ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΨΕΣ
Σου εχω κανει ενα pm τσεκαρετο και πες μου
καλοταξιδο
kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.Βεβαια θα το δειξει η πορεια αν οντως ειναι ετσι.Παντως απο την τριτη δεν το ξανα εκανε.Γι τον φιλο που ρωτησε σε ποιον εκανα την εγκατασταση λεω η εταιρεια ειναι η ANIP και τωρα ειναι στο Μοσχατο .τα εξαρτηματα που βαλαμε :Εγκεφαλος EUROPGAS,Πολυβαλβιδα και πνευμονας TOMASETTO,και τα μπεκ HANA.Εκεινο που με εξυπηρετησε αφανταστα ειναι η μεγαλη δεξαμενη ATTIKER 75 lt 720χ225 mm που εκατσε τελεια στο κατω μερος εξωτερικα του αυτοκινητου στην θεση της ρεζερβας.Εξυπηρετησε και απο χωρο και απο αυτονομια λογω ογκου.Αυτα λοιπον και σας ευχαριστω και παλι!
kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.
Αν και στην αρχή ο DaKancho μου φαινότανε υπερβολικός με όσα έγραφε για τα μαστόρια σιγά σιγά αναθεωρώ 
gakost έγραψε:kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.
Καλά μιλάμε για κομικοτραγικές καταστάσεις. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι τους πληρώνουμε και τους εμπιστευόμαστε την περιουσία μας και την ασφάλεια μας κιόλας.![]()
Αν και στην αρχή ο DaKancho μου φαινότανε υπερβολικός με όσα έγραφε για τα μαστόρια σιγά σιγά αναθεωρώ
dathens έγραψε:gakost έγραψε:kavasilas έγραψε:Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.
Καλά μιλάμε για κομικοτραγικές καταστάσεις. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι τους πληρώνουμε και τους εμπιστευόμαστε την περιουσία μας και την ασφάλεια μας κιόλας.![]()
Ενταξει ρε φίλε ένα καλο πολωνικό σύστημα έβαλε ο άνθρωπος λογικό είναι , το θέμα είναι οτι έλυσε το πρόβλημα του , σίγουρα ο μάστορας προσπάθησε να βγάλει κανά 50αρικο παραπάνω την διάφορα του μικρού με τον μεγαλο πνεύμονα αυτο όμως συμβαίνει συχνά γιατι χρησιμοποιούν πνεύμονες απο διάφορες άλλες εταιρείες , απορω γιατι έχουν μερικούς πολυ καλούς πνεύμονες Europegas δεν ξέρω αν φταιει μόνο ο μάστορας αλλα και πελάτης εμείς δηλαδή που για 100-200 ευρω ρισκαρουμε τα αμάξια μας ( βλέπε εμένα με το ford και τη ζημιά τoυ πήγα να γλυτωσω 250' ευρω και έκατσα στην μπανάνα )
Giannis έγραψε:Σε ποιον το έβαλες το europegas??
kavasilas έγραψε:Giannis έγραψε:Σε ποιον το έβαλες το europegas??
εταιρεια ANIP στο μοσχατο.οσοι εχουν δει την εγκατασταση ομολογουν οτι εχει γινει παραπολυ καλη δουλεια .εξαλου το γεγονος οτι απο τον Ιουνιο του 2011 που το βαλαμε με εξαιρεση μια μικρορυθμιση γυρω στα 1000χλμ, μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα θεωρω οτι εγινε καλη δουλεια!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 53 επισκέπτες
|
|
|