xsaviola28 έγραψε:η καταναλωση ειναι περιπου στα 9.5-9.8 λιτρα απο τα περιπου 7,5-8 της βενζινης αυξηση 20% περιπου σε λογικα πλαισια δλδ ο εγκαταστατης μου ειπε οτι το συστημα ψεκαζει βενζινη με βαση ενα πολυπλοκο σχεδιο που λαμβανει υπ οψη στροφες κινητηρα επιβαρυνση μηχανης και κατι ακομα που δε θυμαμαι και δεν ειναι στανταρ οτι μετα απο χ στροφες ψεκαζει μια ποσοτητα μου ειπε οτι η καταναλωση της βενζινης ειναι περιπου το 10% της καταναλωσης της βενζινης που ειχα πχ 8 λιτρα/100 χμ = 800ml βενζινης συν την οποια βενζινη απο τις εκκινησεις οσο πιο πολλες τοσο πιο πολυ.ενα θεμα εχω με τη δεξαμενη η οποια ειναι 60 lt αλλα στα 2 τελευταια γεμισματα απο αδεια εντελως πηρε τη μθια φορα 53.2 και σημερα 54.2 λιτρα δηλαδη περιπου 90% της χωρητικοτητας της.λετε να ειναι ετσι ρυθμισμενη η να εχει καποιο θεμα το φλοτερ?λετε να παω να το κοιταξω?δε με χαλαει που παιρνει τοσο αλλα μηπως υπαρχει καποιο θεμα καλοκαιρι ερχεται μεγαλες θερμοκρασιες κλπ...
xsaviola28 έγραψε:η καταναλωση βενζινης ειναι πολυ μικρη για να μετρηθει ουσιαστικα σε 4000 χμ περιπου εχω καψει κατω απο 20 λιτρα βενζινης
xsaviola28 έγραψε:η καταναλωση βενζινης ειναι πολυ μικρη για να μετρηθει ουσιαστικα σε 4000 χμ περιπου εχω καψει κατω απο 20 λιτρα βενζινης
dti έγραψε: Θεωρώ οτι μια ρεαλιστική κατανάλωση βενζίνης τώρα είναι γύρω στο 1,1 λίτρο/100 χλμ...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες
|
|
|