lyggas έγραψε:dathens έγραψε:lyggas έγραψε:
Και οι δύο εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και σημείο αναφοράς για σύγκριση. Επί πλέον ο αέριος είναι "ψαγμένος", έχει μπεκ κανονικά "τύπου βενζίνης" και όχι την κλασσική μπεκιέρα και πολύ καλή μονάδα διαχείρησης. Αρκεί να αναφέρω ότι ο αέριος ψεκασμός εγκαταστάθηκε από εταιρία που έχει εγκαταστήσει συστήματα σε πάνω από 2.500 αυτοκίνητα.
Δεν είμαι αδαής ότι γράφω ισχύει, τυχαίνει να γνωρίζω πολύ κόσμο που κάνει χρήση lpg εδώ και πολλά χρόνια πολύ πριν έρθει στη χώρα μας. Αυτό με οδήγησε στον υγρό ψεκασμό. Εδώ ψαχνόμαστε μόλις δύο χρόνια όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει πολύχρονη εμπειρία.
Υ.Γ. ΄Οσον αφορά την άποψη μερικών ότι ο υγρός είναι συμβατός μόνο με τον άμεσο ψεκασμό, αυτό είναι μέγας μύθος, που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παραπλανούν τους πελάτες τους.
anastos έγραψε:Αυτο που γράφεις παραπάνω για την μικρότερη καταναλωση του prins ισχύει για μη άμεσου ψεκασμού κινητηρα; Για έναν άμεσου ψεκασμου δεν είναι καλυτερα ένα vialle ή icom σε σχέση με το prins; Σε ρωτάω διότι το σκέφτομαι άμεσα για εγκατάσταση σε tfsi και είμαι μεταξύ των δυο icom(υγρός)-prins(αεριος). Στο icom όμως κολλάω εκτός απο την τιμη και στο γεγονός ότι είμαι πασπαρτου σύστημα ενώ το prins παει με τον κωδικο του κινητηρα.
anastos έγραψε:Αυτο που γράφεις παραπάνω για την μικρότερη καταναλωση του prins ισχύει για μη άμεσου ψεκασμού κινητηρα; Για έναν άμεσου ψεκασμου δεν είναι καλυτερα ένα vialle ή icom σε σχέση με το prins; Σε ρωτάω διότι το σκέφτομαι άμεσα για εγκατάσταση σε tfsi και είμαι μεταξύ των δυο icom(υγρός)-prins(αεριος). Στο icom όμως κολλάω εκτός απο την τιμη και στο γεγονός ότι είμαι πασπαρτου σύστημα ενώ το prins παει με τον κωδικο του κινητηρα.
dathens έγραψε:lyggas έγραψε:dathens έγραψε:lyggas έγραψε:
Και οι δύο εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και σημείο αναφοράς για σύγκριση. Επί πλέον ο αέριος είναι "ψαγμένος", έχει μπεκ κανονικά "τύπου βενζίνης" και όχι την κλασσική μπεκιέρα και πολύ καλή μονάδα διαχείρησης. Αρκεί να αναφέρω ότι ο αέριος ψεκασμός εγκαταστάθηκε από εταιρία που έχει εγκαταστήσει συστήματα σε πάνω από 2.500 αυτοκίνητα.
Δεν είμαι αδαής ότι γράφω ισχύει, τυχαίνει να γνωρίζω πολύ κόσμο που κάνει χρήση lpg εδώ και πολλά χρόνια πολύ πριν έρθει στη χώρα μας. Αυτό με οδήγησε στον υγρό ψεκασμό. Εδώ ψαχνόμαστε μόλις δύο χρόνια όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει πολύχρονη εμπειρία.
Υ.Γ. ΄Οσον αφορά την άποψη μερικών ότι ο υγρός είναι συμβατός μόνο με τον άμεσο ψεκασμό, αυτό είναι μέγας μύθος, που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παραπλανούν τους πελάτες τους.
Φυσικα και είναι υποδειγματικες ειδικα ο αερίου ψαγμενος με τα μπεκ βενζινης ( μαλλον εννοείς τα injection ) που σε δουλευει ο έχων εγκαταστήσει σε 2500 ( ελπίζω όχι ο σκοπελοκωστας απο άλλο ποστ ) όπως και ότι υγρός ψεκασμός παει με όλα τα μοτέρ σαν την κοκα κόλα επίσης κάτι μου θυμίζει , άλλωστε και εγω οτσν ψάχνομουν το 2009 κάποιος μου είπε μόνο υγρο ψεκασμό στο αμάξι μου με όλα τα αλλα θα κάψω το μοτέρ .... Διάβασα όμως αγγλικά , βελγικά, ολλανδικά φόρουμ και είδα ότι δεν ήταν έτσι !! Εκει για 25 και πλεον χρόνια αερίου βάζουν στο 90 % και ας έχουν - 20 βαθμούς το χειμώνα ..... Και έχω 50.000 με αέριο χωρίς κιχ ...
Δεν μας λες όμως τι αερίου κιτ φοράς και με τι μπεκ τι προσμίξεις έχει κάνει ο ψαγμενος για να ξέρουμε !! Διότι τα κιτ έρχονται απο το εργοστάσιο όλα μαζι δεν τα ψάχνει κανένας ανάλογα με το μοτέρ !!
dathens έγραψε:vagos333 έγραψε:Για να βάλουμε τέλος σε αυτή την απορία.
ΝΑΙ τα συστήματα υγρού ψεκασμού είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία ψεκασμού του κατασκευαστή και κατά συνεπεια έχουμε καλύτερη εκμετάλλευση καυσίμου.
Σε ποσοστά δεν θα μπω γιατί είναι σχετικά .
Είναι πάντως λίγο παραπάνω από την βενζίνη λόγω της ιδιότητας του καυσίμου.
Ποιος απ....νας σε έχει πείσει για αυτα που λες ; Μην γράφεις πράγματα λίγο πιο πάνω κτλ γενικά μην παραπληροφορείς γράψε τεκμηριωμένα αυτα που λες !! Ένα καλο αερίου έχει μεγαλύτερη αν όχι ίδια οικονομία με το υγρου εξαερώνεται πιο γρήγορα δεν έχει τα προβληματα εναλλαγής καυσίμου και δεν έχει τις ψυχρες εκκινησεις τα πρωινά !!! Επίσης βελτιώνει την απόδοση του αυτοκινήτου σε σχεση με την βενζίνη σε ροπές και αρπαγματα !!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες
|
|
|