Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διαστολή υγραερίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Διαστολή υγραερίου

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Κυρ 13 Μάιος, 2012 18:23

Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα:
έχω 90λτ δεξαμενή και προχθες το πήγε φίλος μου σε πρατήριο να το γεμίσει , επειδή δεν γνώριζε γέμισε και τα 90 λτ!!
χθες ήταν όλη μέρα στον ήλιο το αμαξι .
το απόγευμα δεν γύρναγε σε υγραέριο και ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει όταν πάει να γυρίσει σε υγραέριο ήταν υποτονικός, έπιασα την δεξαμενή και ήταν αρκετά ζεστή..
σήμερα το πρωί γύρισε κανονικά σε υγραέριο έκανα κάποια χλμ για να αδειάσει κάπως και ερωτω
δεν θα έπρεπε η βαλβίδα εκτόνωσης να λειτουργήσει?
ή δεν συμβαίνει αυτο που φαντάζομαι και είναι κάτι άλλο?
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Re: Διαστολή υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 13 Μάιος, 2012 19:28

ή σε κλεψανε, αλλα πολυ μιλαμε.... ( απιθανο ΤΟΣΟ πολυ κατα την γνωμη μου )

Ελατωματική πολυβαβιδα που ελεγχει το ποσο γεμιζει η δεξαμενη ( πιθανότερο )

Ο εγκαταστατης σου σου παρα -πειραξε την πολυβαλβιδα να μην σταματαει την πληρωση στο 80%...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Κυρ 13 Μάιος, 2012 20:11

fokion έγραψε:ή σε κλεψανε, αλλα πολυ μιλαμε.... ( απιθανο ΤΟΣΟ πολυ κατα την γνωμη μου )

Ο εγκαταστατης σου σου παρα -πειραξε την πολυβαλβιδα να μην σταματαει την πληρωση στο 80%...

το μόνο που μου είπε ο φίλος μου είναι πως , προς το τέλος του γεμίσματος έκανε κάποιες δονήσεις η αντλία και ο βενζινάς ο αγράμματος κουνούσε λέει το αμάξι για να πάρει , του είπε ακόμα περισσότερο!! :-s
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 13 Μάιος, 2012 23:12

temeteron1987 έγραψε:
fokion έγραψε:ή σε κλεψανε, αλλα πολυ μιλαμε.... ( απιθανο ΤΟΣΟ πολυ κατα την γνωμη μου )

το μόνο που μου είπε ο φίλος μου είναι πως , προς το τέλος του γεμίσματος έκανε κάποιες δονήσεις η αντλία και ο βενζινάς ο αγράμματος κουνούσε λέει το αμάξι για να πάρει , του είπε ακόμα περισσότερο!! :-s

ασχετο
και το δικο μου ετσι κανει για να παρει 2-3 λιτρα πανω απο το 80% γιατι η πολυβαλβιδα προσπαθει να κλεισει την παροχη.
προφανως λογω βλαβης??? δεν εκλεινε και γεμιζε...

προσωπικά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αφηνω να "κλωτσαει" η αντλια και να ζοριζει την πολυβαλβιδα μου...
γι αυτο και συνηθως βαζω "ποσο" ξεροντας πανω κατω ποσο θα παρει και ποτε δε λεω γεμισε το....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό NikosS » Σάβ 19 Μάιος, 2012 10:16

Πρόταση ασφαλείας, να πας πάλι στον εγκαταστάτη σου για να σου ξαναβάλει την ανοχή στο 80% της πλήρωσης, ότι περισσότερο είναι απλά επικύνδινο
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 31 επισκέπτες