Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σβήσιμο στο ρελαντί peugeot 206

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Σβήσιμο στο ρελαντί peugeot 206

Δημοσίευσηαπό konsiat » Σάβ 15 Ιουν, 2024 17:56

Καλησπέρα έχω ένα peugeot 206 του 99. Έχω δύο προβλήματα σχετικά με το αέριο.
Το πρώτο είναι ότι στο ρελαντί και όταν κατεβάζω ταχύτητα σε στροφή σβήνει το αμάξι συνήθως αρχίζει να το κάνει όταν έχω ήδη κάνει 20-30 χιλιόμετρα. Πέρυσί περνούσε κτέο και χρειαζόταν και καινούρια δεξαμενή αερίου λόγω δεκαετίας οπότε στον μηχανικό που πήγα να μου αλλάξει την δεξαμενή του ανέφερα το πρόβλημα και μετά από έλεγχο βρήκε καμμένο τον αισθητήρα λαμδα και καθάρισε και την πεταλούδα γκαζιού και μου είπε ότι αν δεν στρώσει θέλει αλλαγή η πεταλούδα γκαζιού. Να σημειωθεί ότι στην βενζίνη δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα οπότε αν είχε θέμα η πεταλούδα δεν θα έκανε το ίδιο και στην βενζίνη ή κάτι μου διαφεύγει;;
Επίσης το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι σε κατηφόρες πετάει το αέριο μπορεί να σχετίζεται με το πρώτο πρόβλημα ή είναι κάτι άλλο;;
Σας ευχαριστώ
konsiat

Δημοσιευσεις: 1

Re: ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ PEUGEOT 206

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 16 Ιουν, 2024 22:48

Απευθυνσου σε εγκαταστατη να δει εξ αρχής τη ρύθμιση του υγραερίου . Να κάνει γενικό έλεγχο και να το βγάλει πορεία με το Η/Υ. Θα μπορούσες να βρεις μια μεταχειρισμένη πεταλούδα γκαζιού να δοκιμάσεις αφού σου είπε και ο μάστορας ότι έχει θέμα .
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1453

Re: ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ PEUGEOT 206

Δημοσίευσηαπό theeo » Δευτ 17 Ιουν, 2024 12:49

καλημέρα
μένει από καυσιμο άρα να προσθέσεις καύσιμο στις χαμηλές στροφές, δες και τον αισθητήρα πίεσης αερίου. Αν το συνδέσης σε υπολογιστή φαίνεται
theeo

Δημοσιευσεις: 83

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες