taxtsom έγραψε:Επιβεβαιώνω και εγώ την αύξηση της καταναλωσης στο +30% - 40%με LPG.
(To trip computer στα 7-7.5 l/100 km βενζίνη) ενώ στην αντλία 10λ/100 km LPG μετρημενο 4-5 φορές έως σημερα .
Εγκατάσταση στον QGAS πριν από 1.5 μηνα περίπου.
RENAULT LAGUNA 1.8 16v (123 hp) MY2002 156000 km(προ κιτ LPG) με κιτ AEB + tomasseto + Hana
Και μένα μου φαίνεται ανέλπιστα Υψηλη η αύξηση της κατανάλωσης με LPG ειδικά με ΗΑΝΑ μπεκ και OBD σύνδεση.
Υποψιν, οτι το trip computer στο αυτοκίνητό μου ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ ουτε 0,1 l/100km τουλάχιστον πριν βάλω αέριο στο αμάξι μετρημένο 12 χρόνια τώρα .!!!!!!
Και στον κομπρέσσορα (Μερσεντες) παρόμοια η αύξηση της κατανάλωσης ~35 % με μπεκ ηλεκτροβαλβίδας βέβαια +ΟΒD AEB + Wentgas πνευμονας.
Απ'οτι βλέπω στην αποδοση και στην οικονομια πρακτικα KAMMIA διαφορα τα φθηνά μπεκ ηλεκτροβαλβιδας (ΟΜVL REG FAST) απο τα ακριβα τυπου βενζίνης όπως τα ΗΑΝΑ . --> 35% αυξηση καταναλωσης και στα 2 αυτοκινητα . !!!! Στο megane poy eixa 1.6l 16V η αυξηση της καταναλωσης κυμαινοταν απο 20 - 25% και χωρίς OBD συνδεση (κιτ των 700 ευρω και οχι 950 ευρο οπως στα προαναφερθεντα οχηματα ). Τεινω να συμφωνησω με τον Valsam για την αυξηση της ταξεως του 30 %. Και οποιος εχει αντιρρησεις για την ακριβεια των λεγομενων μου ας ερθει ν' ανταλλαξουμε για 1 μηνα οχηματα και να δουμε ποιος καιει +10-15 % ΜΟΝΟ παραπανω και ποιος +30%!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιάυτο πριν μερικοι απο δω μεσα σχολιαζουν αρνητικα τον Valsam ή τον Αντωνη χωρις να μπορουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ να αποδειξουν τα αντιθετα να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ τι λενε γιατι μπορει τελικα οι χαρακτηρισμοι "τρολλ" και διαφοροι τετοιοι μπορει να τους γυρισουν "ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ".
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011. --> clio1.416V, MEgane 1.6 l 16 v, mercedes compressor 1.8l, και προσφατως laguna ii 1.8l 16V. KΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ +20% ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ LPG.GI' AYTO ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 10- 19,9 % ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣΗΣ KAI δεν KOMIZOYN άλλα συμφεροντα γυρω απο το υγραεριο......
valsam έγραψε:Οταν λοιπον μου αποδειξει καποιος πως γινετε να εχει μονο 10-15% αυξηση καταναλωσης χωρις να εχει και 15,8-13,8% απωλεια ιποδυναμης αφου οπως εχει ειπωθει απειρες φορες και εχει κουρασει το υγραεριο ως καυσιομο εχει λιγοτερη θερμογονο δυναμη κατα τουλαχιστον 25,8%,τοτε θα θα σταματησω να την ρωταω συνεχεια την ιδια ερωτηση και θα του βγαλω το καπελο,μεχρι τοτε τα νουμερα λενε την αληθεια και οχι οτι λεει ο καθενας(οπως ειπα μπορει να εχει μονο 15% αλλα θα εχει και 10,8% απωλεια ιποδυναμης!),
gakost έγραψε:valsam έγραψε:Οταν λοιπον μου αποδειξει καποιος πως γινετε να εχει μονο 10-15% αυξηση καταναλωσης χωρις να εχει και 15,8-13,8% απωλεια ιποδυναμης αφου οπως εχει ειπωθει απειρες φορες και εχει κουρασει το υγραεριο ως καυσιομο εχει λιγοτερη θερμογονο δυναμη κατα τουλαχιστον 25,8%,τοτε θα θα σταματησω να την ρωταω συνεχεια την ιδια ερωτηση και θα του βγαλω το καπελο,μεχρι τοτε τα νουμερα λενε την αληθεια και οχι οτι λεει ο καθενας(οπως ειπα μπορει να εχει μονο 15% αλλα θα εχει και 10,8% απωλεια ιποδυναμης!),
Τα νούμερα για την απώλεια ιπποδύναμης πως τα υπολογίζεις;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|