φιλε μου , μηχανικε, οι φωτογραφιες δεν ειναι πραγματικες.
Το μοτερ αυτο το φοραω στο αυτοκινητο μου εδω και 11 χρονια.
Μτχ "παιζει" στα 4-5 100αρικα!
http://www.car.gr/parts/?sort=modified&q=k4m&ca=77&makes=Renault
taxtsom έγραψε:φιλε μου , μηχανικε, οι φωτογραφιες δεν ειναι πραγματικες.
Το μοτερ αυτο το φοραω στο αυτοκινητο μου εδω και 11 χρονια.
Μτχ "παιζει" στα 4-5 100αρικα!
http://www.car.gr/parts/?sort=modified&q=k4m&ca=77&makes=Renault
dimoskats έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί την λαδιέρα JLM οι εγκαταστάτες την ρυθμίζουν να στάζει 6-8 σταγ./λεπτό ενώ η JLM λέει όχι λιγότερο από 15 σταγ./λεπτο?
hlias έγραψε:dimoskats έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί την λαδιέρα JLM οι εγκαταστάτες την ρυθμίζουν να στάζει 6-8 σταγ./λεπτό ενώ η JLM λέει όχι λιγότερο από 15 σταγ./λεπτο?
δεν ειναι στανταρ οι σταγονες για ολα τα αυτοκινητα, η σωστη αναλογια ειναι 1 λιτρο λιπαντικου στα 1000 λιτρα καυσιμου, κατα προσεγγιση στις 8 σταγονες το λεπτο καλυπτεις 1300-1600cc αυτοκινητα.
gkazakias έγραψε:hlias έγραψε:dimoskats έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί την λαδιέρα JLM οι εγκαταστάτες την ρυθμίζουν να στάζει 6-8 σταγ./λεπτό ενώ η JLM λέει όχι λιγότερο από 15 σταγ./λεπτο?
δεν ειναι στανταρ οι σταγονες για ολα τα αυτοκινητα, η σωστη αναλογια ειναι 1 λιτρο λιπαντικου στα 1000 λιτρα καυσιμου, κατα προσεγγιση στις 8 σταγονες το λεπτο καλυπτεις 1300-1600cc αυτοκινητα.
Γιατι δεν διευκρινιζεται αυτο απο τις οδηγιες? Ειναι τεραστια διαφορα οι 15 σταγονες το ελαχιστο με τις 6-8 που πρεπει να ειναι κανονικα!
Το ιδιο αντιμετωπισα και γω. Υστερα απο χρηση καταλαβα οτι η αναλογια 1ml JLM ανα 1 λιτρο υγραεριο αντιστοιχει σε 6-8 σταγονες το λεπτο. Και ο κινητηρας μου ειναι διλιτρος ατμοσφαιρικος.
gouris έγραψε:Εχω το omvl xxi-e και σκέπτομαι να ενεργοποιήσω τον παράλληλο ψεκασμό βενζίνης απο τις 3500 στροφες και πανω για μια εξτρα προστασια μιας και δεν εχω λαδιερα.
Ποσα ms πρεπει να βαλω στην βενζίνη και ποσα στο αέριο?
Θα χρειαστεί να ξαναρυθμιστει ο χάρτης μετα την ενεργοποίηση?
Qgas έγραψε:gouris έγραψε:Εχω το omvl xxi-e και σκέπτομαι να ενεργοποιήσω τον παράλληλο ψεκασμό βενζίνης απο τις 3500 στροφες και πανω για μια εξτρα προστασια μιας και δεν εχω λαδιερα.
Ποσα ms πρεπει να βαλω στην βενζίνη και ποσα στο αέριο?
Θα χρειαστεί να ξαναρυθμιστει ο χάρτης μετα την ενεργοποίηση?
Θέλεις ολική επαναρυθμιση χάρτη ..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 20 επισκέπτες
|
|
|