qgas έγραψε:taxtsom έγραψε:Φοραω τα Brisk Silverline LPG εδω και ενα μηνα στο Megane μου. ΚΑΜΙΑ διαφορα στην καταναλωση παιδια. ΜΗΝ σας κοροϊδευουν! Ας ειμαι ο τελευταιος που την "πατησα"!!!!
7.5-8 λ/100 χλμ καταναλωνε και καταναλωνει προ και μετα, σε ταξιδι στην ιδια παντα διαδρομη.
Λογικο ειναι φίλε μου δεν είνσι μπουζι υγραεριου αυτο που γραφεις άσχετα το τι γράφει στην ούγια , θέλει ιριδίου πλατίνας με διακενο απο 0,5-0,7 δεν υπαρχει σοβαρή διαφορά στη κατανάλωση ( 4-5% ) αλλά στην απόδοση κσι την ροπή του κινητήρα το καύσιμο καίγεται όλο και εύκολα. Το μπουζι που φοράς έχει πολυ χαμηλό κόστος 3-4 ευρω και είνσι λογικό να μην βλέπεις διαφορά. Το μπουζι που χρειάζεσαι ειναι πιθανως το BOCSH FR KI 332 S
dathens έγραψε:Εγώ παντως εβαλα τα bosch οντως ειδα διαφορά αμμεσως σε ροπή και λειτουργία στη καταναλωση λιγα πραγματα γυρω στο 5% το πολυ αλλα η διαφορά στη λειτουργια ηταν αμεση σαν να το καιει καλυτερα το καυσιμο φυσικά και δεν χρειαζετε αλλαγη αν εχουμε μαμα καινουργια αλλα σιγουρα αν ηρθε η ωρα της αλλαγης καλο να βαζουμε υγραεριου δεν καιμε 90 % πλεον μονο υγραεριο
hlias έγραψε:
εχεις την εντυπωση οτι με την ειρωνια κερδιζεις κατι ? μηπως με αυτον τον τροπο κρυβεις την ελλειψη της προσωπικοτητας σου ?
λεω μηπως ?
antonis8via έγραψε:ο crhisd είναι προφανώς καμμένος και βρήκε σωτηρία στους Μπίρμπους και αυτός σαν εμένα.
Συμφωνώ απόλυτα με ότι λέει!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες
|
|
|