πολλά πράγματα μαθαίνουμε
και μεις οι ανίδεοι και όχι τα άλλα που μαλλιοτραβιόμαστε όλη μέρα. :lol: :lol:

Δυστυχώς τέτοια θέματα δεν τυχαίνουν της προσοχής που τους αξίζει από όλους μας.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τρί 04 Μαρ, 2014 12:07

athanandreop έγραψε:Τι να πω , πραγματικα εχουν σηκωσει ολοι τα χερια ψηλα. Σε καθε επεμβαση καποιος ηταν σιγουρος οτι δεν θα ξανασυμβει, κι εγω οτι γλυτωσα το πληρωσα διπλα. Το εχει δει και εμπειρος παλιος διασκευαστης που εκανε σεμιναρια στους καινουριους που ξεφυτρωσαν. Δεν βρηκε λαθη στην τοποθετηση. Εχει Zavoli κιτ επανω. Απ τα καλα εμπορεις να πεις.Η κεφαλη εχει πλανηστει ηδη δυο φορες και μαλον δεν αντεχει αλλο πλανησμα. Αν μου πει καποιος για σιγουρη και δοκιμασμενη λυση θα το κανω. κριμα πραγματικα γιατι ειναι ωραιο αυτοκινητο, δυνατο και ταξιδιαρικο. Επειδη καφαλη μονη της δυσκολο να βρω θα ψαξω για μηχανη μαλον. Ο θεος βοηθος!!

τελικα τι εκανες??
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες