LPGas έγραψε:Υπάρχουν και ασαφιες όμως. Δεν μπορει να επιμένει κάποιος ότι εχει 30% αυξημένη κατανάλωση και να το διατυμπανίζει σαν γενικότερη συμπεριφορά του υγραερίου. Το ίδιο και με τους ψεκασμούς βενζίνης. Δεν προστίθενται αλλα αφαιρούνται απο την ποσότητα του υγραερίου. Υπάρχει μια τάση γενίκευσης και ισοπέδωσης του καυσίμου που δημιουργεί ερωτήματα
Γιατι να μην το "διατυμπανιζουμε" LPGAS αν μας συμβαινει?
Εγω πχ εχω 2 αυτοκινητα με + 30% αυξημ καταναλωση: 1 Κομπρεσσορα + 1 Laguna[/size][/b] [size=150][b]
Αν κ οταν καποιο οχημα μου πεσει κατω απο 20% θα βγω κ θα το διατυμπανισω κι αυτο. Μην εχετε καμμια αμφιβολια για αυτο!!!! Δεν ειμαι εμπαθης
Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο σας

Θα μας φιμωσετε? Ολοκληρωτικο καθεστώς διεπει το φορουμ? Φοβαστε καποιοι μηπως εχετε ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ???? Αυτα ειναι τα δημοκρατικα σας αισθηματα?????? Το φορουμ ειναι διαφημιστικο - προωθητικο μεσο των προϊοντων - υπηρεσιών σας?
Να το

θέλετε? ΕΓΩ μιλαω για τα δικα μου αυτοκινητα !! Δεν μιλησα για του διπλανου μου!!! Ο καθενας, μιλαει για τα προσωπικα του βιωματα - φανταζομαι κ θελω να πιστευω κ ο Valsam κ ο καθε Valsam.
ΟΠΟΙΟΣ δεν αντεχει την κριτικη και τα "κακα" του υγραεριου θελεις να τον φιμωνουμε για να ειστε ευχαριστημενοι καποιοι εδω μεσα
Ειπα εγω οτι οσοι ειναι ευχαριστημενοι με το LPG ειναι μυθοπλαστες? Σεβομαι την αποψη τους ... Αλλωστε και γω ειμαι ΜΕΡΙΚΩΣ ευχαριστημενος απο τη χρηση του LPG. Aυτο ομως δεν με "στραβωνει" να μην βλεπω τα οποια αρνητικα του
Αυτα προς το παρον