Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford Maverick 2.3 Prins VCI 2 με Valvecare

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Re: Ford Maverick 2.3 Prins VCI 2 με Valvecare

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 22 Ιούλ, 2012 12:16

mik έγραψε:Σορρυ ρε παιδια αλλα για να καταλαβω τι παιζει
αναφερεστε στην 3 φωτογραφια που δειχνει 2 σιδερα κομενα και 2 σανιδακια σωστα?
εκει λετε οτι υπηρχε εξαρτημα του αυτοκινητου? (βγαλτε μια φωτο και βαλτε να δω τι παιζει)
εμενα μου ειπε οτι δεν εκανε καμια επεμβαση στο αμαξι απλα τοποθετησε (βιδωσε ) εξτρα αυτα τα σιδερα ωστε να ερθει πιο ευθεια η δεξαμενη και να εχει κοντρα.
για εξηγηστε ακριβως γιατι αρχιζω να τα παιρνω αμα εχετε δικιο

Ρε συ φίλε το δοκάρι αυτο σου φαίνεται για εργοστασιακά κομμένο ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dim63 » Δευτ 23 Ιούλ, 2012 10:13

ελπιζω οτι ετσι οπως το βλεπω ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ. :shock:

ΤΑ 2 στρατζαριστα + τις ταββλες τις εβαλε σαν αποστατη !!!!!!!!!!!!! :-o :-o :-o

αυτα τα στηρηγματα δεν τα βαζεις ουτε για να ντανιασεις κατι στο κηπο (που δεν κουνιετε εκει ετσι και αλλιως οκηπος ειναι ακουνητος το αμαξι ΟΧΙ) :silent: :silent: :silent:

+ οτι το σιδερο ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΑΠΙΖΕΙ. ουτε τα εβαψε καν ο κοπανος :twisted: :twisted: :twisted:

Και στην τελευταια φωτο η ραφη της δεξαμενης ειναι κατω απο το κατω ακρο του προφυλακτηρα αρα η αποσταση απο το εδαφος μικρηνε και η γωνια διαφυγης ελλατωθηκε. :?:

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΧΙ οτι ετσι πρεπει αλλα..................

και κατι ακομα, ο ιμαντας ειναι βασικη στηριξη της δεξαμενης?
αν ναι τοτε χεσε μεσα, πιστευω οτι ξερεις τι δυναμεις αναπτυσωντε σε περιπτωση στουκας? μιλαμε για τονο++ πχ 30 κιλα δεξαμενη με 100χλμ σε χτυπα ξυλο στουκα μιλαμε για 3 τονους μηχανικης καταπονησησης.............

καλο βολι
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό mik » Τετ 25 Ιούλ, 2012 19:44

ρε παιδια για να ξεκαθαρισουμε τα παντα να δω και εγω τι θα κανω
σας ζητησα να μου βαλετε οποιος μπορει μια φωτο να μου δειξετε τι πραγμα λετε οτι μου εκοψε.

αν αυτο που αναφερεστε ειναι το σιδερο που μπαινει μεσα η ρεζερβα και βιδωνει, ειναι εκει αν και δεν φαινεται καλα λογω φωτισμου
τι αλλο εξαρτημα εχει δηλαδη κατω απο την μανισια ρεζερβα μιας και αυτη πηγαινει και καθεται με κλιση μεσα στον προφυλακτηρα ακουμπωντας το σασι αν θυμαμαι καλα(μαζι με την ντιζα που την ανεβοκατεβαζει)

οσο για τα σιδερα - ξυλα και τον ιμαντα
τα σιδερα απο οτι ειδα αλλα και το συζητησα μπηκανε εξτρα κατα την εγκατασταση (μαζι και με λαστιχο στο τελος) ωστε να παταει κοντρα η δεξαμενη λογω κλισης που εχει κανονικα η ρεζερβα και δεν μπορουσε να ειναι ετσι και η δεξαμενη.
τον ιμαντα τον προσθεσε επισης για εξτρα κρατημα ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να κουνιεται η δεξαμενη.

επειδη δεν μετρουσε καλα η ενδειξη απο τα λαμπακια αποφασισα μια μερα να το ξαναπαω για ρυθμισμα και να προσπαθησουμε να φερουμε στη ευθεια την δεξαμενη για δοκιμη για να δουμε αμα διορθωθουν τα προβληματα στις ενδειξεις. Ετσι προσωρινα αφαιρεθηκε το λαστιχο και μπηκανε τα δυο ξυλα ωστε να δουμε με γωνιομετρο αμα ερχεται στην ευθεια και αμα δουλεψει σωστα.

προς τιμη του κιολας επειδη απο τα πολλα χιονοδρομικα που το τραβηξα το χειμωνα ξανα εβαψε εξωτερικα την δεξαμενη χωρις να του αναφερω τιποτα

τι αλλο μπορει να βαλει δηλαδη για να κανει κοντρα στηριξη την δεξαμενη εκτος απο σιδερα και λαστιχο(τα ξυλα ηταν προσωρινα μεχρι να δουμε τι γινεται και να βρουμε τις ευθειες)
και μην μου λετε οτι τα σιδερα σκουριαζουν γιατι μεχρι να φαγωθει απο σκουρια το σιδερο και να σπασει(που σιγα το πολυελειο κιολας και το κοστος ) θα περασει καμια 10ετια και αντικαθιστουνται απο μενα σε 2 λεπτα

ηδη εχω ενημερωσει και παμε για αλλαγη φλοτερ ωστε να δουμε αμα λυθει το θεμα με τις ενδειξεις γιατι στον υπολογιστη η ενδειξη φαινεται σωστη οταν το βλεπουμε(γεματη δειχνει 2,5-6 volt)
απλα αρχισανε τα μπανια και λογω δουλειας δεν μπορω να παω απο εκει για να τα τα κανουμε ολα

τωρα αμα μου δειξετε μια φωτο με το εξαρτημα που μου λετε οτι εκοψε και ειναι βασικο εξαρτημα του οχηματος , παω και δω οτι πραγματι το αφαιρεσε χωρις να με ενημερωσει τοτε αλλαζει το θεμα και θα παω απο εκει να το ξεκαθαρισουμε το θεμα.
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 26 Ιούλ, 2012 13:26

με το καλο ολα.

και ολα ειναι επιλογη του καθενος μας

καλο καλοκαιρι.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Προηγούμενη