ενημερωτικά , εγώ με icom, στο ford mondeo mk4 1.6
με πυρόμετρο, είδα θερμοκρασίες 50 βαθμούς κάτω με υγραέριο από ότι με βενζίνη,
σε ανηφόρα περιφερειακού θεσ-νικης, σημείο άγιου παύλου μέγιστη θερμοκρασία 700 με βενζίνη, 650 με υγραέριο
gianis1971 έγραψε:ενημερωτικά , εγώ με icom, στο ford mondeo mk4 1.6
με πυρόμετρο, είδα θερμοκρασίες 50 βαθμούς κάτω με υγραέριο από ότι με βενζίνη,
σε ανηφόρα περιφερειακού θεσ-νικης, σημείο άγιου παύλου μέγιστη θερμοκρασία 700 με βενζίνη, 650 με υγραέριο
ntenis έγραψε:Eπομενως αν η θερμοκρασιες εξαγωγης στα ψηλα με υγραεριο ειναι ιδιες ή χαμηλοτερες με τις βενζινης ειμαστε οκ.. Ισχυει αυτο..?
antonis8via έγραψε:ntenis έγραψε:Eπομενως αν η θερμοκρασιες εξαγωγης στα ψηλα με υγραεριο ειναι ιδιες ή χαμηλοτερες με τις βενζινης ειμαστε οκ.. Ισχυει αυτο..?
όχι και απόλυτα διότι παραμένει το πρόβλημα λίπανσης που περιστρέφεται δηλαδή η βαλβίδα λόγω του ελατηρίου της στην εδρα και τη φρεζάρει απουσία καταλοίπων της καύσης απο βενζίνη.
Αλλα..τουλάχιστον με το icom κρυώνει και λένε ότι επειδή χύνεται το αέριο τόσο παγωμένο τελικά σχεδόν τη λιπαίνει όπως η βενζίνη.
Ο χρόνος θα πει την απόλυτη αλήθεια τελικά.
tsopirs έγραψε:Eτσι πιστεύω και εγώ.. Αυτό με την λίπανση πότε δεν το κατάλαβα, δηλαδή η βενζίνη λυπαινει ;;;από που ως που;;ίσα ίσα με το αεριο έχω μία λαδιλα στα φιλτρα, ειδικά σε civic 08 με flashtube τα φιλτράρισμα ήταν εμποτισμενα με λάδι
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
tsopirs έγραψε:Eτσι πιστεύω και εγώ.. Αυτό με την λίπανση πότε δεν το κατάλαβα, δηλαδή η βενζίνη λυπαινει ;;;από που ως που;;ίσα ίσα με το αεριο έχω μία λαδιλα στα φιλτρα, ειδικά σε civic 08 με flashtube τα φιλτράρισμα ήταν εμποτισμενα με λάδι
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
LPGas έγραψε:...Τα σημαντικότερα όμως προβλήματα προέρχονται από την ταχύτητα καύσης του υγραερίου η οποία είναι πιο αργή σε σχέση με τη βενζίνη και γίνεται ακόμη πιο αργή σε περίπτωση φτωχού μίγματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι η καθυστέρηση της καύσης και η επιφόρτιση των βαλβίδων εξαγωγής.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|