Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα στο αεριo // βοηθεια..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ρεταρισμα στο αεριo // βοηθεια..

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Κυρ 29 Νοέμ, 2020 23:09

Καμια φορα αναρωτιεμε αν υπαρχει θεοσ :shock:

εφυγα ποιον πριν μια εβδομαδα μετα το σεβισ/ επισκευη στο συστημα με hana μπεκακια και το ευχαριστηθηκα πραγματικα γιατι δουλεψε τελιοια. Και ενασ παλ... παππους παει και μου σκαει στα διοδια απο πιοσω με 100 και λεει πωσ δεν με ειδε...το καλο ειναι οτι η μπουκαλα εφτασε στα καθισματα απο την ρεζερβα... εσπασε αμορτοσερ και αλλα ομορφα στο 4.4 αλλα δεν εσκασε να γινω στα καρβουνα μπραβο στην ασφαλεια τα παλιοσιδερα φτιαχνονται σε κανα μηνα που θα εχω αμαξι θα συνεχησω...

mihalakis

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 30 Νοέμ, 2020 00:12

Σημασία έχει όπως λες ότι είσαι υγιής.. Δυστυχώς πολύς κόσμος πιάνει το τιμόνι χωρίς να έχει συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει..

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό socratesb » Δευτ 30 Νοέμ, 2020 16:06

mihalakis έγραψε:Καμια φορα αναρωτιεμε αν υπαρχει θεοσ :shock:
αλλα δεν εσκασε να γινω στα καρβουνα μπραβο στην ασφαλεια τα παλιοσιδερα φτιαχνονται σε κανα μηνα που θα εχω αμαξι θα συνεχησω...

Για σένα και τους δικούς σου Υπάρχει!
Οι υλικές ζημιές έχουν ταλαιπωρία και σχεδόν ποτέ η αποκατάσταση δεν είναι 100! Αλλά σημασία έχει να είσαι εσύ καλά! Τα σίδερα ή φτιάχνονται ή αντικαθιστώνται. Με Υγεία Πάντα!
Golf MK4 GTi AUM - King by AEB lpg kit
socratesb

Δημοσιευσεις: 96

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Δεκ, 2020 08:35

mihalakis έγραψε:Καμια φορα αναρωτιεμε αν υπαρχει θεοσ :shock:

εφυγα ποιον πριν μια εβδομαδα μετα το σεβισ/ επισκευη στο συστημα με hana μπεκακια και το ευχαριστηθηκα πραγματικα γιατι δουλεψε τελιοια. Και ενασ παλ... παππους παει και μου σκαει στα διοδια απο πιοσω με 100 και λεει πωσ δεν με ειδε...το καλο ειναι οτι η μπουκαλα εφτασε στα καθισματα απο την ρεζερβα... εσπασε αμορτοσερ και αλλα ομορφα στο 4.4 αλλα δεν εσκασε να γινω στα καρβουνα μπραβο στην ασφαλεια τα παλιοσιδερα φτιαχνονται σε κανα μηνα που θα εχω αμαξι θα συνεχησω...

Δεν το κάνουν μόνο οι παππούδες :D
Εμένα πριν 2-3 χρόνια ένα νεαρούλης 20 περίπου που είχε πάρει αμάξι του μπαμπά ενώ έχουμε σταματήσει λόγω εμποδίου στη Λ.Μαραθώνος μου την έριξε με 80-90 από πίσω ζημιά 3.000 περίπου.

Δες αποτέλεσμα έχει και παρακάτω εικόνες. :mrgreen: Η μπουκάλα πάντως άθικτη.

viewtopic.php?f=10&t=1250&start=10#p30102
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Τετ 10 Φεβ, 2021 10:29

αμα
Ψαξεισ βρισκεισ...
Τελικα το συστημα που φοραγε ηταν μεταχειρισμενο απο την σταγκ τα μπεκ 3 δουλευαν το τεταρτο οποτε ηθελε αλλαχθηκαν σε χανα τον νοεμβριο και στην πρωτη βολτα με στουκαραν απο πισω με 120 ... μετα απο δυο μηνεσ στο φαναρτζιδικο το πηρα Ολα καλα τα ξεχασα τα λαμπακια ουτε στο γυρισμα σε αεριο φαινετε κατι καταναλωση 8 λιτρα σε εθνικη λογω του 4χ4... ταλαιπωρηθηκα λιγο αλλα κατι εμαθα απο αερια οποισ θελει για σταγκ μπορω να συστησω μστορα στα νοτια προαστια μεχρι εκει παιδια υπομονη μεχρι την ανοιξη για αλλα.
mihalakis

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Πέμ 22 Ιούλ, 2021 01:45

kati περιεργα στο ρελαντι μια ψηλα 1800 στροφεσ την αλλη 300῏400. ψεκασα καλα τον παπα εβαλα σε αλλον αεριο και δεν ξαναεγινε. το παρακολουθω απλα μια φορα μονο εγινε για κανα μισαωρο βραδυ...
mihalakis

Δημοσίευσηαπό meletis » Πέμ 22 Ιούλ, 2021 12:10

mihalakis έγραψε:kati περιεργα στο ρελαντι μια ψηλα 1800 στροφεσ την αλλη 300῏400. ψεκασα καλα τον παπα εβαλα σε αλλον αεριο και δεν ξαναεγινε. το παρακολουθω απλα μια φορα μονο εγινε για κανα μισαωρο βραδυ...
Πεταλούδα γκαζιού έχει καθαριστεί ; Εάν είναι ηλεκτρονική ρώτησε μήπως θέλει μηδενισμό και με διαγνωστικό.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1465

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες