gakost έγραψε:το να μετρήσεις την κατανάλωση ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική. Πας άδειος εντελώς γεμίζεις άρα ξέρεις πόσο έβαλες όσο και να είναι αυτό και αφήνεις να τελειώσει τελείως. πχ αν γέμισες 40 λίτρα και άδειασε στα 400κμ έχεις κατανάλωση 10λ/100.
NickSt έγραψε:gakost έγραψε:το να μετρήσεις την κατανάλωση ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική. Πας άδειος εντελώς γεμίζεις άρα ξέρεις πόσο έβαλες όσο και να είναι αυτό και αφήνεις να τελειώσει τελείως. πχ αν γέμισες 40 λίτρα και άδειασε στα 400κμ έχεις κατανάλωση 10λ/100.
Αφού το θέτεις έτσι , και το να σε κλέψει η αντλία δεν είναι πυρηνική φυσική . Μήπως μπορείς να τεκμηριώσεις ότι το 40 λίτρα πχ που βλέπεις ότι έβαλες , πήγανε στη δεξαμενή σου 40 ??? . Μαλλον όχι , έτσι ??? . Επομένως μόνο μέσες άκρες με την κατανάλωση φίλε μου .
Καλό μήνα
hlias έγραψε:NickSt έγραψε:gakost έγραψε:το να μετρήσεις την κατανάλωση ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική. Πας άδειος εντελώς γεμίζεις άρα ξέρεις πόσο έβαλες όσο και να είναι αυτό και αφήνεις να τελειώσει τελείως. πχ αν γέμισες 40 λίτρα και άδειασε στα 400κμ έχεις κατανάλωση 10λ/100.
Αφού το θέτεις έτσι , και το να σε κλέψει η αντλία δεν είναι πυρηνική φυσική . Μήπως μπορείς να τεκμηριώσεις ότι το 40 λίτρα πχ που βλέπεις ότι έβαλες , πήγανε στη δεξαμενή σου 40 ??? . Μαλλον όχι , έτσι ??? . Επομένως μόνο μέσες άκρες με την κατανάλωση φίλε μου .
Καλό μήνα
στο καθε καυσιμο δεν υσχυει αυτο? για ακριβεστερο αποτελεσμα η μετρηση αν γινει 3 φορες απο διαφορετικα πρατηρια εχουμε σωστοτερο αποτελεσμα.
NickSt έγραψε:hlias έγραψε:NickSt έγραψε:gakost έγραψε:το να μετρήσεις την κατανάλωση ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική. Πας άδειος εντελώς γεμίζεις άρα ξέρεις πόσο έβαλες όσο και να είναι αυτό και αφήνεις να τελειώσει τελείως. πχ αν γέμισες 40 λίτρα και άδειασε στα 400κμ έχεις κατανάλωση 10λ/100.
Καλό μήνα
στο καθε καυσιμο δεν υσχυει αυτο? για ακριβεστερο αποτελεσμα η μετρηση αν γινει 3 φορες απο διαφορετικα πρατηρια εχουμε σωστοτερο αποτελεσμα.
Απόλυτα συμφωνώ με τη θέση του Ηλία , που σίγουρα και πιο ειδικός και έμπειρος είναι απο εμένα .
Τα ίδια πράγματα έγραψα , λίγο διαφορετικά ίσως .
Καλό μήνα Ηλία .
gakost έγραψε:επίσης.
Καλά ντε μην βαράτε δεν υποτίμησα κανέναν, παρεξησις όπως το έγραψα μάλλονπροφανώς και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη αν σε κλέβουν για το πρακτικό μέρος έγραψα
FoZ έγραψε:Σε accent 2001 με συστημα landirenzo evo,
πρωτο γεμισμα εβαλα 33 λιτρα (γιατι επεσε η πιεση στην αντλια και βαριομουν να περιμενω
να την φτιαξει) ειχε βαλει κ ο εγκαταστατης καπου 7 λιτρα οποτε υπολογιζω
καπου στα 40 λιτρα. Εκανα 500 χλμ και γυρισε βενζινη.
Οποτε 40*100/500=8 λιτρα lpg/100 χλμ.
Τωρα το ξαναγεμισα και πηρε 47 λιτρα οποτε τωρα θα κανω καλυτερο υπολογισμο.
Καταναλωση με βενζινη εχω 6,5-7,5 ανα 100χλμ περιπου.
Καλα ειμαι??
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες
|
|
|