Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 05 Απρ, 2014 20:26

valsam έγραψε:Ρε τι κολλημα εχετε εσεις οι 2 κομπλεξαρες με την παρτη μου.εδω ανοιξαμε θεμα μεσα στο υπαρχον θεμα να μαθουμες το τι και πως και το γιατι παιζει με τις καταναλωσεις και παρολου που σας τρωγετε και σας ο κωλος σας να μαθετε τι παιζει αντι να λετε ευχαριστω που το εβαλα αυτο το ερωτημα παλι τα ιδια και τα ιδια με εμενα τα βαλετε!
Βρε αιντε απο εδω!

Όπα..τώρα το είδα..

Τελικά έχεις δίκιο..."εγκαταλείπω" γιατί άρχισα να θεωρώ πολύ μεγάλο μ@λάκα τον ευατό μου που ασχολούμαι με εσένα , που το μόνο που "διδάσκεις" εδώ μέσα είναι πως να "πλακώνεται" κάποιος με όποιον "ομιλεί Ελληνικά"..bye - bye τρολλάρα , ούστ εσύ απο εδώ !!!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 05 Απρ, 2014 21:07

Περιαστική χρήση (μικρές κοντες διαδρομές με αεριο μεν αλλα οχι σε θερμοκρασια κανονικής λειτουργειας το μοτερ αρκετα συχνα ) 295χλμ 43,5 λίτρα φουλαρισμα σε φουλαρισμα

( αυτα ειναι τα καλα του 2λιτρου μοτερ που δουλευει χαμηλά για ταχυτητες πολης )
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Απρ, 2014 21:25

Δυο ειστε maevius ,εσυ και το ετερον ιμηση ο NickSt!
Παλι δεν προλαβα να γραψω κατι κατευθειαν να τρολαρετε, βρε τι κομπλεξαρες ειστε βρε,αιντε οπως ειπα τον μπουλο και σταματηστε επιτελους τις μ@λακιες και αφηστε να συνεχιστει η συζητηση μπας και βγαλουμε ακρη,υπαρχει και κοσμος που δεν το παιζουν ξερολες σαν και σας τους δυο και θελει να μαθει το πως και γιατι εχουν τα εργοστασιακα αυτοκινητα 30%+ αυξηση καταναλωσης.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 05 Απρ, 2014 21:29

valsam έγραψε:Δυο ειστε maevius ,εσυ και το ετερον ιμηση ο NickSt!
Παλι δεν προλαβα να γραψω κατι κατευθειαν να τρολαρετε, βρε τι κομπλεξαρες ειστε βρε,αιντε οπως ειπα τον μπουλο και σταματηστε επιτελους τις μ@λακιες και αφηστε να συνεχιστει η συζητηση μπας και βγαλουμε ακρη,υπαρχει και κοσμος που δεν το παιζουν ξερολες σαν και σας τους δυο και θελει να μαθει το πως και γιατι εχουν τα εργοστασιακα αυτοκινητα 30%+ αυξηση καταναλωσης.

βρε valsam εισαι σιγουρος οτι εχουν +30%?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 05 Απρ, 2014 21:32

Καλο κουραγιο στους υπολοιπους και αμα συνενοηθητε ποτε να με χε.......τε...........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Απρ, 2014 22:41

hlias έγραψε:βρε valsam εισαι σιγουρος οτι εχουν +30%?

Ηλια εγω για τιποτα δεν ειμαι σιγουρος,απο τις καταναλωσεις που δινουν οι ιδιες οι εταιριες λεω!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 05 Απρ, 2014 22:56

gkazakias έγραψε:
valsam έγραψε:
gkazakias έγραψε:Καταρχας ρωτηστε κανεναν με εργοστασιακο lpg να δουμε αν ισχυει το +30% , γιατι αν κρινω απο τις εργοστασιακες καταναλωσεις βενζινης που δινουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες απλα δεν τους πιστευω ουτε για το υγραεριο.

Δευτερον, πηγαιντε και ρυθμιστε το αμαξι οποιος εχει πανω απο 20%, αλλαξτε μπεκ, πνευμονα η οτι αλλο χρειαζεται, και αν δεν ξερει ο εγκαταστατης τι, αλλαξτε και αυτον.

Ξεχασα να σου απαντησω για αυτο το δευτερο κοματι που εγραψες!
Εσυ δεν ησουν που μετα απο 80,000 χλμ με υγραεριο ηρθε ο καιρος να πας για το γνωστο κοστουμι εδρες-βαλβιδες και παρολου που το αυτοκινητο σου δεν ειναι σε καμια black list?
Και ρωταω εγω τωρα μηπως ισχυει (δεν ξερω απλα αναρωτιεμε συμφωνα και με αυτα που διαβαζω στο νετ για εργοστασιακες αυξησεις καταναλωσης 30 και 35% λεω ρε μπας και γαμανε τα αυτοκινητα τους με φτωχα μιγματα με αυτες τις αυξησεις καταναλωσης μονο 10 και 15% ?)το οσοι εχετε λιγοτερο απο 30% αυξηση καταναλωσης για ψαχτειτε λιγο και στην τελικη αλλαξτε και τον εγκαταστατη σας?
Σου περασε ποτε απο το μυαλο αυτο το σεναριο?

Με πλουσιοτερο μιγμα και αυξημενη καταναλωση στο +25-30% εχω λαμπακι για πλουσιο μιγμα και τιναγματα στο πατα-ασε του γκαζιου, με λιγοτερο απο 12% εχω λαμπακι για φτωχο μιγμα και ασθενικες επιδοσεις. Το χουμε ρυθμισει να πηγαινει το αμαξι νορμαλ σαν την βενζινη ακριβως και ειμαι στο +15%.

Οσο για τα εργοστασιακα μοντελα ρωτηστε καποιον που εχει και ξερει να μετραει, να μας πει ποσο καταναλωση εχει στην πραξη. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι στο +30%?

Valsam το διαβασες αυτο?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Απρ, 2014 23:55

gkazakias έγραψε:
gkazakias έγραψε:
valsam έγραψε:
gkazakias έγραψε:Καταρχας ρωτηστε κανεναν με εργοστασιακο lpg να δουμε αν ισχυει το +30% , γιατι αν κρινω απο τις εργοστασιακες καταναλωσεις βενζινης που δινουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες απλα δεν τους πιστευω ουτε για το υγραεριο.

Δευτερον, πηγαιντε και ρυθμιστε το αμαξι οποιος εχει πανω απο 20%, αλλαξτε μπεκ, πνευμονα η οτι αλλο χρειαζεται, και αν δεν ξερει ο εγκαταστατης τι, αλλαξτε και αυτον.

Ξεχασα να σου απαντησω για αυτο το δευτερο κοματι που εγραψες!
Εσυ δεν ησουν που μετα απο 80,000 χλμ με υγραεριο ηρθε ο καιρος να πας για το γνωστο κοστουμι εδρες-βαλβιδες και παρολου που το αυτοκινητο σου δεν ειναι σε καμια black list?
Και ρωταω εγω τωρα μηπως ισχυει (δεν ξερω απλα αναρωτιεμε συμφωνα και με αυτα που διαβαζω στο νετ για εργοστασιακες αυξησεις καταναλωσης 30 και 35% λεω ρε μπας και γαμανε τα αυτοκινητα τους με φτωχα μιγματα με αυτες τις αυξησεις καταναλωσης μονο 10 και 15% ?)το οσοι εχετε λιγοτερο απο 30% αυξηση καταναλωσης για ψαχτειτε λιγο και στην τελικη αλλαξτε και τον εγκαταστατη σας?
Σου περασε ποτε απο το μυαλο αυτο το σεναριο?

Με πλουσιοτερο μιγμα και αυξημενη καταναλωση στο +25-30% εχω λαμπακι για πλουσιο μιγμα και τιναγματα στο πατα-ασε του γκαζιου, με λιγοτερο απο 12% εχω λαμπακι για φτωχο μιγμα και ασθενικες επιδοσεις. Το χουμε ρυθμισει να πηγαινει το αμαξι νορμαλ σαν την βενζινη ακριβως και ειμαι στο +15%.

Οσο για τα εργοστασιακα μοντελα ρωτηστε καποιον που εχει και ξερει να μετραει, να μας πει ποσο καταναλωση εχει στην πραξη. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι στο +30%?

Valsam το διαβασες αυτο?

Ναι το διαβασα και δεν εχω κανεναν λογο να μην σε πιστεψω οτι το αμαξι σου παει οπως και με την βενζινη με 15% αυξηση καταναλωσης,εσυ με πιστευεις οτι και το δικο μου παει οπως με την βενζινη με 30% αυξηση καταναλωσης και χωρις να μου εχει αναψει λαμπακι ποτε στους 10 μηνες που εχω το υγραεριο?
Τι μπεκ φοραει το συστημα σου?
valsam

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Κυρ 06 Απρ, 2014 00:23

hlias έγραψε:βρε valsam εισαι σιγουρος οτι εχουν +30%?

Χωρίς να θέλω να παραστήσω το δικηγόρο κανενός, επισυνάπτω πίνακα που έχει η FIAT στο site της και ειδικά εκεί που αναφέρεται στα πλεονεκτήματα της χρήσης lpg σε σχέση με βενζίνη. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο του παραδείγματος η αύξηση είναι της τάξης του 31,25%. Είναι νομίζω ενδεικτικό.
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 06 Απρ, 2014 00:38

valsam έγραψε:Ναι το διαβασα και δεν εχω κανεναν λογο να μην σε πιστεψω οτι το αμαξι σου παει οπως και με την βενζινη με 15% αυξηση καταναλωσης,εσυ με πιστευεις οτι και το δικο μου παει οπως με την βενζινη με 30% αυξηση καταναλωσης και χωρις να μου εχει αναψει λαμπακι ποτε στους 10 μηνες που εχω το υγραεριο?
Τι μπεκ φοραει το συστημα σου?

Valtek ηλεκτροβαλβιδες.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες